- 20 Aralık 2020
- 17.147
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.233
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.561
İç sesim konuşuyorGönül dağı dilek de hamileymişdaha yeni evlendilerdi ya ayıp
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![KK9 :KK9: :KK9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İç sesim konuşuyorGönül dağı dilek de hamileymişdaha yeni evlendilerdi ya ayıp
Ahahhah tinim yaaaa shshd
Nasip kuzu umarımHadi bakalım... Heyecanlı günler başlıyor :) Bak herşey çok güzel çıkmış :) İnş sonucu da güzel olur... Bayram gibi kutlarız![]()
Perhiz verdiler canım pazartesi olacak aşılama yarın perhiz bu akşam tercihe bıraktılar da dün değerlendirme yapmıştıkKuzu perhiz verdiler mi? Vermedi iseler yarın sabahı da değerlendirin :)
E T stres çok etkiliyor maalesefİnşallah canım ya, oda sinir stres yapıyor bnde erken oldun bu ay biraz stresli geçti benim için ailevi olaylar vs, onunla alakalı sanırım
Allahim ya gulduruuyon
Gülll bibebeğimmm güülAllahim ya gulduruuyon![]()
Ben ilk gebelik düşündüğüm zaman burayı keşfettim, burada 13-15-18-20 aydır bekleyenler vardı ben ise daha 1.ayımdaydım. Vay be demiştim, ne kadar uzun süredir bekleyenler var. İnşallah benimde okadar uzun olmaz, fazlaca sabır isteyen bir süreç demiştim ve şuan ben 13.ayımdayım. Rabbim daha da bekletmez inşallah.Valla artık galiba bizlerinde bırakması gerekiyor 1yılı geçgin zamandır beklemekten yorulduk tamam belki çok uzun zaman değil ama mutsuzlaştıkkendi kendime gene kararlar aldım
![]()
Ben de tam bu sekildeydim senle ayniymis zamanimiz. Rabbim bekletmesin hayirla saglikla nasip etsin insaAllah aminBen ilk gebelik düşündüğüm zaman burayı keşfettim, burada 13-15-18-20 aydır bekleyenler vardı ben ise daha 1.ayımdaydım. Vay be demiştim, ne kadar uzun süredir bekleyenler var. İnşallah benimde okadar uzun olmaz, fazlaca sabır isteyen bir süreç demiştim ve şuan ben 13.ayımdayım. Rabbim daha da bekletmez inşallah.Duayla sabırla beklemeye devam...
Aslında kime sorsam işte hemen oldu falan diyorlar. Açıkçası bu da beni psikolojikmen çok etkiliyor. Ama şuan mantıklı düşününce bence onlar da çok çabaladılar ama o süreci söylemiyorlar kimseye hatta çoğu insan tedaviyle olduğunu bile saklıyor. Kimisi de gerçekten hemen oluyor...Öyle düşünme kuzum.. Onlarında bekledikleri tükendikleri zamanlar olmuştur.. Olmadı ise bile herkesin imtahanı farklı…
Biz dün bebek ziyaret gittik. O arkadaş ile beraber gebelik planlamıştık.. Hatta ben hamile olabilirim demişti. Bende bizde bu ay denedik bakalım demiştim.. Şimdi 2 aylık bebek..
Eşim önceden etkilenmezdim ama bu sefer tesir etti sanki dedi… çocuklu bir sürü arkadaşımız var.. Çocuk düşünmediğimiz için aa bizim niye yok diye düşünmüyorduk dedim.. Şimdi çabalayıpta olmayınca insan haliyle bi istiyor dedim..
Sizinde hepimizinde durumu bu.. Hepimizin algıları şuan açık ve ruh halimiz hassas.. Ama emin ol istediği gibi hamile kalan çok az var.. Hepsi sabretti.. Belki biz biraz daha sabredeceğiz.. Ama dua kabul olmayacaksa dile gelmez kalbe düşmezmiş…
Biz biraz daha bekleyelim…
Bu arada 2 arkadaşımın 60 gün oruç borçlarını tutarken hamile kaldılarını farkettim.. Sahura kalkarken namazımı kılıp zikir yapıyordum ve daha dingin olmuştum dedi.. Dip not olarak eklemek istedim![]()
Burda hepimizin hikayesi hemen hemen benzer korunma sureciyle başlıyor hep ve sonuç halen bekliyoruzAslında kime sorsam işte hemen oldu falan diyorlar. Açıkçası bu da beni psikolojikmen çok etkiliyor. Ama şuan mantıklı düşününce bence onlar da çok çabaladılar ama o süreci söylemiyorlar kimseye hatta çoğu insan tedaviyle olduğunu bile saklıyor. Kimisi de gerçekten hemen oluyor...
