- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.380
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.921
Rabbim minnoslar doldursun karnını inşallahBir ovulasyon döneminin daha sonuna geldikdün zaten çatlamış gibiydi silikleşme vardı, sabah akşam değerlendirdim. Bugün bir şey çıkmaz bizden iflahımız kurudu. Yeter dimi artık dünküler yeter bence, yetsin çünkü
Eki Görüntüle 3014143
Amiiin kuzum bekleyen herkesin inşallahRabbim minnoslar doldursun karnını inşallah
Benim doktorum gün vermiyor her gün diyorBir ovulasyon döneminin daha sonuna geldikdün zaten çatlamış gibiydi silikleşme vardı, sabah akşam değerlendirdim. Bugün bir şey çıkmaz bizden iflahımız kurudu. Yeter dimi artık dünküler yeter bence, yetsin çünkü
Eki Görüntüle 3014143
Dene ovulasyon ya, bence iyi bir icatBu ovulasyon falan hiç anlamam da rabbim herkesin emeklerini zamanında hayirlsiyla cikarsin karşısına
Muahyusracığımı seni nasıl unuturum dedim ve dün akşam ekledim hastane dosyama koydum hiç unutmayayım diyeee
Her gün yaptık 4 gündür, ama dün iki kere olunca artık bittik yaniBenim doktorum gün vermiyor her gün diyortabi ben prp yaptığım için her an bisjler oluşabilir diye bence=)
Yeter inşallah ama bana yetmiyormusHer gün yaptık 4 gündür, ama dün iki kere olunca artık bittik yaniolmuştur olduysa dimi
Kafama göre progestan kullansam bir şey olur mu? Rahim kalınlaşsın diye, yoksa saçmalamayayım mıYeter inşallah ama bana yetmiyormus
Dolsun spermle diyor anam bittim ben
Valla benimkine az ince dedi hicbisi vermedi ben olsam kafadan içmem doktora danış her şeyi kesinlikle=)Kafama göre progestan kullansam bir şey olur mu? Rahim kalınlaşsın diye, yoksa saçmalamayayım mı
Kullan bnce bi zararı yok ki kuzumKafama göre progestan kullansam bir şey olur mu? Rahim kalınlaşsın diye, yoksa saçmalamayayım mı
Kısırköyler olarak toplandıkListe dolmuyorduuu
Tövbe estağfurullahKısırköyler olarak toplandık
Yok yok kullanma benceKafama göre progestan kullansam bir şey olur mu? Rahim kalınlaşsın diye, yoksa saçmalamayayım mı
Hayır tabiki kuzumm vitamin vs tamamda kafana göre alma sakinKafama göre progestan kullansam bir şey olur mu? Rahim kalınlaşsın diye, yoksa saçmalamayayım mı
Mükemmel haberRahim kalınlığı 8.3 .. Progestron 0.1Yani 0 Ve transfer için mikemmel dediler
Bugün olmayan yumurtam çatlamasın diye çatlatma iğnesi de vurulacağım
4 mart cuma transfer olacak dediler… Genede yoldayız ve hedefe gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?