- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.382
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.601
Progesteron mu acabaEstradiol değerinden mı bahsetmiyorsun?
Hormon dediğin o değer mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progesteron mu acabaEstradiol değerinden mı bahsetmiyorsun?
Evet canımEstradiol değerinden mı bahsetmiyorsun?
Estradiol kuzumProgesteron mu acaba
Bence doktor biraz iş bilmez birisi gibi geldi bana. Tüp bebek sürecinde gelişen yumurtalarını nasıl çatlattı ya, önlem alınıyor diye biliyorum. O kadar ilaç yükledin kendine4 yumurtam vardı çatlayan yumurtamda vardı . Dozu yüksek gelmiş olabilir mart ayında başka bi tedavi uygulucam dedi
Kaç çıktı kuzu değer , yani kaç çıkınca kalitesiz oluyormuşEstradiol kuzum
Evet kuzum doktor kan sonuçlarına göre öyle görünüyo bGünaydın canım,
Peki siz bunu yumurta toplamadan mı anladınız
Hiç üzülme bildiğim kadarı ile yaşın ileri değil, sağlıklı beslenme ile toplayabiliriz süreci ya da doğrudan iyi bir hekimden görüş alsanİzmir de Medical park’ın doktoru için iyi konuşuyorlar. Görüşmeye mi gitsen
![]()
evet önleyici iğne vardı onu vermediBence doktor biraz iş bilmez birisi gibi geldi bana. Tüp bebek sürecinde gelişen yumurtalarını nasıl çatlattı ya, önlem alınıyor diye biliyorum. O kadar ilaç yükledin kendine
Yüksek gelmese 9. Günde çatlamazdı kiİlaç dozu yüksek gelince böyle bir durum olabilir mi![]()
Aynen kuzum yaptır aşılama en azından, sinirlendim ya.Evet kuzum doktor kan sonuçlarına göre öyle görünüyo b
evet önleyici iğne vardı onu vermedibu doktorumda elendi aşılamayı irenbe hastanesinde yapılacak oraya güveniyorum ilaçlarda boşa gitmesin diye aşılama yapalım dedik . Olmadı istanbula bahçeçi ye gideceğim artık
Kişiye göre değişen bişey dedi doktor . Yani istersen tüp bebek yaparız ama ben şuan önermiyorum dediKaç çıktı kuzu değer , yani kaç çıkınca kalitesiz oluyormuş
Ben klomen kullandıktan sonra istemişti doktor bu değerin, 1700 çıkmıştı bende de.Kişiye göre değişen bişey dedi doktor . Yani istersen tüp bebek yaparız ama ben şuan önermiyorum dedi
Allah gerçekten yardımcımız olsun iyi doktorlarla karşılaştırsınAynen kuzum yaptır aşılama en azından, sinirlendim ya.
Östrojen cok yükselmiş fazla doz gibi sanki ? Geçmiş olsun bu aradaKişiye göre değişen bişey dedi doktor . Yani istersen tüp bebek yaparız ama ben şuan önermiyorum dedi
Selam canım, bebişim 3 cm filan su an fasulyeden halliceSelamlar kuzu
Nasılsınbebişin nasıl?
![]()
Gonalf 225 kullandım fazla geldi aynen . Şimdi sil baştan doktor araştır 1.5 yılda 6. DoktorumÖstrojen cok yükselmiş fazla doz gibi sanki ? Geçmiş olsun bu arada![]()
Bilmyrm ki cnm regl olmadım henüz gecikti beklyrm gelir diyeSenin nasıl geçiyor kuzu?
Selam canımm. Arada bir doktor kontrolune gidip bebeği görmesem hamile olduğumu unutuyorum. O derece rahat bir gebelik geçiriyorum, hepinize böylesi nasip olsun. Sen neler yapiyorsun, ikinci tüp bebek tedavisine ne zaman baslayacaksın? Hep unutuyorum ama sizdeki problem neydi? Biz bu işe ileri hızlı sperm 0 ile baslamistik.Kuzum senin hamilelik nasıl gidiyor.. Biz senin halini soramadık.. Bulantılat aşermeler ne durumda..
Benım de bı dönem doktor takibinde Dhea , ınosıtol kullandığım bir dönem olmustu östrojen 500 leri geçmişti , genel taramada karaciğerle ilgili. Değerlerin yükseldiğini de öğrendik, yormuşum yanı , yediklerinize dikkat edin bol yürüyüş su spor vs hemen kendine gelir bu değerlerGonalf 225 kullandım fazla geldi aynen . Şimdi sil baştan doktor araştır 1.5 yılda 6. Doktorum![]()
Hadi bakalim herşey senin için güzel olsun canim bende 1hafta geciktim adet olmadım yaİyim kuzum.. Pazartesi doktor kontrolüm var.. Bende bilmiyorum nasıl ilerleyecek… Ejce hsg cevat hocaya göster dedi.. Gösterdim herşey normal dedi.. Rahim ve tüplerde sıkıntı yok gibi duruyor.. Ama ben genede bi histeroskopi isteyeceğim.. Belki vardır ama görünmüyordur…
Bir de tahlil isteyeceğim.. Endokrin ve romatoloji için.. Belki baktırır belki baktırmaz.. Genelde doktorlar 3 denemeden sonra baktırıyormuş.. O yüzden peki tamam diyip denemeye de geçebilirim
Şuan hesabıma göre ramazan 1 hafta öncesine denk gelecek gibi duruyor.. Öyle olursa başlayacağım.. Ortasına denk gelirse ramazan sonuna erteleyeceğim..
Günde 3 defa ilaç alıyorsun…
Regl zamanlamasına güvenmek istiyorum![]()
Aslında bu süreçte ekstra dikkat ettim ama kısmet işte hakkımızda hayırlısı olsunBenım de bı dönem doktor takibinde Dhea , ınosıtol kullandığım bir dönem olmustu östrojen 500 leri geçmişti , genel taramada karaciğerle ilgili. Değerlerin yükseldiğini de öğrendik, yormuşum yanı , yediklerinize dikkat edin bol yürüyüş su spor vs hemen kendine gelir bu değerler
Normal de mart adetinde aricakim kovit oldum ya suan reglim daha gelmedi bekliyorum canimSen napyosun.. Başladı mı süreç?