- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.881
Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sadece sabah içtim, her ay güzelce pik olup çatlayan yumurtalar bu ay şaşırdıYumırtam geç gelismisti canım ilaçla alakası yoktu. Klomeni normalde sanah akşam iciyolar bana sadece sabah icirmişti o da yetersiz kalmıstı bana göre
yaparken fazla sıkmışsındır kendini canım biraz ovala o bölgeyiMerhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?
Benide ekleyelim bakalım yılın hangi ayında gecelik olacak,Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
�
![]()
Yap kuzum bence benim yumurtam 25 mm olmuştu iğne yaptım o ay hamile kalmıştımBugün kontrole gittim bende yumurtam 23 mm olmuş doktor çok büyük dedi
Daha sonra da çatlatma senin isteğine bağlı ister yap ister yapma dedi
2 3 kere bana kesin birşey söyleyin ona göre hareket edeyim dedikten sonra tamam yinede yap sen dedi oviltre yazdı devlet karşılamıyormus yarın al gece 11 de yap dedi
süperrr canım, ınsallaahhh bu ay gelır bebısınKızlar doktor randevum vardı geçen ay olan kistim kaybolmuş bugün femara başlıcam inşallah güzel sonuçlar alırım![]()
İnşallah kuzumsüperrr canım, ınsallaahhh bu ay gelır bebısın
Ayy maşallah canım çok sevindimYap kuzum bence benim yumurtam 25 mm olmuştu iğne yaptım o ay hamile kalmıştım
inşaaallaaahh amınnnİnşallah kuzumhepimiz güzel haberler alalım inşallah
![]()
Benim Aralık ayında maalesef kimyasal ile sonuçlanmıştı ama bir buçuk yılda ilk kez gebelik oluşmuştuAyy maşallah canım çok sevindim
Bende yaparım inşallah faydası olur
Hoşgeldin canım, inşallah ilk denemede tutarBenide ekleyelim bakalım yılın hangi ayında gecelik olacak,
İki catlatma ignesi ardindan rahim filmi, tüplerin sıvı dolu olmasiyla birlikte alınması surecimin ardindan mart ayi itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyorum.
Umarim herkes saglikla bebislerine kavusur![]()
Kız zaten 23 mm olmuş, yarını neden bekliyorsun? Hemen al yap.Bugün kontrole gittim bende yumurtam 23 mm olmuş doktor çok büyük dedi
2 3 kere bana kesin birşey söyleyin ona göre hareket edeyim dedikten sonra tamam yinede yap sen dedi oviltre yazdı devlet karşılamıyormus yarın al gece 11 de yap dedi
Oyyy çok şükür, yarasın inşallahKızlar doktor randevum vardı geçen ay olan kistim kaybolmuş bugün femara başlıcam inşallah güzel sonuçlar alırım![]()
Merhaba benim yumurtam 23,5 ilken iğne yapıldı, hamile kaldım. Siz bilirsiniz ama bana doktorum hemen al ve yap demişti.Bugün kontrole gittim bende yumurtam 23 mm olmuş doktor çok büyük dedi
Yaa inşallah bu sefer sağlıkla olur tutunur sizeBenim Aralık ayında maalesef kimyasal ile sonuçlanmıştı ama bir buçuk yılda ilk kez gebelik oluşmuştuBugün tekrar femara+çatlatma iğnesi kullanıcam inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur
güzel haberlerini bekliyorum canım
![]()
Doktor yarın gece 11 de yap dedi aslında bende demin eşime beklemeyelm bugün yapalım iğneyi dedimde oda bilmiyoruz riske atmayalm dedi bekliyoruzKız zaten 23 mm olmuş, yarını neden bekliyorsun? Hemen al yap.
Ya çok güzelMerhaba benim yumurtam 23,5 ilken iğne yapıldı, hamile kaldım. Siz bilirsiniz ama bana doktorum hemen al ve yap demişti.
Takviye vs almadıysanız kendiliğinden büyüyen yumurta 25 mm ye kadar çatlayabiliyor demişti benim doktorum ama riske atmama adına 23 mm ilken iğne yapıldı. Bana da çok büyük gelmişti ama vesile oldu.
Canım benim; benim 2. Çatlatma iğnesi denememde oldu, belki kendiliğinden de çatlayacaktı bilemiyorum Allah’ın nasibi bu işler ama doktorum bana iğnenin zararı yok demişti. Her geçen saat yumurta büyüyor, o nedenle hemen al ve yaptır benceYaa inşallah bu sefer sağlıkla olur tutunur sizebende 3 buçuk yıl olacak daha tık yok
Teşekürler canım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
Doktor yarın gece 11 de yap dedi aslında bende demin eşime beklemeyelm bugün yapalım iğneyi dedimde oda bilmiyoruz riske atmayalm dedi bekliyoruz
Yapsam mı acaba ya
Ya çok güzelBen klomen kullandım sadece Doktor bana yapıp yapmamk sana kalmış dedi ben ısrar edince tamam yap daha iyi olur bı zararı yok dedi.
Nasıl yapsam ya bilemedim alsam mı acaba bugün yaparım iğneyi
Bidee benim tek yumurtam var eşimde de sperm sayısı iyi ama büyük çoğunluğu sağlıksız
Biz direk tüp bebek beklerken ilaçla başlayalım bu değerle normal yoldan olur dediler hiç bu ilaçla iğneyle umudum yok ama sizlerin yazdıklarını okudkca hamile kaldım bı iki kelimeyi okudukça Umut doluyorm![]()
Doktorun bana güven vermedi, bugün yap sen, normalde 20mm falan yapılıyor, gelişecek bir zararı yok. Yarına kendi çalarsa boşu boşuna iğne yapmış olursun. Vakit kaybetmeYaa inşallah bu sefer sağlıkla olur tutunur sizebende 3 buçuk yıl olacak daha tık yok
Teşekürler canım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
Doktor yarın gece 11 de yap dedi aslında bende demin eşime beklemeyelm bugün yapalım iğneyi dedimde oda bilmiyoruz riske atmayalm dedi bekliyoruz
Yapsam mı acaba ya
Ya çok güzelBen klomen kullandım sadece Doktor bana yapıp yapmamk sana kalmış dedi ben ısrar edince tamam yap daha iyi olur bı zararı yok dedi.
Nasıl yapsam ya bilemedim alsam mı acaba bugün yaparım iğneyi
Bidee benim tek yumurtam var eşimde de sperm sayısı iyi ama büyük çoğunluğu sağlıksız
Biz direk tüp bebek beklerken ilaçla başlayalım bu değerle normal yoldan olur dediler hiç bu ilaçla iğneyle umudum yok ama sizlerin yazdıklarını okudkca hamile kaldım bı iki kelimeyi okudukça Umut doluyorm![]()
Evet evet yaptıracağm bı zararı yok yumurta da büyümüş zatenCanım benim; benim 2. Çatlatma iğnesi denememde oldu, belki kendiliğinden de çatlayacaktı bilemiyorum Allah’ın nasibi bu işler ama doktorum bana iğnenin zararı yok demişti. Her geçen saat yumurta büyüyor, o nedenle hemen al ve yaptır bence![]()