Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar dün dr kontrolum vardı tüp bebeği iptal etti yumurtalarımın içi boşmuş 🙈 gerçekten yoruldum artık tüp bebeğin negatif olmasına hazırlamıştım kendimi ama tedavinin ortasında iptal etmesini beklemiyodum .

O kadar iğne yükledik bünyene aşılama deneyelim dedi yarın 2. Aşılama olacak ama tutma olasılığı %7.5 😢 kızlar çok yoruldum yaa tüp bebek yaptıramıyorum bile gerçekten yıkıldım
Selizay Selizay MaviSasa234 MaviSasa234 ejce ejce A R Y A A R Y A @Hali @Esrakcshn
Yumurtaların içi mi boşmuş? Bunu da ilk defa duyuyorum. Ah kk daha neler öğrenicem sayende 🤦🏻‍♀️

Üzülme kuzu, tutma olasılığı yoksa neden aşılama yapıyorsun, dinlensene biraz

Bir de sen sanki yeni evliydin, bir sorun mu var eşinde veya sende? Özelde mi yaptırıyorsun?

Selam canım, bebişim 3 cm filan su an fasulyeden hallice 😜 geçen hafta fetal dna için kan verdim. Genetik sorun taraması yapılıyor. Oradan yanıt bekliyorumm. İnsallah sağlıklıysa içimize su serpilecek, hamile kalınca da endiseler, dertler bitmiyor. Hepimize sabır diliyorum. Ben biliyorsun 8 ay deneyip oldurdum, o geçen 7 ayda ne yanlıs yapildi hala bilmiyorum ama sonunda denk geldi. Yaşı aranızda en büyük olan benim o yüzden sırayı ben aldım 😄 Hepiniz tıpış tıpış annelere geleceksiniz biliyorum. Burası anneler kulubu burdan cıkıs yok 🤪😘
Çok mutlu oldum 🥰🥰
Fetal DNA yaparak da en doğru kararı vermişsin, benim hep önerdiğim şey bu.. bası doktorların fikri farklı ama en sağlıklısı öyleyse cinsiyeti de öğreneceksin 🎉
Sağlıkla gelsin sen de sağlıkla büyüt güzel ve genç anne 🥰🎈

Margee Margee canım benim sana uzaktan görüşümü söyleyeyim ama bu konuları MaviSasa234 MaviSasa234 iyi bilir benden🌿
Doktorun sana doğru bir yol çizmemiş ilaç ve sonraki takip karar sürecin bana deneyimsizlik gibi geldi gene diyorum ben okuduklarım kadar biliyorum.
Ama yumurtalarının boş olduğuna bu şekilde karar verilemez🤷‍♀️ Estradiol değerin iyi görünüyor demek ki baskın yumurtalar olmuş tedaviyi tüp bebek sürecine göre az yumurta oluştuğu için iptal etmiş olabilir ama bu şekilde boş folikül kararı verilemez kanımca.
Doktorlar bizi iyice okumayan ama umut bağlayan olarak görüyor ne kadar etik olmayan bir durum allah herkesi doğru hekimlerle karşılaştırsın ne diyim 🎈

hormon testi verdim öyle anlaşıldı muayenede de 4 yumurtam vardı.
Dün Döngümün 9. Günüydü çatlayan yumurtamda vardı . Dr dedi istersen opu yapalım ama sonuç alma olasılığımız çok düşük
Ayrıca çatlamaması için de kontrol yapılan bit iğne var adını bilmiyorum. Yani senin yumurtalar sana bağlı olmayan bir tedavi dozu ile gelişim göstermiş ve kontrol edilmeden de çatlamış, doktor da sonucu bir noktaya erdirmek için ve işlevsel gözükmesi için aşılamaya bağlamış.
Hey allahım 🤷‍♀️🤷‍♀️

Gonalf 225 kullandım fazla geldi aynen . Şimdi sil baştan doktor araştır 1.5 yılda 6. Doktorum 😔
İzmir de Funda Göde ye gidebilirsin bana kalırsa, İzmir iyi gibi görünsede doğru tedaviyi yapan çok doktor yok ne yazık ki.
Bir de israel aruh var maddi yönden sıkıntın yoksa onu öneriyorum işini doğru yapan biridir. Sana uygun olmayan bir şeyi yapmayacaktır.

