- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.521
bende anlamıyorum valla 28 i me giricem 2 senedir bi olduramadıkBende 24 yasındayım ama istemediğimiz zamanlar korunuyorduk bu hata kursunlarını da hic anlamıyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende anlamıyorum valla 28 i me giricem 2 senedir bi olduramadıkBende 24 yasındayım ama istemediğimiz zamanlar korunuyorduk bu hata kursunlarını da hic anlamıyorum ya
Hata bizde kesin hata kursunu olmazsa olmuyorbende anlamıyorum valla 28 i me giricem 2 senedir bi olduramadık
Süper hadi gözün aydın Allah yardım etsin hamiş haberlerini alırız inşallahBugün ölçtü 8 mm rahim kalınlığı.
Yumurta 18 mm geve çatlatma iğnesi vur dediler
Teşekkürler nasip senin gebeliğin doğal mı?Süper hadi gözün aydın Allah yardım etsin hamiş haberlerini alırız inşallah
Benim de çatlatma iğnesi ile oldu canimTeşekkürler nasip senin gebeliğin doğal mı?
Yaaa.. Bak diyorsun ki 3.5 aylık hamile... Yani kasımda hamile kalmış.. Yani ağustos-kasım arası da 2 ay.. Yani hiç korunmamışValla yalan söyleyen de mutlaka vardır ona şüphe yok. Bu arkadaşta ağustos da evlendi 3.5 aylık hamile küçük daha 23 falan sanırım. Özeller pahalı falan konu açılmıştı bende keşke sağlık sigortası yaptırsaydın dedim ona hamilelik planlı değildi ki yoksa yapardım dedi.
30 mm ile hamile kalan vardı burada :)Kızlarrr
12. Günüm dr dan geliyorum regl başında sağda folikül yok gibi demişti ama klomen bitti iki gün önce ve sağda 26 cm olmuş çok büyümüş dedi, sağda da 16 cm var gelişen. İğne verdi iki tane ovitrelle, 26 cm sıkıntı olur mu sizce ya kist gibi ya da bu kdr gelişince de döllenme sıkıntı mı?
Hadi bakalım... Heyecanlı günler başlıyor :) Bak herşey çok güzel çıkmış :) İnş sonucu da güzel olur... Bayram gibi kutlarızBugün ölçtü 8 mm rahim kalınlığı.
Kuzu perhiz verdiler mi? Vermedi iseler yarın sabahı da değerlendirin :)Bugün ölçtü 8 mm rahim kalınlığı.
Heyecandan cm falan yazmışım yaa ağzın bal yesin sasacımm olur inşallah 16-22 gibi isteriz dedi sanki normal şartlarda, iğneyi yapmadı bize verdi akşm yapın diye heralde 16 mm olandan ümitli dedim ben de30 mm ile hamile kalan vardı burada :)
Olabilir..Olsun 2 yumurta varmış sonuçta 26 mm tutmazsa 16 mm çatlatma iğnesi sonrası 18 mm olacak.. Onun tutma olasılığı daha yüksek.. Doktor çok iyi yapmış bence. Hem 26 mm de kiste dönüşmez :)Heyecandan cm falan yazmışım yaa ağzın bal yesin sasacımm olur inşallah 16-22 gibi isteriz dedi sanki normal şartlarda, iğneyi yapmadı bize verdi akşm yapın diye heralde 16 mm olandan ümitli dedim ben de
Hadi inşallah:)Olabilir..Olsun 2 yumurta varmış sonuçta 26 mm tutmazsa 16 mm çatlatma iğnesi sonrası 18 mm olacak.. Onun tutma olasılığı daha yüksek.. Doktor çok iyi yapmış bence. Hem 26 mm de kiste dönüşmez :)
Topik gercekten kan agliyorYine regl geldi..
Herkes 12 şubatı beklemiş. 14 şubatta pijamalarımızı giyip panda gibi yuvarlanırz artıkYine regl geldi..
Tamam canım sağolasın45 iu doz ile başlamış, 67,5 iu doza geçmiş..
Salı günü yumurta 18 mm olacak.. Doktor muhtemelen çatlatma iğnesini o gün verecek Perşembe aşılama yapacak.. 20 mm olmuş olacak..
Ama arkada ona yakın gelişen bir yumurta varsa 13-14 mm belki onun için 1-2 günlük vurmanı isteyebilir..