• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar dün dr kontrolum vardı tüp bebeği iptal etti yumurtalarımın içi boşmuş 🙈 gerçekten yoruldum artık tüp bebeğin negatif olmasına hazırlamıştım kendimi ama tedavinin ortasında iptal etmesini beklemiyodum .

O kadar iğne yükledik bünyene aşılama deneyelim dedi yarın 2. Aşılama olacak ama tutma olasılığı %7.5 😢 kızlar çok yoruldum yaa tüp bebek yaptıramıyorum bile gerçekten yıkıldım
Selizay Selizay MaviSasa234 MaviSasa234 ejce ejce @A R Y A @Hali Maviesra Maviesra
Cnm aşılamada herkesin şansı aynı sakin ol yumurta kalitesi için çok sağlıklı beslen yeşil mercimek salatası tüketeblrsn rabbim en hayırlısını bilir inşallah herşey güzel olcak çok dua edicem senin için

Cnm aşılamada herkesin şansı aynı sakin ol yumurta kalitesi için çok sağlıklı beslen yeşil mercimek salatası tüketeblrsn rabbim en hayırlısını bilir inşallah herşey güzel olcak çok dua edicem senin için
Birbirimiz için dua edelim 🙏🏻 Etrafımızdakiler anlamıyo bizi burda iyi geliyoruz birbirimize 🍀

Günaydın kızlar dün dr kontrolum vardı tüp bebeği iptal etti yumurtalarımın içi boşmuş 🙈 gerçekten yoruldum artık tüp bebeğin negatif olmasına hazırlamıştım kendimi ama tedavinin ortasında iptal etmesini beklemiyodum .

O kadar iğne yükledik bünyene aşılama deneyelim dedi yarın 2. Aşılama olacak ama tutma olasılığı %7.5 😢 kızlar çok yoruldum yaa tüp bebek yaptıramıyorum bile gerçekten yıkıldım
Selizay Selizay MaviSasa234 MaviSasa234 ejce ejce @A R Y A @Hali Maviesra Maviesra
Günaydın canim neden boş acaba takviye vs kullaniyomuydun:( nasıl bu küsur döngü anlamıyorum en korktuğum şey yumurta bos çıkması :(

Canım ya, içinin boş olduğu nasıl anlaşılıyor ki

Aa kuzum geçmiş olsun.. Hiç öyle düşünme… Tüp bebek zaten neden olmadığını anlaşılması için var… Belki de öncesinde de hep böyleydi ve şimdi anlaşılıyor.. Dermanı vardır.. Hiç üzülme.. Yumurtalıklara prp yapılıyormuş… yumurta kalitesi artıyor.. Bülent tıraş bu konuda uzmanlaşmış bi araştır istersen..
Süreç yorucu ve yıpratıcı.. Gerçekten sabır imtahanı bu süreç… Ama inş geçecek ve çaresi bulunacak…

Günaydın canim neden boş acaba takviye vs kullaniyomuydun:KK43: nasıl bu küsur döngü anlamıyorum en korktuğum şey yumurta bos çıkması :KK43:
Kullanıyodum canım ama binde bir bi olasılıkmış oda geldi beni buldu ama Allahtan doktorum iptal etti paragöz olsaydı opu yapabilirdi .
Nedeni tamamen vücutla alakalı biyolojik yani

Canım sen napiyon nasıl oldun tedavin nasıl ilerlicek
İyim kuzum.. Pazartesi doktor kontrolüm var.. Bende bilmiyorum nasıl ilerleyecek… Ejce hsg cevat hocaya göster dedi.. Gösterdim herşey normal dedi.. Rahim ve tüplerde sıkıntı yok gibi duruyor.. Ama ben genede bi histeroskopi isteyeceğim.. Belki vardır ama görünmüyordur…
Bir de tahlil isteyeceğim.. Endokrin ve romatoloji için.. Belki baktırır belki baktırmaz.. Genelde doktorlar 3 denemeden sonra baktırıyormuş.. O yüzden peki tamam diyip denemeye de geçebilirim 😄
Şuan hesabıma göre ramazan 1 hafta öncesine denk gelecek gibi duruyor.. Öyle olursa başlayacağım.. Ortasına denk gelirse ramazan sonuna erteleyeceğim..
Günde 3 defa ilaç alıyorsun…
Regl zamanlamasına güvenmek istiyorum 😄

Kullanıyodum canım ama binde bir bi olasılıkmış oda geldi beni buldu ama Allahtan doktorum iptal etti paragöz olsaydı opu yapabilirdi .
Nedeni tamamen vücutla alakalı biyolojik yani
Kaç yumurta oluştu peki.. En azından sana fikir verir.. Belki ilacın dozu yüksek gelmiştir..

Günaydın canım,

Peki siz bunu yumurta toplamadan mı anladınız 🙄
Hiç üzülme bildiğim kadarı ile yaşın ileri değil, sağlıklı beslenme ile toplayabiliriz süreci ya da doğrudan iyi bir hekimden görüş alsan👀 İzmir de Medical park’ın doktoru için iyi konuşuyorlar. Görüşmeye mi gitsen 👀🎈

Back