Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20220207_111919.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 42
spermden analiz baktırmıştık hareketlilikde felan sıkıntı var mı diye ona üroloji uzmanımı bakıyor
Hareketlilikten farklı birşey bu spermin dnasına bakıyolar direk olarak evet üroloji bakar
Sizi bi fotografta attım onu da okuyun

Canım benimde başıma gelmişti hatırlarsan değerim yükseldiği halde testte negatif gibi çıkmıştı, elinde başka test var mı ilk testlerde çok belirgin

Merhaba
Ben enise 26 yaşıma giricem ve 2 senelik(nisanda 2 olucak)evliyim artık yavaş yavaş cocuk istiyorum ama hiçbir bilgim yok hamile kalmadan önce neler yapmalıyız nasıl ilerlemeliyiz folic asit kullanmalımıyız doktora randevu aldım degerlerime baktırmak istiyorum dogrumu yapıyorum gibi gibi sorular kafamda

çok teşekkür ederim evet okudum .o zaman birde o şekil bir tedaviye baktıralım devlet hastanesinde yapılyor mu yoksa sadece özel hastaneler mi yapıyor
Canım inan o kadarını bilmiyorum sadece büyükşehirler de yapılıyor onu biliyorum bi arastır istersen bu takip ettiğim doktor antepte Ankaraya gönderiyorlarmıs testleri sehir hastanelerinin tıbbı genetik bölümleri var oraya gidip bi sormak lazım
Anlattığın kadarıyla bi sıkıntı yok cunku mutlaka baktırın bence

Esinde sperm testi versin canım sende doktora gidip emin olduktan sonra folik asit kullanmaya basla inşallah bir an önce olur bebişin

ben bir araştırayım çok teşekkür ederrim

Canım MaviSasa234 mm
Hayırlısı nasılsa öyle olsunn
Üzülmüşsündür tabi ama sen bu süreci çok güzel yönetiyorsun başından beri, o yüzden bu durumuda en doğru sekilde atlatcağına eminim
Ben olsam beklemeden nisan da denerdim sanırım beklemek istemesdim
Ama eşinle birlikte ortak doğru bi zamana karar verirsiniz
Bundan sonrasıda kolaylıkla ilerler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…