• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?

Yumırtam geç gelismisti canım ilaçla alakası yoktu. Klomeni normalde sanah akşam iciyolar bana sadece sabah icirmişti o da yetersiz kalmıstı bana göre
Bende sadece sabah içtim, her ay güzelce pik olup çatlayan yumurtalar bu ay şaşırdı😄 dün lh test yaptım 14 mm olan yumurtaya göre bayağı koyu çıktı ona şaşırdım. Sen doktorun yeterince gelişmemiş dediği dönemde lh test yapmış mıydın?

Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Mosmor zaten. Başına gelen var mı ?
yaparken fazla sıkmışsındır kendini canım biraz ovala o bölgeyi

Benide ekleyelim bakalım yılın hangi ayında gecelik olacak,
İki catlatma ignesi ardindan rahim filmi, tüplerin sıvı dolu olmasiyla birlikte alınması surecimin ardindan mart ayi itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyorum.
Umarim herkes saglikla bebislerine kavusur🙏

Bugün kontrole gittim bende yumurtam 23 mm olmuş doktor çok büyük dedi
Daha sonra da çatlatma senin isteğine bağlı ister yap ister yapma dedi 🤷
2 3 kere bana kesin birşey söyleyin ona göre hareket edeyim dedikten sonra tamam yinede yap sen dedi oviltre yazdı devlet karşılamıyormus yarın al gece 11 de yap dedi

2 3 kere bana kesin birşey söyleyin ona göre hareket edeyim dedikten sonra tamam yinede yap sen dedi oviltre yazdı devlet karşılamıyormus yarın al gece 11 de yap dedi
Yap kuzum bence benim yumurtam 25 mm olmuştu iğne yaptım o ay hamile kalmıştım

Ayy maşallah canım çok sevindim 🌺
Bende yaparım inşallah faydası olur
Benim Aralık ayında maalesef kimyasal ile sonuçlanmıştı ama bir buçuk yılda ilk kez gebelik oluşmuştu ☺️ Bugün tekrar femara+çatlatma iğnesi kullanıcam inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur 🙏 güzel haberlerini bekliyorum canım 🤗

Benide ekleyelim bakalım yılın hangi ayında gecelik olacak,
İki catlatma ignesi ardindan rahim filmi, tüplerin sıvı dolu olmasiyla birlikte alınması surecimin ardindan mart ayi itibariyle tüp bebek tedavisine başlıyorum.
Umarim herkes saglikla bebislerine kavusur🙏
Hoşgeldin canım, inşallah ilk denemede tutar
Kız zaten 23 mm olmuş, yarını neden bekliyorsun? Hemen al yap.
Kızlar doktor randevum vardı geçen ay olan kistim kaybolmuş bugün femara başlıcam inşallah güzel sonuçlar alırım 🙏🙏
Oyyy çok şükür, yarasın inşallah 😍

Merhaba benim yumurtam 23,5 ilken iğne yapıldı, hamile kaldım. Siz bilirsiniz ama bana doktorum hemen al ve yap demişti.

Takviye vs almadıysanız kendiliğinden büyüyen yumurta 25 mm ye kadar çatlayabiliyor demişti benim doktorum ama riske atmama adına 23 mm ilken iğne yapıldı. Bana da çok büyük gelmişti ama vesile oldu.

Benim Aralık ayında maalesef kimyasal ile sonuçlanmıştı ama bir buçuk yılda ilk kez gebelik oluşmuştu ☺️ Bugün tekrar femara+çatlatma iğnesi kullanıcam inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur 🙏 güzel haberlerini bekliyorum canım 🤗
Yaa inşallah bu sefer sağlıkla olur tutunur size 🙏bende 3 buçuk yıl olacak daha tık yok
Teşekürler canım inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
Kız zaten 23 mm olmuş, yarını neden bekliyorsun? Hemen al yap.
Doktor yarın gece 11 de yap dedi aslında bende demin eşime beklemeyelm bugün yapalım iğneyi dedimde oda bilmiyoruz riske atmayalm dedi bekliyoruz
Yapsam mı acaba ya
Merhaba benim yumurtam 23,5 ilken iğne yapıldı, hamile kaldım. Siz bilirsiniz ama bana doktorum hemen al ve yap demişti.

