- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.981
Canım ben seni rüyamda gördüm negatif oluyordu bilerek hiç etiket yapıp durumunu sormadım rabbim ikinci de pozitifi nasip eder inşallah şükürler olsun ki başka embriyoların varGünaydın Hanımlar, 8.gün kan verdim. Negatif çıktı… Doktor 12.güne kadar yanıltabilir ilaçları bırakma dedi.. Ama tabiki <2 değerini hiç birşey yükseltmeyeceğime göre sonucum bu
İlk gün çok üzüldüm ama hayırlısı.. Her ay regl gelince ki kadar üzmedi açıkcası… Ama eşim kabullenemedi. Onun aldığı ilk negatif oldu
Bence tutunmadı değil tutunamadı. 4 gün bel ağrısı yaşadım çok ağrılıydı.. O ara tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Şimdi niye tutunamadı onu irdeleceğiz…
1 ay rahim dinlendirme yapıyorlarmış.. Hem belki histeroskopi yapabilir. İşte 2.deneme ramazana denk geliyor.. Nasıl yapsam bilemedim. Ramazanı atlattıksan sonra yapsam Haziran a denk geliyor.. Nisan da olsun.. Transferden sonra oruç tutmayayım mı yoksa haziran mı olsun? Ona karar vermeye çalışacağım.. Durumum bu
Hali @juliieett @Esrakcshn @A R Y A @Mavera2048 MaviHayallerim @charlottes @larissa123 @zahrada
Benim fsh, şh ve geçmiş amh bakarak söyledi.. Zaten tek yumurtalıkta 6-7 yumurta saydı.. Sonra başlarken ben bi daha sordum. Yeterli gelecek mi gerçekten diye… Yumurtalık arkasını gösterdi bak burada 15-20 tane yumurta var.. Çoğunu uyaracağız zaten dedi… Aklında sağlıklı yumurta çıkmazsa kalmasın.. Doğulularda bol yumurta olur dediHayirlisi olsun canim
Peki amh fsh bakılıp mi yapıldı tup bebek transferin çünkü bana doktorum değerler beklenen gibi olana kadar transfer etmicegini söyledi son yapılan testlerim normaldi ama
Saolasın kuzum.. Bende hep negatif hazırladım kendimi.. Bel ağrısı aniden kesilince belirti olduğunu anladım.. Bi ümitlenmiştim ama nasip değilmiş.. Doktorda olmazsasına takılma.. Tüp bebek zaten çiftlerin neden çocuk sahibi olamadığını anlamak için var.. Sonuna kadar deneyip buradan hamile çıkmanı sağlayacağız dedi.. Bakalım deneyeceğizCanım ben seni rüyamda gördüm negatif oluyordu bilerek hiç etiket yapıp durumunu sormadım rabbim ikinci de pozitifi nasip eder inşallah şükürler olsun ki başka embriyoların var
NEDEN OYLE DEDI ACABA DOGULULARDA BOL YUMRUTA ?Benim fsh, şh ve geçmiş amh bakarak söyledi.. Zaten tek yumurtalıkta 6-7 yumurta saydı.. Sonra başlarken ben bi daha sordum. Yeterli gelecek mi gerçekten diye… Yumurtalık arkasını gösterdi bak burada 15-20 tane yumurta var.. Çoğunu uyaracağız zaten dedi… Aklında sağlıklı yumurta çıkmazsa kalmasın.. Doğulularda bol yumurta olur dedi
Yemekleri yağlı olduğu için pko çok fazla görünüyormuş..NEDEN OYLE DEDI ACABA DOGULULARDA BOL YUMRUTA ?
Hadı yaaa :)Yemekleri yağlı olduğu için pko çok fazla görünüyormuş..
