Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 yumurtam vardı çatlayan yumurtamda vardı . Dozu yüksek gelmiş olabilir mart ayında başka bi tedavi uygulucam dedi
Bence doktor biraz iş bilmez birisi gibi geldi bana. Tüp bebek sürecinde gelişen yumurtalarını nasıl çatlattı ya, önlem alınıyor diye biliyorum. O kadar ilaç yükledin kendine

Günaydın canım,

Peki siz bunu yumurta toplamadan mı anladınız 🙄
Hiç üzülme bildiğim kadarı ile yaşın ileri değil, sağlıklı beslenme ile toplayabiliriz süreci ya da doğrudan iyi bir hekimden görüş alsan👀 İzmir de Medical park’ın doktoru için iyi konuşuyorlar. Görüşmeye mi gitsen 👀🎈
Evet kuzum doktor kan sonuçlarına göre öyle görünüyo b
Bence doktor biraz iş bilmez birisi gibi geldi bana. Tüp bebek sürecinde gelişen yumurtalarını nasıl çatlattı ya, önlem alınıyor diye biliyorum. O kadar ilaç yükledin kendine
evet önleyici iğne vardı onu vermedi 😔 bu doktorumda elendi aşılamayı irenbe hastanesinde yapılacak oraya güveniyorum ilaçlarda boşa gitmesin diye aşılama yapalım dedik . Olmadı istanbula bahçeçi ye gideceğim artık

Evet kuzum doktor kan sonuçlarına göre öyle görünüyo b

evet önleyici iğne vardı onu vermedi 😔 bu doktorumda elendi aşılamayı irenbe hastanesinde yapılacak oraya güveniyorum ilaçlarda boşa gitmesin diye aşılama yapalım dedik . Olmadı istanbula bahçeçi ye gideceğim artık
Aynen kuzum yaptır aşılama en azından, sinirlendim ya.

Kaç çıktı kuzu değer , yani kaç çıkınca kalitesiz oluyormuş
Kişiye göre değişen bişey dedi doktor . Yani istersen tüp bebek yaparız ama ben şuan önermiyorum dedi

Eklentiler

• 08037C3D-7875-4839-8B46-DC588AC3652D.jpeg
    08037C3D-7875-4839-8B46-DC588AC3652D.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 52
Selamlar kuzu
Nasılsın 🥰 bebişin nasıl? 🙏🏻🎈
Selam canım, bebişim 3 cm filan su an fasulyeden hallice 😜 geçen hafta fetal dna için kan verdim. Genetik sorun taraması yapılıyor. Oradan yanıt bekliyorumm. İnsallah sağlıklıysa içimize su serpilecek, hamile kalınca da endiseler, dertler bitmiyor. Hepimize sabır diliyorum. Ben biliyorsun 8 ay deneyip oldurdum, o geçen 7 ayda ne yanlıs yapildi hala bilmiyorum ama sonunda denk geldi. Yaşı aranızda en büyük olan benim o yüzden sırayı ben aldım 😄 Hepiniz tıpış tıpış annelere geleceksiniz biliyorum. Burası anneler kulubu burdan cıkıs yok 🤪😘

Kuzum senin hamilelik nasıl gidiyor.. Biz senin halini soramadık.. Bulantılat aşermeler ne durumda..
Selam canımm. Arada bir doktor kontrolune gidip bebeği görmesem hamile olduğumu unutuyorum. O derece rahat bir gebelik geçiriyorum, hepinize böylesi nasip olsun. Sen neler yapiyorsun, ikinci tüp bebek tedavisine ne zaman baslayacaksın? Hep unutuyorum ama sizdeki problem neydi? Biz bu işe ileri hızlı sperm 0 ile baslamistik.

Gonalf 225 kullandım fazla geldi aynen . Şimdi sil baştan doktor araştır 1.5 yılda 6. Doktorum 😔
Benım de bı dönem doktor takibinde Dhea , ınosıtol kullandığım bir dönem olmustu östrojen 500 leri geçmişti , genel taramada karaciğerle ilgili. Değerlerin yükseldiğini de öğrendik, yormuşum yanı , yediklerinize dikkat edin bol yürüyüş su spor vs hemen kendine gelir bu değerler

İyim kuzum.. Pazartesi doktor kontrolüm var.. Bende bilmiyorum nasıl ilerleyecek… Ejce hsg cevat hocaya göster dedi.. Gösterdim herşey normal dedi.. Rahim ve tüplerde sıkıntı yok gibi duruyor.. Ama ben genede bi histeroskopi isteyeceğim.. Belki vardır ama görünmüyordur…
Bir de tahlil isteyeceğim.. Endokrin ve romatoloji için.. Belki baktırır belki baktırmaz.. Genelde doktorlar 3 denemeden sonra baktırıyormuş.. O yüzden peki tamam diyip denemeye de geçebilirim 😄
Şuan hesabıma göre ramazan 1 hafta öncesine denk gelecek gibi duruyor.. Öyle olursa başlayacağım.. Ortasına denk gelirse ramazan sonuna erteleyeceğim..
Günde 3 defa ilaç alıyorsun…
Regl zamanlamasına güvenmek istiyorum 😄
Hadi bakalim herşey senin için güzel olsun canim bende 1hafta geciktim adet olmadım ya:( covit geciktirir mi bilmiyorum duruma göre acele etmiyorum adet oluncahastaneyi aricam ya demicem bise bakalim nolcak sıkıldım ertelenmesinden:( dün 42 yaşında tanidigim ilk seferde pozitif oldu

Benım de bı dönem doktor takibinde Dhea , ınosıtol kullandığım bir dönem olmustu östrojen 500 leri geçmişti , genel taramada karaciğerle ilgili. Değerlerin yükseldiğini de öğrendik, yormuşum yanı , yediklerinize dikkat edin bol yürüyüş su spor vs hemen kendine gelir bu değerler
Aslında bu süreçte ekstra dikkat ettim ama kısmet işte hakkımızda hayırlısı olsun

Back