Bizlere umut olsun🥰

Eklentiler

• 37F810B2-FC74-4F0D-B5D9-E51D956598BA.jpeg
    37F810B2-FC74-4F0D-B5D9-E51D956598BA.jpeg
    266,6 KB · Görüntüleme: 32
Yumurtaların içi mi boşmuş? Bunu da ilk defa duyuyorum. Ah kk daha neler öğrenicem sayende 🤦🏻‍♀️

Üzülme kuzu, tutma olasılığı yoksa neden aşılama yapıyorsun, dinlensene biraz

Bir de sen sanki yeni evliydin, bir sorun mu var eşinde veya sende? Özelde mi yaptırıyorsun?
1.5 yıllık evliyim ama biz hiç korunmadık. Eşimde ileri hareket 0 benimde yumurtalarım sorunlu 😬 boş oluyo mesela yumurta toplamada 20 yumurta topluyolar yarısı boş çıkabiliyo doktor en başından söylemişti böyle bi ihtimal var diye.
Tüp bebek için iğne kullandım ya aşılama için ekstra bişi kullanmıcam yarın aşılama olacak sadece . Tutmazsa yine 1-2 ay dinlenicem
Özelde yaptırıyorum bu 5. Özel hastane doktorum

Margee Margee canım benim sana uzaktan görüşümü söyleyeyim ama bu konuları MaviSasa234 MaviSasa234 iyi bilir benden🌿
Doktorun sana doğru bir yol çizmemiş ilaç ve sonraki takip karar sürecin bana deneyimsizlik gibi geldi gene diyorum ben okuduklarım kadar biliyorum.
Ama yumurtalarının boş olduğuna bu şekilde karar verilemez🤷‍♀️ Estradiol değerin iyi görünüyor demek ki baskın yumurtalar olmuş tedaviyi tüp bebek sürecine göre az yumurta oluştuğu için iptal etmiş olabilir ama bu şekilde boş folikül kararı verilemez kanımca.
Doktorlar bizi iyice okumayan ama umut bağlayan olarak görüyor ne kadar etik olmayan bir durum allah herkesi doğru hekimlerle karşılaştırsın ne diyim 🎈
Haklısın normalde bende her detayına kadar araştıran biriyim ama bu kez kendime söz vermiştim doktor ne dese onu yapıcam araştırıp kafamı karıştırımıcam akışına bırakıcam diye bu taktiğimde tutmadı.
Aslında dokroruda çok suçlamak istemiyorum istersen tüp bebeğe devam edelim ama şuan önermiyorum dedi. Hangi değer için iptal edildiğini sormadım sonuçlara baktım estradiol yüksek diye galiba o hormon diye düşündüm. İlk defa klinik doktoruna gittim hata yaptım galiba hastane doktorları daha bilgili deneyimli bence

Ayrıca çatlamaması için de kontrol yapılan bit iğne var adını bilmiyorum. Yani senin yumurtalar sana bağlı olmayan bir tedavi dozu ile gelişim göstermiş ve kontrol edilmeden de çatlamış, doktor da sonucu bir noktaya erdirmek için ve işlevsel gözükmesi için aşılamaya bağlamış.
Hey allahım 🤷‍♀️🤷‍♀️
Evet hatta bende neden çatlamasın diye iğne kullanmıyorum diye düşünmüştüm herkes kullanıyo sonuçta . Doktor aşılama yapalım deyince eşim iğneler emeğin boşuna gitmesin aşılama maliyetli bişi değil deyince tamam dedim belki hayırlısı böyledir aşılama ile tutar

Haklısın normalde bende her detayına kadar araştıran biriyim ama bu kez kendime söz vermiştim doktor ne dese onu yapıcam araştırıp kafamı karıştırımıcam akışına bırakıcam diye bu taktiğimde tutmadı.
Aslında dokroruda çok suçlamak istemiyorum istersen tüp bebeğe devam edelim ama şuan önermiyorum dedi. Hangi değer için iptal edildiğini sormadım sonuçlara baktım estradiol yüksek diye galiba o hormon diye düşündüm. İlk defa klinik doktoruna gittim hata yaptım galiba hastane doktorları daha bilgili deneyimli bence
Estradiol opudan önce yüksek çıkar ki zaten MaviSasa234 MaviSasa234 yorum yapar.
Transferden önce bu değer yüksek istenmiyor benim okuduklarıma göre doktora güvenmek önemli ama seni deneme tahtasına da benzetemez…

