- 14 Aralık 2021
- 2.369
- 2.600
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.021
Canim benim gecen ay benimde aynısı oldu ilk silik çıktı ertesi gün daha koyu sonraki günler daha silik çıkmaya başladı en son kan verdiğimde 1.33 çıktı büyük ihtimal kimyasal geçirdik ama olsun en azından gebe kalabiliyoruz sonrasında daha kolay sağlıklı gebelik olur diyolar inşallah öyle olur2 yıl oldu valla kaç ay daha böyle gider kim bilir
Hayırlısı olsun canım inşallah bi dahaki aya tutar
İnşallah canım yaa adet olmayınca umutlandım testlerimde yazdığın gibi oldu aynı. Hayatımda ilk defa 2.çizgiyi gördümCanim benim gecen ay benimde aynısı oldu ilk silik çıktı ertesi gün daha koyu sonraki günler daha silik çıkmaya başladı en son kan verdiğimde 1.33 çıktı büyük ihtimal kimyasal geçirdik ama olsun en azından gebe kalabiliyoruz sonrasında daha kolay sağlıklı gebelik olur diyolar inşallah öyle olur
İnşallah canımHayırlısı olsun canım inşallah bi dahaki aya tutar
Bende ilk defa görmustum ama en azından kafamdaki çift çizgiyi hiç goremicem düşüncesi gitti mumkunmus Allahin izniyle dedim ben bi rahatladım sende öyle düşünİnşallah canım yaa adet olmayınca umutlandım testlerimde yazdığın gibi oldu aynı. Hayatımda ilk defa 2.çizgiyi gördüm
Merhaba canımKızlar kullanmadığım bi arı sütü polen karışımı kaldı onu nasıl alcaz miktarı felan var mı bi öneriniz
Onu ihmal etmeyin canimHiç baktırmadık canım bilmiyorum var mı yok mu
Parol ic kuzu bide sicak suya zerdecal bal limon yapBenimde biraz ateşim var gibi ama test yapmadım. Sağol canim
Galiba ban yemiş neden yedi bende bilmiyorum canımKızlar selizay a nolduu
Püfffff geri gelsin yaaaa başlık sahibi olmadan başlık mı olurmuşGaliba ban yemiş neden yedi bende bilmiyorum canım
Yok canım ama regl olcam yani belli pms dönemine girdim gelir bi kaç güne içime hazır olan derken sıvı mı yani canım bal karışımı felan yok o zamn demiMerhaba canım
Ben eğriçayırın içime hazır olanını tercih ediyorum.
Aşılama sonuçlandı mı?
Bence birkaç güne gelir inşallah onsuz olmazPüfffff geri gelsin yaaaa başlık sahibi olmadan başlık mı olurmuş
Hayır hayır polen propolis ve ham bal karışımı.Yok canım ama regl olcam yani belli pms dönemine girdim gelir bi kaç güne içime hazır olan derken sıvı mı yani canım bal karışımı felan yok o zamn demi
Bnde bilmyrm ki cnm regl olunca gidicem hemen aşama aşama yazarım sana inşallah gerek kalmaz tabi senin için ne zamn yumurta kontrolüHayır hayır polen propolis ve ham bal karışımı.
Peki rapor durumu nasıl olacak şimdi tüp bebek için?. Beni de bilgilendirirsen sevinirim.
Ben daha ilk basamaktayım gerçi birinci aşılamayı olacağımiğnelere başladım.
Perşembe ilk yumurta kontrolü günü olacakBnde bilmyrm ki cnm regl olunca gidicem hemen aşama aşama yazarım sana inşallah gerek kalmaz tabi senin için ne zamn yumurta kontrolü
Sen amh ölçümü yaptın mı?Bhcg negatf 22.gunum çatlama sonrası 11.gunum 8 kusur progesteron heralde 3 4 gün önce 12 13 tür neyse yumurtluyom heralde ama yumuslar kötü zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?