• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr
12. Günüm dr dan geliyorum regl başında sağda folikül yok gibi demişti ama klomen bitti iki gün önce ve sağda 26 cm olmuş çok büyümüş dedi, solda da 16 cm var gelişen. İğne verdi iki tane ovitrelle, 26 cm sıkıntı olur mu sizce ya kist gibi ya da bu kdr gelişince de döllenme sıkıntı mı?

Son düzenleme:
Valla yalan söyleyen de mutlaka vardır ona şüphe yok. Bu arkadaşta ağustos da evlendi 3.5 aylık hamile küçük daha 23 falan sanırım. Özeller pahalı falan konu açılmıştı bende keşke sağlık sigortası yaptırsaydın dedim ona hamilelik planlı değildi ki yoksa yapardım dedi.
Yaaa.. Bak diyorsun ki 3.5 aylık hamile... Yani kasımda hamile kalmış.. Yani ağustos-kasım arası da 2 ay.. Yani hiç korunmamış :D
Planlı olmayan kısmı bence ilk aydan olmaması :D Onun dışında süreç gayet planlı... Yoksa yapardım kısmı da fiyatların bu kadar olduğunu bilseydim evlenir evlenmez yapardım :D
Yani çok böyle mevzulara takılmamak gerek.. Toplumsa bir dil bozukluğu var.. Ya da insanımız tuhaf :D

Kızlarrr
12. Günüm dr dan geliyorum regl başında sağda folikül yok gibi demişti ama klomen bitti iki gün önce ve sağda 26 cm olmuş çok büyümüş dedi, sağda da 16 cm var gelişen. İğne verdi iki tane ovitrelle, 26 cm sıkıntı olur mu sizce ya kist gibi ya da bu kdr gelişince de döllenme sıkıntı mı?
30 mm ile hamile kalan vardı burada :)

Heyecandan cm falan yazmışım🤣🤣 yaa ağzın bal yesin sasacımm olur inşallah 🤲🏻 16-22 gibi isteriz dedi sanki normal şartlarda, iğneyi yapmadı bize verdi akşm yapın diye heralde 16 mm olandan ümitli dedim ben de 🙄
Olabilir..Olsun 2 yumurta varmış sonuçta 26 mm tutmazsa 16 mm çatlatma iğnesi sonrası 18 mm olacak.. Onun tutma olasılığı daha yüksek.. Doktor çok iyi yapmış bence. Hem 26 mm de kiste dönüşmez :)

Olabilir..Olsun 2 yumurta varmış sonuçta 26 mm tutmazsa 16 mm çatlatma iğnesi sonrası 18 mm olacak.. Onun tutma olasılığı daha yüksek.. Doktor çok iyi yapmış bence. Hem 26 mm de kiste dönüşmez :)
Hadi inşallah:)

Peki kızlar bu akşam iğne yapılcak ya pazartesi sabah olcak ilişki, bu akşam olmasın mı perhiz gibi mi olsun doktora bu akşamı sormayı unuttum

45 iu doz ile başlamış, 67,5 iu doza geçmiş..
Salı günü yumurta 18 mm olacak.. Doktor muhtemelen çatlatma iğnesini o gün verecek Perşembe aşılama yapacak.. 20 mm olmuş olacak..
Ama arkada ona yakın gelişen bir yumurta varsa 13-14 mm belki onun için 1-2 günlük vurmanı isteyebilir..
Tamam canım sağolasın

Ben 4 5 kez yumurta geliştirici ilaçlar kullandım dedim doktorum senin zaten rezervin az çok büyük hata olmuş demisti bu da ayrı şok 3 yumurtam oldu 4 yumurtam oldu diye seviniyordum saf gibi

Back