Eşimin kuzeniyle aynı tarihte evlendik arada 15 gün vardı... Kız evlendikten 14 ay sonra hamile kaldı ve dedi ki ilk ayda tuttu. Hiçbir şey kullanmadım, sadece takvimden yumurtlama gününe baktım ve sadece 1veya 2 ilişki oldu eresi gün covid olduğumu öğrendim. İlaç kullandım vs vs sonra baktım hamileyim... Düşünüyorum yani doğru olabilir mi?
Yada kendi kuzenim, geçenlerde buraya da yazmıştım. Şuan 7 aylık evli ve 5 aylık hamile... Güya 4 ay boyunca hamile olduğunu bilmemiş, adette görmüş... Karnı, beli vs çok ağrıdığı için ve midesi bulandığı için doktora gitmiş, onlar da kadın doğuma yönlendirmiş ve doktor direk hamilesin cinsiyeti de erkek diyince şok oldum diyor. Ben çocuk istemiyordum diyor. Yani hiç mi 4 ayda bir kilo alma veya karın belirginliği olmadı? Hepsi farazi hikayeler olarak gelmeye başladı ama sonuçta 2 aylık evliyken hamile kaldığı bir gerçek...
Ben tam 2.5 senelik evliyim, bunun 13 ayı sırf hamile kalmak için uğraşıyla geçti. Şimdi millet beni suçluyor. Biz sana en başından düşün dedik diye, korunsun bak şimdi olmuyor diye... iyi de ben 40 yaşında değilim ki daha 27 yaşındayımEvliliğim güzelce otursun istedim, eşim bedelli askerliğini halletsin istedim... Gezelim biraz dedim... Şimdi suçlu ben oldum...
Yok kuzum.. 4 aylıkken farketmiş olması mümkün mü? Mide buşntısı hadi yaşamamış olsun baş dönemleri sürekli aşermeleri.. Mümkün değil.. Söylememişler sadece..Aslında kime sorsam işte hemen oldu falan diyorlar. Açıkçası bu da beni psikolojikmen çok etkiliyor. Ama şuan mantıklı düşününce bence onlar da çok çabaladılar ama o süreci söylemiyorlar kimseye hatta çoğu insan tedaviyle olduğunu bile saklıyor. Kimisi de gerçekten hemen oluyor...
Eşimin kuzeniyle aynı tarihte evlendik arada 15 gün vardı... Kız evlendikten 14 ay sonra hamile kaldı ve dedi ki ilk ayda tuttu. Hiçbir şey kullanmadım, sadece takvimden yumurtlama gününe baktım ve sadece 1veya 2 ilişki oldu eresi gün covid olduğumu öğrendim. İlaç kullandım vs vs sonra baktım hamileyim... Düşünüyorum yani doğru olabilir mi?
Yada kendi kuzenim, geçenlerde buraya da yazmıştım. Şuan 7 aylık evli ve 5 aylık hamile... Güya 4 ay boyunca hamile olduğunu bilmemiş, adette görmüş... Karnı, beli vs çok ağrıdığı için ve midesi bulandığı için doktora gitmiş, onlar da kadın doğuma yönlendirmiş ve doktor direk hamilesin cinsiyeti de erkek diyince şok oldum diyor. Ben çocuk istemiyordum diyor. Yani hiç mi 4 ayda bir kilo alma veya karın belirginliği olmadı? Hepsi farazi hikayeler olarak gelmeye başladı ama sonuçta 2 aylık evliyken hamile kaldığı bir gerçek...
Ben tam 2.5 senelik evliyim, bunun 13 ayı sırf hamile kalmak için uğraşıyla geçti. Şimdi millet beni suçluyor. Biz sana en başından düşün dedik diye, korunsun bak şimdi olmuyor diye... iyi de ben 40 yaşında değilim ki daha 27 yaşındayımEvliliğim güzelce otursun istedim, eşim bedelli askerliğini halletsin istedim... Gezelim biraz dedim... Şimdi suçlu ben oldum...
Bence bizim bebeklerimiz çok şanslı ve kıymetli olacak. Belki de bu kadar zor kavuşmasaydık, değerini anlamayacak, ufak tefek şeyleri büyütüp mutsuz olacaktık, o yüzden vardır bir hayırYok kuzum.. 4 aylıkken farketmiş olması mümkün mü? Mide buşntısı hadi yaşamamış olsun baş dönemleri sürekli aşermeleri.. Mümkün değil.. Söylememişler sadece..
Hiç kendini suçlama.. Şuan güzel bir evliliğin varsa ve çocuğun olduğunda huzurla büyüyecekse korunduğun zamanın eseri… Müslüman keşkelerde kalmaz.. Eski ile hesap düremeyiz.. Biz bu anı yaşamak ve değerlendirmek ile yükümlüyüz.. Varsa hatamız yapmadığımız onu telafi ederiz.. Ama geçmişe dönüp yeniden yazmak isteseydim diye birşey kullanamayız…
Gözünün içine bak bir eşin var.. Şimdi göğüs germeye çalıştığınız bir derdiniz var.. Belki bu dert lütuftur.. Bilmiyoruz…
Hayra talip olalım.. Hayrı isteyelim.. Başkalarını ne dediği nasıl yaşadığı üzerinde çok düşünmeyelim..
