- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.541
Yalnız benim psikolojim bitmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee ne yapacak misiz peki ?Ben 4 5 kez yumurta geliştirici ilaçlar kullandım dedim doktorum senin zaten rezervin az çok büyük hata olmuş demisti bu da ayrı şok 3 yumurtam oldu 4 yumurtam oldu diye seviniyordum saf gibi
Evet kaldı kuzum artık hangi aya hangi seneyeHadi yaa. Umutlar marta artık. Doktora gitmedim canım. Olunca giderim diye bakalım masaja başladım. Söktürücü alayım dedim eczane de kalmamış. Artık her ay sen benden önce öğreneceksin desene sonucu. Brnim ki ay başı idi ay ortasına kaldı. Sonuna kalmasa bari![]()
Klasik bunu bende çok duyuyorum, hep de aynı nedense hiç değişmiyorYaa yalan.. Arkadaşta dün yengesinin istemeden hamile kaldığını söyledi. Dedim külliyen yalan
Siz kıza ne kadar çabuk hamile kaldın, biraz evliliğini yaşasaydın demişsinizdir. Kızda baskıyı azaltmak için istemeden demiştir.... Dedik gerçekten dedi
İstemeden gebelik olmuşta kız kanamayı adet sanmışta.... Onlar deyince test yapmışta ...Dedim cehalet kokan sözler bunlar
İstemeden gebe kalacağımdan şüphelensem 50 kere test yapar emin olurum gebe kalmadığımdan..
Bunlara inanmayın.. Şuara artık neyin ne olduğunu biliyoruz![]()
Ben de bazen bunu dusunuyorum ama Rabbim sevdigi kulunu sinarmis diyip devam ediyorumNe tarafa dönsem bir hamile veya hamilelik haberidemek birileri isteyince hemen oluyor. Peki bizimki niye bu kadar zor?
Bu da bizim imtihanımız heralde![]()
Kuzu ben kendimde ve sende gördükten sonra hesap yaptım. 3 çatlatma+2 aşılama +1 tüp ile ortalama 3.5 yıllık yumurta rezervin tükeniyor… Ben tüp bebek ile 22 yumurta ile 2 yıllık rezervimi feda ettimBen 4 5 kez yumurta geliştirici ilaçlar kullandım dedim doktorum senin zaten rezervin az çok büyük hata olmuş demisti bu da ayrı şok 3 yumurtam oldu 4 yumurtam oldu diye seviniyordum saf gibi
Öyle düşünme kuzum.. Onlarında bekledikleri tükendikleri zamanlar olmuştur.. Olmadı ise bile herkesin imtahanı farklı…Ne tarafa dönsem bir hamile veya hamilelik haberidemek birileri isteyince hemen oluyor. Peki bizimki niye bu kadar zor?
Bende öyle şuan haftaya görümcem in kızının bir yaş günü var ,iki ay sonra kardeşimin kızının.Ne tarafa dönsem bir hamile veya hamilelik haberidemek birileri isteyince hemen oluyor. Peki bizimki niye bu kadar zor?
Prp uzun suredir yapilan bisey bence Sen sonuc alacaksinBenim rezervim az diye öyle dedi tup bebek için gittim ben tup bebek lazım tabi dedi ama ilk başka şeyler denicek bence prp ile başlıyorum cunku
Genclere psikolojik, benim gibi ileri yaslilara yasin gec ezberlemislerdir bir Turku gidiyorYalnız benim psikolojim bitmiş
Yok bunu ben dedim kimse demediGenclere psikolojik, benim gibi ileri yaslilara yasin gec ezberlemislerdir bir Turku gidiyor
Ay insallah=)Prp uzun suredir yapilan bisey bence Sen sonuc alacaksin![]()
Ahahahah işte herkes bisi diyorda adamda yıllarca yurtdisinda bunun eğitimini almış biliyordur heraldeKuzu ben kendimde ve sende gördükten sonra hesap yaptım. 3 çatlatma+2 aşılama +1 tüp ile ortalama 3.5 yıllık yumurta rezervin tükeniyor… Ben tüp bebek ile 22 yumurta ile 2 yıllık rezervimi feda ettim![]()
Sorma yaa. Bir an önce olsam da rahatlasamEvet kaldı kuzum artık hangi aya hangi seneyeevet olsaydın bir regl oda insanı bunaltiyor ya
Valla artık galiba bizlerinde bırakması gerekiyor 1yılı geçgin zamandır beklemekten yorulduk tamam belki çok uzun zaman değil ama mutsuzlaştıkNe tarafa dönsem bir hamile veya hamilelik haberidemek birileri isteyince hemen oluyor. Peki bizimki niye bu kadar zor?
İnşallah canım ya, oda sinir stres yapıyor bnde erken oldun bu ay biraz stresli geçti benim için ailevi olaylar vs, onunla alakalı sanırımSorma yaa. Bir an önce olsam da rahatlasam