İzmir de Funda Göde ye gidebilirsin bana kalırsa, İzmir iyi gibi görünsede doğru tedaviyi yapan çok doktor yok ne yazık ki.
Bir de israel aruh var maddi yönden sıkıntın yoksa onu öneriyorum işini doğru yapan biridir. Sana uygun olmayan bir şeyi yapmayacaktır.
İsraeul aruh benimde seçeneklerim arasında ama o bizi biraz aşar . Funda Göde yi duymadım araştırıyım İstanbul en güzel yer bence İzmir deki büyük hastanelerde muayene oldum hep çok seçeneğimde kalmadı

Evet hatta bende neden çatlamasın diye iğne kullanmıyorum diye düşünmüştüm herkes kullanıyo sonuçta . Doktor aşılama yapalım deyince eşim iğneler emeğin boşuna gitmesin aşılama maliyetli bişi değil deyince tamam dedim belki hayırlısı böyledir aşılama ile tutar
Tatlım elbette hayırlısı neyse o olsun 🙏🏻
İnşallah vesile olsun gebe kal 🎈
Ama doktorlar açısından çok duygusal davranamıyorum ben öğretmenim kim çocuğuna yanlış bilgi öğretmemi ister veliler hakkını hemen arar, kaldı ki ben derse bile geç kalamam vs her mesleğin etik değerleri var.
Onlar bu işi umut dünyamızı kullanarak yapıyor resmen bu yüzden ben doğru yapılmayan her işe kızıyorum..
Allah yüzünü güldürsün inşallah bu vesile ile 🌿

Estradiol opudan önce yüksek çıkar ki zaten MaviSasa234 MaviSasa234 yorum yapar.
Transferden önce bu değer yüksek istenmiyor benim okuduklarıma göre doktora güvenmek önemli ama seni deneme tahtasına da benzetemez…
Doktor estradiol demedi ben tahlilde o yüksek diye ona yorumladım ama dünden beri anladım ki yanlış yorumlamışım 🙈 araştırmıcam sormucam dedim şeyini çıkardım galiba😬

Tatlım elbette hayırlısı neyse o olsun 🙏🏻
İnşallah vesile olsun gebe kal 🎈
Ama doktorlar açısından çok duygusal davranamıyorum ben öğretmenim kim çocuğuna yanlış bilgi öğretmemi ister veliler hakkını hemen arar, kaldı ki ben derse bile geç kalamam vs her mesleğin etik değerleri var.
Onlar bu işi umut dünyamızı kullanarak yapıyor resmen bu yüzden ben doğru yapılmayan her işe kızıyorum..
Allah yüzünü güldürsün inşallah bu vesile ile 🌿
O kadar haklısın ki Allah bilsin ne diyelim hem maddi hem manevi yıpranıyoruz 😢 Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah walla kızlar çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Doktor estradiol demedi ben tahlilde o yüksek diye ona yorumladım ama dünden beri anladım ki yanlış yorumlamışım 🙈 araştırmıcam sormucam dedim şeyini çıkardım galiba😬
Estradiol değil zaten canım sen o deyince şaşırdım bir şey demedim. Progesteron düşük, muhtemelen o olabilir, sağlıklı yumurtlama için 10 ve üstü bekleniyor diye biliyorum

Estradiol değil zaten canım sen o deyince şaşırdım bir şey demedim. Progesteron düşük, muhtemelen o olabilir, sağlıklı yumurtlama için 10 ve üstü bekleniyor diye biliyorum
Ama henüz yumurta çatlamamış olabilir ve zaten döngünün ilk günlerinde bu kız Margee Margee . Progesteron değeri için bir hafta sonra bakması gerekiyor tam çatlama sonrası. Şu an öyle bir yorum yapılamaz ki.

Back