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşallah her el açıp çare dileyeneSaolasın kuzum.. Bende hep negatif hazırladım kendimi.. Bel ağrısı aniden kesilince belirti olduğunu anladım.. Bi ümitlenmiştim ama nasip değilmiş.. Doktorda olmazsasına takılma.. Tüp bebek zaten çiftlerin neden çocuk sahibi olamadığını anlamak için var.. Sonuna kadar deneyip buradan hamile çıkmanı sağlayacağız dedi.. Bakalım deneyeceğizDemekki bende de varmış bişeyler.. Bundan sonra ona odaklanma zamanı…
Anladim canım hayırlısı olsun yine deneriz hep deneriz napalim kaderimizBenim fsh, şh ve geçmiş amh bakarak söyledi.. Zaten tek yumurtalıkta 6-7 yumurta saydı.. Sonra başlarken ben bi daha sordum. Yeterli gelecek mi gerçekten diye… Yumurtalık arkasını gösterdi bak burada 15-20 tane yumurta var.. Çoğunu uyaracağız zaten dedi… Aklında sağlıklı yumurta çıkmazsa kalmasın.. Doğulularda bol yumurta olur dedi
Ne yaptın ay hadi inşallah yaaa xok umutlandım senin adına3. testte çizgi gördün mü ben göremedim onda. ilk 2 testte var da çizgi . kanada boşa gitmek istemiyorum daha önce çok gittim hep 0,100
Akşam iş çıkışı gidicem canım kan vermeyeNe yaptın ay hadi inşallah yaaa xok umutlandım senin adına
canımmm nasıp tamamennn nasıp, bende ıkı bucuk sene olacak denıyorum neler yedım ıctım haddı hesabı yok , 2 asılamam var, ve sorunumuz suan sadece sperm azlıgı ıdı onuda cozduk ama gelen gıden yok.Kızlar merhaba bugün regl oldum aslında çok da iyi degerlendirememistik sasirmadim ama umut hep oluyor ya biraz üzüldüm diyelim, bu ay ari sütü polen propolis bal kullanmıştım ayrı ayrı olarak yediğim avokadonun haddi hesabi yok sigarayı falan da bırakmıştım hatta yumurtlama bitene kadar içmemiştim hic sonra bazı nedenlerden tekrar içmeye basladim bi de istemsizce mfk uygulamisim hep 2 gün, gün aşırı aralıklarla olmuş yani yöntem fos çıktı bende denemek isteyenleri gördüm o yüzden söylüyorum ilişki gunlerini de atayim hatta, hafif insulin direnci var onunla ilgili ilaç istemek istiyorum bakalım aile hekimine gideceğim kadın doğum sırası bile bulamadım benden başka herkes doguruyor gibi bana önerebileceğiniz takviye var mi acaba Eki Görüntüle 3002516
İnşallah canım inşallah benim de bir bucuk yıl oldu denemelere başlayalı bir dış gebelik oldu geçen yıl bu zamanlar onunla uğraşıyordum hatta tam bir yıl oldu, hala ilk günkü gibi yüreğim sizliyorcanımmm nasıp tamamennn nasıp, bende ıkı bucuk sene olacak denıyorum neler yedım ıctım haddı hesabı yok , 2 asılamam var, ve sorunumuz suan sadece sperm azlıgı ıdı onuda cozduk ama gelen gıden yok.
ınsallaaahhh en kısa zamanda nasıp olur hepımıze cok dua edıyorum
Cok uzuldum canım ınsallaahh saglıklısı nasıp olur hem dıs gebelık hem kımyasal zor ya , benımde ılk asılamam kmyasal gebelık ıle sonuclandı bende cok cok uzulmustum ama demekkı saglıksız olacaktı dedım 2 ay once gecırdım, ıkıncı asılama da sans yuksek dedıler negatıf oldu , hsg oncesınde cektırmıstım 3ay umut ettım hsg sonrası yuksek dedıler oda negatıf. artık tedavılere ara verdım ama calısmıyor olsam emınım catlatma ıgnesı denerdım korkmuyorum yanı o tarz seylerden nasıbın nerden gelecegı bellı olmaz.İnşallah canım inşallah benim de bir bucuk yıl oldu denemelere başlayalı bir dış gebelik oldu geçen yıl bu zamanlar onunla uğraşıyordum hatta tam bir yıl oldu, hala ilk günkü gibi yüreğim sizliyor
kasımda hsg çekildim gebe kalma şansın arttı dediler geçen ay kimyasal oldu sonrasında kesin gebe kalırsın dediler bi de çok etkileniyoruz bu söylemlerden umut bağlıyorum ama kucağım boş kalıyor bir ay daha dogal deneyelim diye diye yıllar geçiyor iste tedaviye cesaretim yok psikolojik olarak hazır hissetmiyorum catlatmasiymis osu busu beni çok ürkütüyor ama böyle omrumuzden gidiyor esim de uzerimde baskı oluşturmamak için tedavi konusunu bana bırakıyor her ay diyor ki istiyorsan gidelim bi turlu cesaret edemiyorum cikamiyorum isin içinden insanlar müstehcen sahnelerde kanal değiştirir biz bebek görünce kanal değiştiriyoruz düşün o durumdayız birbirimizi uzmemek için ovulasyon alsam mi diye düşünüyorum bu ay onu da kullandım bir faydası olmadı ama bir aktar duydum ona gideceğim bi de bakalım Allah'tan umut kesilmez diyoruz yine de
Rabbim en hayırlı zamanda tattıracak o güzel duyguyu inşallah sen içini ferah tut sen bi yerden başladın tüp bebek olayına ben kafamı hazırlayamıyorum bile o kadar ilaçlar ve benBenim fsh, şh ve geçmiş amh bakarak söyledi.. Zaten tek yumurtalıkta 6-7 yumurta saydı.. Sonra başlarken ben bi daha sordum. Yeterli gelecek mi gerçekten diye… Yumurtalık arkasını gösterdi bak burada 15-20 tane yumurta var.. Çoğunu uyaracağız zaten dedi… Aklında sağlıklı yumurta çıkmazsa kalmasın.. Doğulularda bol yumurta olur dedi
Kendimi dertler oyununda level atlar gibi hissediyorum artıkDerdimiz hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?