• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yusracığımı seni nasıl unuturum dedim ve dün akşam ekledim hastane dosyama koydum hiç unutmayayım diyeee

Unutsanda canin sağolsun canım yinede Allah razı olsun hayırlısıyla doğurmak nasip etsin sana Rabbim Allaha emanet olasın 🥰

Bugün kontrole gittim bende yumurtam 23 mm olmuş doktor çok büyük dedi
Daha sonra da çatlatma senin isteğine bağlı ister yap ister yapma dedi 🤷
2 3 kere bana kesin birşey söyleyin ona göre hareket edeyim dedikten sonra tamam yinede yap sen dedi oviltre yazdı devlet karşılamıyormus yarın al gece 11 de yap dedi
23 mm büyük gerçekten, sen bilirsin ama iğneyi almadan önce ovülasyon testi yap bence çatladıysa boşuna para verme derim. Doz olarak ne verdi?

Kızlar benim yumuşlar pazartesi çatlamamış olursa folikül takibi ve çatlama iğnesi yapılacak. Dün 14 mm dedi ama lh testim dün çok koyuydu, bugün pik olacak gibi duruyor. İlk defa iğne yaptıracağım için merak ediyorum, yumuşlarınız kaç mm iken iğne yazıldı? İğne dozu ne verildi? İğne yapmak zor mu? 🙈 Birde pazartesiye kadar çatlama olmasın diye ne yapabilirim 😄

Ben iğneyi hangi satte yapsam iyi olur acaba gece 11 mi yoksa şimdi de yapsam olur mu nerde okuduysam çoğunluk gece 9 11 de falan yapmış 🙊
Belki saçma bir soru oldu ama yanlış yapmak istemiyorum 😅
Hiç fark etmz 36 sonrası ilişkiye girileblck vaktin müsait olduğu saatler olsun diye o saatlerde yapılıyor o genelde sen saati hesapla ona göre yap cnm

Kızlar normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün aşılamanın 11. Günü 😢
Tüp bebek için bikaç ay dinlenmek istiyorum şu yazıda bi geçirelim sonrası aydınlık olsun inşallah 🙏🏻
Canım hayırlısını diliyorum senin için seninde 2. Aşılamaydı yanlış hatırlamıyorsam Bnde 2 defa negatif aşılama sonucu aldım çok üzücü biliyorum seni çok iyi anlıyorum bizde bi kaç ay sonra tüp bebeğe başlcz naçizane tavsiyem kışa bırakmaman baharda tutma olasılığı daha muhtemelmiş çoğu forum da öyle okudum Bnde biraz dinlenip öyle yapcm rabbim daha fazla bekletmesin 🌸

Tüp bebek için bikaç ay dinlenmek istiyorum şu yazıda bi geçirelim sonrası aydınlık olsun inşallah 🙏🏻
Kuzum kaç gün sonra belli oluyor bilmiyorum ama üzülme. Bizim bebişler biraz nazlı çıktı, elbet gelecek ❤️

Ben iğneyi hangi satte yapsam iyi olur acaba gece 11 mi yoksa şimdi de yapsam olur mu nerde okuduysam çoğunluk gece 9 11 de falan yapmış 🙊
Belki saçma bir soru oldu ama yanlış yapmak istemiyorum 😅
Kuzucum ilişki 36 saat sonrası olacağı için saati hesapla yap. Ama tavsiyem erken çatlama ihtimaline karşı iğneden hemen sonra bir ilişki olsun
Kuzucum daha erken ya çıkar diye umut vermek istemiyorum çünkü olsa çıkardı silikte olsa heralde 😔 hayal kırıklıkları ile dolu bir süreç ama sonu güzel olacak inşallah
Kızlar benim yumuşlar pazartesi çatlamamış olursa folikül takibi ve çatlama iğnesi yapılacak. Dün 14 mm dedi ama lh testim dün çok koyuydu, bugün pik olacak gibi duruyor. İlk defa iğne yaptıracağım için merak ediyorum, yumuşlarınız kaç mm iken iğne yazıldı? İğne dozu ne verildi? İğne yapmak zor mu? 🙈 Birde pazartesiye kadar çatlama olmasın diye ne yapabilirim 😄
Çatlama olmaması için yüce rabbine dua etmekten başka çaren yok 😂😂😂 sen yine değerlendirme yap, boş geçme sakın.

Kuzucum ilişki 36 saat sonrası olacağı için saati hesapla yap. Ama tavsiyem erken çatlama ihtimaline karşı iğneden hemen sonra bir ilişki olsun

Kuzucum daha erken ya çıkar diye umut vermek istemiyorum çünkü olsa çıkardı silikte olsa heralde 😔 hayal kırıklıkları ile dolu bir süreç ama sonu güzel olacak inşallah

Çatlama olmaması için yüce rabbine dua etmekten başka çaren yok 😂😂😂 sen yine değerlendirme yap, boş geçme sakın.
Lh teste göre iğne alıp vurmak 😄 çık aklımdan çık çık çık😂😂😂

kızlar klomen yumurtayı en erken kaç günde geliştiriyor bilen var mı? ilaç bittikten hemen sonra çatlama ihtimali olur mu?

23 mm büyük gerçekten, sen bilirsin ama iğneyi almadan önce ovülasyon testi yap bence çatladıysa boşuna para verme derim. Doz olarak ne verdi?
Bugün usg çekildi çatladı falan denilmedi hiç. O kadar gidiyor para ise yarasında mecbur bu yolda para gidicek
Zararı da olmasın hani başka birsey problem olmaz teşekkürler 🤗
Hiç fark etmz 36 sonrası ilişkiye girileblck vaktin müsait olduğu saatler olsun diye o saatlerde yapılıyor o genelde sen saati hesapla ona göre yap cnm
Haftaya da memlekete gitcem ayrı kalcam eşimden şimdiden yapıp erkenden vakti değerlendirmek daha mantıklı teşekkür ederim 🌺

Canım hayırlısını diliyorum senin için seninde 2. Aşılamaydı yanlış hatırlamıyorsam Bnde 2 defa negatif aşılama sonucu aldım çok üzücü biliyorum seni çok iyi anlıyorum bizde bi kaç ay sonra tüp bebeğe başlcz naçizane tavsiyem kışa bırakmaman baharda tutma olasılığı daha muhtemelmiş çoğu forum da öyle okudum Bnde biraz dinlenip öyle yapcm rabbim daha fazla bekletmesin 🌸
Ewet 2. Aşılamaydı. Yaa bunu bilmiyodum mayıs haziran gibi başlarız daha eşime söylemedim oturup konuşmadık hayırlısı böyleymiş Allah isteyen kimseyi bekletmesin inşallah 🙏🏻

kızlar klomen yumurtayı en erken kaç günde geliştiriyor bilen var mı? ilaç bittikten hemen sonra çatlama ihtimali olur mu?
Adetin kaçıncı günü başladın? Genelde 14 15. Gün olgunlaşır. Tabi kaç yumurta geliştiği de önemli. O yüzden ilaç bittikten 3 gün sonra kontrole çağırır

Adetin kaçıncı günü başladın? Genelde 14 15. Gün olgunlaşır. Tabi kaç yumurta geliştiği de önemli. O yüzden ilaç bittikten 3 gün sonra kontrole çağırır
5.günü başladım ara kontrole çağırmadı yarın 14.günüm yarın çağırdı ilk defa kullanıyorum

Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?
İçinde hava kalmış olabilir… havayı enjekte ettiysen yapar

Back