- 6 Şubat 2021
- 6.047
- 5.866
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.001
Allah'tan ümit kesilmez çok üzüldüm inanki gözlerim dolu dolu okudum etiketi görünce güzel haber diye anında sana tıkladım ne desem boş belki beklerken doğal olur herşey o kadar iyiydi neden olmadi kiGünaydın Hanımlar, 8.gün kan verdim. Negatif çıktı… Doktor 12.güne kadar yanıltabilir ilaçları bırakma dedi.. Ama tabiki <2 değerini hiç birşey yükseltmeyeceğime göre sonucum bu
İlk gün çok üzüldüm ama hayırlısı.. Her ay regl gelince ki kadar üzmedi açıkcası… Ama eşim kabullenemedi. Onun aldığı ilk negatif oldu
Bence tutunmadı değil tutunamadı. 4 gün bel ağrısı yaşadım çok ağrılıydı.. O ara tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Şimdi niye tutunamadı onu irdeleceğiz…
1 ay rahim dinlendirme yapıyorlarmış.. Hem belki histeroskopi yapabilir. İşte 2.deneme ramazana denk geliyor.. Nasıl yapsam bilemedim. Ramazanı atlattıksan sonra yapsam Haziran a denk geliyor.. Nisan da olsun.. Transferden sonra oruç tutmayayım mı yoksa haziran mı olsun? Ona karar vermeye çalışacağım.. Durumum bu
@Hali @juliieettMaviesra A R Y A @Mavera2048 MaviHayallerim @charlottes @larissa123 @zahrada
Ay suan sürü bagisikligi gibi herkeste pozitiflik nasiplen öte köy yok kendine dikkat et sana bulaşmasın canim gecmis olsunKuzu benim eşim de pozitif çıktı bugünbütün takviyeleri aldım, Mfk deniycektik olmadı. Herşey nasip, gerçekten nasipten öte yol yok
Maviesra
Sperm sorunu yoksa 3 gün olabilir canim varsa gün asiriKızlar 2 gündür pik dün değerlendirdik sizce bugun mu yoksa yarın mi değerlendirmek daha iyi olur
Hiç baktırmadık canım bilmiyorum var mı yok muSperm sorunu yoksa 3 gün olabilir canim varsa gün asiri
Sabırsızlıkla bekliyorum guzel haberini canim ☺Akşam iş çıkışı gidicem canım kan vermeye
Bugunude değerlendir bence kuzumKızlar 2 gündür pik dün değerlendirdik sizce bugun mu yoksa yarın mi değerlendirmek daha iyi olur
Valla bende bekliyorum hala çıkmadı gözüm yollarda kaldıSabırsızlıkla bekliyorum guzel haberini canim ☺
Benimde biraz ateşim var gibi ama test yapmadım. Sağol canımAy suan sürü bagisikligi gibi herkeste pozitiflik nasiplen öte köy yok kendine dikkat et sana bulaşmasın canim gecmis olsun
Degerlendiricez inşallah canım dünkü zaten sabah 10 gibi falan olmuştu 1 buçuk gun geçmiş oluyo dimiBugunude değerlendir bence kuzum
Çok üzüldüm kuzum ya ama kimyasal geçirmiş olabilirsin, inşallah sağlıklısı en kısa zamanda nasip olur1.20 çıktı maalesef kızlarMaviSasa234 Papatyamveben-Mavi Dilos6342 MaviNAZLI SevimliKedii maviss_34
İnşallah canım yaa. Umutlanmıştım ne yalan söyleyimÇok üzüldüm kuzum ya ama kimyasal geçirmiş olabilirsin, inşallah sağlıklısı en kısa zamanda nasip olur
Evet aynen bu sabah 10da 24 saat oluyor bir bucuk gün olacak akşam olursaDegerlendiricez inşallah canım dünkü zaten sabah 10 gibi falan olmuştu 1 buçuk gun geçmiş oluyo dimi
Doğru çok haklısın o yıkımda çok üzücüİnşallah canım yaa. Umutlanmıştım ne yalan söyleyim
Hayırlısı buymuş bu ay demekki canım, önümüzdeki ay verirsin inşallah güzel haberi arkası sağlıklı gebelik olsun1.20 çıktı maalesef kızlarMaviSasa234 Papatyamveben-Mavi Dilos6342 MaviNAZLI SevimliKedii maviss_34
2 yıl oldu valla kaç ay daha böyle gider kim bilirHayırlısı buymuş bu ay demekki canım, önümüzdeki ay verirsin inşallah güzel haberi arkası sağlıklı gebelik olsun
Değerlendirdik bakalım canım inşallah hayirlisiyla tutarEvet aynen bu sabah 10da 24 saat oluyor bir bucuk gün olacak akşam olursa
Öyle düşünme kuzum kısmet tamamen bazen elimizden bişey gelmiyor napalım2 yıl oldu valla kaç ay daha böyle gider kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?