• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın Hanımlar, 8.gün kan verdim. Negatif çıktı… Doktor 12.güne kadar yanıltabilir ilaçları bırakma dedi.. Ama tabiki <2 değerini hiç birşey yükseltmeyeceğime göre sonucum bu🙂
İlk gün çok üzüldüm ama hayırlısı.. Her ay regl gelince ki kadar üzmedi açıkcası… Ama eşim kabullenemedi. Onun aldığı ilk negatif oldu😁
Bence tutunmadı değil tutunamadı. 4 gün bel ağrısı yaşadım çok ağrılıydı.. O ara tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Şimdi niye tutunamadı onu irdeleceğiz…
1 ay rahim dinlendirme yapıyorlarmış.. Hem belki histeroskopi yapabilir. İşte 2.deneme ramazana denk geliyor.. Nasıl yapsam bilemedim. Ramazanı atlattıksan sonra yapsam Haziran a denk geliyor.. Nisan da olsun.. Transferden sonra oruç tutmayayım mı yoksa haziran mı olsun? Ona karar vermeye çalışacağım.. Durumum bu🙂
@Hali @juliieett Maviesra Maviesra A R Y A A R Y A @Mavera2048 MaviHayallerim MaviHayallerim @charlottes @larissa123 @zahrada
Allah'tan ümit kesilmez çok üzüldüm inanki gözlerim dolu dolu okudum etiketi görünce güzel haber diye anında sana tıkladım ne desem boş belki beklerken doğal olur herşey o kadar iyiydi neden olmadi ki 😕 bu tup bebek tedavisi beni iyice korkutmaya başladı allahım bi çıkar yol göstersin hepimize

Kızlar 2 gündür pik dün değerlendirdik sizce bugun mu yoksa yarın mi değerlendirmek daha iyi olur

Eklentiler

• 20220207_143430.jpg
    20220207_143430.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 20220206_075532.jpg
    20220206_075532.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 29
2 yıl oldu valla kaç ay daha böyle gider kim bilir
Öyle düşünme kuzum kısmet tamamen bazen elimizden bişey gelmiyor napalım :KK43: Testlerini vs yaptırdın bildiğim kadarıyla bir terslik yok olacakdır allahın izniyle.Benim de 2 bucuk seneye yaklaıyordu olduğunda napsak boş bazen.

Back