Takviye vs almadıysanız kendiliğinden büyüyen yumurta 25 mm ye kadar çatlayabiliyor demişti benim doktorum ama riske atmama adına 23 mm ilken iğne yapıldı. Bana da çok büyük gelmişti ama vesile oldu.
Ya çok güzel ❣️Ben klomen kullandım sadece Doktor bana yapıp yapmamk sana kalmış dedi ben ısrar edince tamam yap daha iyi olur bı zararı yok dedi.
Nasıl yapsam ya bilemedim alsam mı acaba bugün yaparım iğneyi 🤩
Bidee benim tek yumurtam var eşimde de sperm sayısı iyi ama büyük çoğunluğu sağlıksız 🥲
Biz direk tüp bebek beklerken ilaçla başlayalım bu değerle normal yoldan olur dediler hiç bu ilaçla iğneyle umudum yok ama sizlerin yazdıklarını okudkca hamile kaldım bı iki kelimeyi okudukça Umut doluyorm 🙏🤗💙

Yaa inşallah bu sefer sağlıkla olur tutunur size 🙏bende 3 buçuk yıl olacak daha tık yok

Doktor yarın gece 11 de yap dedi aslında bende demin eşime beklemeyelm bugün yapalım iğneyi dedimde oda bilmiyoruz riske atmayalm dedi bekliyoruz
Yapsam mı acaba ya

Ya çok güzel ❣️Ben klomen kullandım sadece Doktor bana yapıp yapmamk sana kalmış dedi ben ısrar edince tamam yap daha iyi olur bı zararı yok dedi.
Bidee benim tek yumurtam var eşimde de sperm sayısı iyi ama büyük çoğunluğu sağlıksız 🥲
Biz direk tüp bebek beklerken ilaçla başlayalım bu değerle normal yoldan olur dediler hiç bu ilaçla iğneyle umudum yok ama sizlerin yazdıklarını okudkca hamile kaldım bı iki kelimeyi okudukça Umut doluyorm 🙏🤗💙
Canım benim; benim 2. Çatlatma iğnesi denememde oldu, belki kendiliğinden de çatlayacaktı bilemiyorum Allah’ın nasibi bu işler ama doktorum bana iğnenin zararı yok demişti. Her geçen saat yumurta büyüyor, o nedenle hemen al ve yaptır bence🥲

Yapsam mı acaba ya

Doktorun bana güven vermedi, bugün yap sen, normalde 20mm falan yapılıyor, gelişecek bir zararı yok. Yarına kendi çalarsa boşu boşuna iğne yapmış olursun. Vakit kaybetme

Canım benim; benim 2. Çatlatma iğnesi denememde oldu, belki kendiliğinden de çatlayacaktı bilemiyorum Allah’ın nasibi bu işler ama doktorum bana iğnenin zararı yok demişti. Her geçen saat yumurta büyüyor, o nedenle hemen al ve yaptır bence🥲
Evet evet yaptıracağm bı zararı yok yumurta da büyümüş zaten 😅
Birazdan gider direk alır yaparım iğneyi 🤩
İnşallah bu ay hepimiz o müjdeli haberleri alırız çok aminn 🥰
Selizay Selizay devlet işte her gittiğim de bir başka doktor çıkıyor karşıma bı gittiğim oda değişmiyor 🤦 dediğiniz gibi yapcam bugün iğneyi saat farketmez dimi

Ben iğneyi hangi satte yapsam iyi olur acaba gece 11 mi yoksa şimdi de yapsam olur mu nerde okuduysam çoğunluk gece 9 11 de falan yapmış 🙊
Belki saçma bir soru oldu ama yanlış yapmak istemiyorum 😅

Back