- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.581
Bi kere iptal oldu bi kere aşılama olmuştu çalıştım için kendimi fazla yordum tutmamıştı bu 2. Doktor değiştirdim bu sefer amaCanım nasılsın bu senin ikinci aşılaman mı? Geçen aylardaki topiklerden hatırlıyorum seni çok yumurta olup iptal mi olmuştu hatta
İnşallah hepimizeEn güzeli biliyor musun gerekenleri yapıp akışa bırakmak.. Ne kadar çok kişi bilirse o kadar baskı oluyor üstünde insanın, çokça dua ediyorum her birimize.Allahım nasip etsin inşallahhh
Cnm aşılamada herkesin şansı aynı sakin ol yumurta kalitesi için çok sağlıklı beslen yeşil mercimek salatası tüketeblrsn rabbim en hayırlısını bilir inşallah herşey güzel olcak çok dua edicem senin içinGünaydın kızlar dün dr kontrolum vardı tüp bebeği iptal etti yumurtalarımın içi boşmuşgerçekten yoruldum artık tüp bebeğin negatif olmasına hazırlamıştım kendimi ama tedavinin ortasında iptal etmesini beklemiyodum .
O kadar iğne yükledik bünyene aşılama deneyelim dedi yarın 2. Aşılama olacak ama tutma olasılığı %7.5kızlar çok yoruldum yaa tüp bebek yaptıramıyorum bile gerçekten yıkıldım
Selizay MaviSasa234 ejce @A R Y A @Hali Maviesra
Birbirimiz için dua edelimCnm aşılamada herkesin şansı aynı sakin ol yumurta kalitesi için çok sağlıklı beslen yeşil mercimek salatası tüketeblrsn rabbim en hayırlısını bilir inşallah herşey güzel olcak çok dua edicem senin için
Günaydın canim neden boş acaba takviye vs kullaniyomuydunGünaydın kızlar dün dr kontrolum vardı tüp bebeği iptal etti yumurtalarımın içi boşmuşgerçekten yoruldum artık tüp bebeğin negatif olmasına hazırlamıştım kendimi ama tedavinin ortasında iptal etmesini beklemiyodum .
O kadar iğne yükledik bünyene aşılama deneyelim dedi yarın 2. Aşılama olacak ama tutma olasılığı %7.5kızlar çok yoruldum yaa tüp bebek yaptıramıyorum bile gerçekten yıkıldım
Canım ya, içinin boş olduğu nasıl anlaşılıyor kiGünaydın kızlar dün dr kontrolum vardı tüp bebeği iptal etti yumurtalarımın içi boşmuşgerçekten yoruldum artık tüp bebeğin negatif olmasına hazırlamıştım kendimi ama tedavinin ortasında iptal etmesini beklemiyodum .
Kuzum senin hamilelik nasıl gidiyor.. Biz senin halini soramadık.. Bulantılat aşermeler ne durumda..Ben sizi takip ediyorum sapık gibi
Canım sen napiyon nasıl oldun tedavin nasıl ilerlicekKuzu perhiz verdiler mi? Vermedi iseler yarın sabahı da değerlendirin :)
Aa kuzum geçmiş olsun.. Hiç öyle düşünme… Tüp bebek zaten neden olmadığını anlaşılması için var… Belki de öncesinde de hep böyleydi ve şimdi anlaşılıyor.. Dermanı vardır.. Hiç üzülme.. Yumurtalıklara prp yapılıyormuş… yumurta kalitesi artıyor.. Bülent tıraş bu konuda uzmanlaşmış bi araştır istersen..Günaydın kızlar dün dr kontrolum vardı tüp bebeği iptal etti yumurtalarımın içi boşmuşgerçekten yoruldum artık tüp bebeğin negatif olmasına hazırlamıştım kendimi ama tedavinin ortasında iptal etmesini beklemiyodum .
Kullanıyodum canım ama binde bir bi olasılıkmış oda geldi beni buldu ama Allahtan doktorum iptal etti paragöz olsaydı opu yapabilirdi .Günaydın canim neden boş acaba takviye vs kullaniyomuydunnasıl bu küsur döngü anlamıyorum en korktuğum şey yumurta bos çıkması
Selamlar kuzuBen sizi takip ediyorum sapık gibi
İyim kuzum.. Pazartesi doktor kontrolüm var.. Bende bilmiyorum nasıl ilerleyecek… Ejce hsg cevat hocaya göster dedi.. Gösterdim herşey normal dedi.. Rahim ve tüplerde sıkıntı yok gibi duruyor.. Ama ben genede bi histeroskopi isteyeceğim.. Belki vardır ama görünmüyordur…Canım sen napiyon nasıl oldun tedavin nasıl ilerlicek
Kaç yumurta oluştu peki.. En azından sana fikir verir.. Belki ilacın dozu yüksek gelmiştir..Kullanıyodum canım ama binde bir bi olasılıkmış oda geldi beni buldu ama Allahtan doktorum iptal etti paragöz olsaydı opu yapabilirdi .
Nedeni tamamen vücutla alakalı biyolojik yani
Günaydın canım,Günaydın kızlar dün dr kontrolum vardı tüp bebeği iptal etti yumurtalarımın içi boşmuşgerçekten yoruldum artık tüp bebeğin negatif olmasına hazırlamıştım kendimi ama tedavinin ortasında iptal etmesini beklemiyodum .
Sen napyosun.. Başladı mı süreç?Canım sen napiyon nasıl oldun tedavin nasıl ilerlicek
hormon testi verdim öyle anlaşıldı muayenede de 4 yumurtam vardı.Canım ya, içinin boş olduğu nasıl anlaşılıyor ki
İlaç dozu yüksek gelince böyle bir durum olabilir miKaç yumurta oluştu peki.. En azından sana fikir verir.. Belki ilacın dozu yüksek gelmiştir..
Senin nasıl geçiyor kuzu?Cnm aşılamada herkesin şansı aynı sakin ol yumurta kalitesi için çok sağlıklı beslen yeşil mercimek salatası tüketeblrsn rabbim en hayırlısını bilir inşallah herşey güzel olcak çok dua edicem senin için
Estradiol değerinden mı bahsetmiyorsun?hormon testi verdim öyle anlaşıldı muayenede de 4 yumurtam vardı.
Dün Döngümün 9. Günüydü çatlayan yumurtamda vardı . Dr dedi istersen opu yapalım ama sonuç alma olasılığımız çok düşük
4 yumurtam vardı çatlayan yumurtamda vardı . Dozu yüksek gelmiş olabilir mart ayında başka bi tedavi uygulucam dediKaç yumurta oluştu peki.. En azından sana fikir verir.. Belki ilacın dozu yüksek gelmiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?