Ben eşimi çok seviyorum… 3 yıl korunduğum içinde çok mutluyum…. Şimdi bu süreç ile daha da birbirimizi sevdiğimiz için çok da mutluyum
Yolum nasıl bilmiyorum ama artık taliplisi değilim.. Bu kadar istemek, arzulamak da imtahan…
Aynen…Bence bizim bebeklerimiz çok şanslı ve kıymetli olacak. Belki de bu kadar zor kavuşmasaydık, değerini anlamayacak, ufak tefek şeyleri büyütüp mutsuz olacaktık, o yüzden vardır bir hayır![]()
O kadar haklısın ki.... Ağzına yüregine saglikAynen…
Geçen hastaneye gittim.. Yabancı bir Anne bağımlı imiş.. Yanlış tedavi ile bağımlı hale gelmiş. Doğurmuş.. Çocuk yoksunluk çektiği için yoğun bakıma alınmış.. Anne lohusa depresyonu ile bebeği terk etmiş.. Doktora nolacak dedim.. Bakıcaz tedavi olduktan sonra anneye ulaşamazsak çocuk esirgemeye gidecek dedi…
Bunu başka doktora anlattım.. İçim parçalandı.. Oo bu ne ki biz her ay ilgisiz ailelerden çocukları alıp esirgeme kurumuna teslim ediyoruz ne vakalar var dedi…
Bu çocuklar imtahanımız olacak.. Bize emanet olarak gönderiliyorlar…
Sürekli gebe kalanları değilde bunları düşünsek belki bu kadar çok istemeyeceğiz.. Belki biz mental olarak da hazırlanıyoruz…
O yüzden derdimizi sevelim![]()
Çok doğru söylüyorsun kuzum...Yok kuzum.. 4 aylıkken farketmiş olması mümkün mü? Mide buşntısı hadi yaşamamış olsun baş dönemleri sürekli aşermeleri.. Mümkün değil.. Söylememişler sadece..
Hiç kendini suçlama.. Şuan güzel bir evliliğin varsa ve çocuğun olduğunda huzurla büyüyecekse korunduğun zamanın eseri… Müslüman keşkelerde kalmaz.. Eski ile hesap düremeyiz.. Biz bu anı yaşamak ve değerlendirmek ile yükümlüyüz.. Varsa hatamız yapmadığımız onu telafi ederiz.. Ama geçmişe dönüp yeniden yazmak isteseydim diye birşey kullanamayız…
Gözünün içine bak bir eşin var.. Şimdi göğüs germeye çalıştığınız bir derdiniz var.. Belki bu dert lütuftur.. Bilmiyoruz…
Hayra talip olalım.. Hayrı isteyelim.. Başkalarını ne dediği nasıl yaşadığı üzerinde çok düşünmeyelim..
Ben eşimi çok seviyorum… 3 yıl korunduğum içinde çok mutluyum…. Şimdi bu süreç ile daha da birbirimizi sevdiğimiz için çok da mutluyum
Yolum nasıl bilmiyorum ama artık taliplisi değilim.. Bu kadar istemek, arzulamak da imtahan…
Ah Aryacım evlilik sürelerimiz aynı ben bir buçuk yılımı vajinusmus ile kaybettim kimse de bilmiyor korundum da olmuyor gibi düşünülüyor . Benim o bir buçuk yılda neler çektiğimi bir Allah bir ben bilirim. Şimdi de bebek olsun diye imtihanım var. Yine susup sabrediyorum çünkü elimden dua etmekten Allah’tan istemekten başka bir şey gelmiyor farklı olarak . Hepimizin yaşamları imtihanı farklı . Kayıpları olanlar varken sen ben gibi hiç gebe kalamayan varken Rabbimin burda da bir hikmeti vardır. İnşallah umutla dua ile birlikte burdan müjde veririzÇok doğru söylüyorsun kuzum...
Eşimle 2.5 senesi evlilikle geçen 14 yıllık bir ilişkimiz var... Onu çok seviyorum, hiç kıyamıyorum. Onun üzülmesini hiç ama hiç istemiyorum. Elhamdülillah güzel giden bir evliliğimiz var. Rabbim bu mutluluğumuzu bir evlatla meyvelendirsin istiyorum. Başlarda olsa da olur, olmasa da olur diye düşünürken şimdi çok ama çok istiyorum. Rabbim inşallah sana da, bana da isteyen herkese de hayırlı ve sağlıklı birer evlat nasip ederdua edip beklemekten başka elimizden gelen birşey yok.
Ben sizi takip ediyorum sapık gibiValla ya bari birimiz ayrılalım hamile kalıp hayır hamile felan olsam peşinizi bırakamam sürekli sizi takip ederim sapık gibi![]()