- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.221
reglin bittikten 1-2 gün sonra başla bence canımKizlar 4 ocakta kürtaj oldum bugun periodum basladi ne zaman baslasam acaba ovu testlerine ?
Adetimin ilk gününden yumurtlama görüp değerlendirdiğimiz güne kadarKaç gün boyunca ?
Bende iş başı yaptım canim yoğun gidiyor 3 şubat regl gözüküyor bakalim bi kaç gün önceden agrım vardı bide yoğun akıntı test yapmadım zaten ilişki olmadi virüs nedeniyle
Nasıl gidiyor canimGünaydın canlarım
Nasıl gitsin kuzum iş güç koşturmaca bir taraftan da tüp bebek için araştırma içindeyim sen nasıl oldun iyisindir inşallahNasıl gidiyor canim
Hakkından hayırlısı olsun kuzum, iyileşmene sevindimBende iş başı yaptım canim yoğun gidiyor 3 şubat regl gözüküyor bakalim bi kaç gün önceden agrım vardı bide yoğun akıntı test yapmadım zaten ilişki olmadi virüs nedeniyleusulca beklicem vaktimi
Kuzum zaten eşim asla olmaz demiyor. Sadece doktorun söylediği doğal süreci değerlendirelim, yine olmazsa zaten yapacak birşey yok mecburen aşılama ve tüp bebeğe geçeriz diyor. Ama bu sefer eşimde çok üzüldü... Rabbim büyük inşallah daha çok bekletmez.Canim bizde de cok benzer bir durum oldu. Ben de aralik sonunda hsg cektirip arkasindan doktora gittik, bize de ayni seyleri soyledi. 3 ay deneyin sonra gelin diye. O gune kadar ben tup bebek fikrini arada dillendiriyordum ama esim ben kesinlikle dusunmuyorum diyordu. Bunda en buyuk etki kadersel yaklasimiydi. Ama ben de hep sonucta tup bebek de kesin bir yol degil, Allah vermeyecekse hicbir sekilde vermiyor diyordum. Sonunda doktordan da tup bebek onerisi geldi. Esim de acikcasi bu deneme sureclerinde artik biraz yiprandi ve en sonunda tamam dedi. Simdi hatta direk “onumuzdeki ayi da gorelim de, martta direk tup bebek” diyor kendiliginden.
Fikirler de degisiyor yani zamanla. Sen moralini de bozma, umudunu da yitirme, hersey olacagina varacak ve inaniyorum ki bizim gibi bu kadar isteyenler icin guzel seyler olacak
Onu üzerek birşey yapmak istemiyorum çünkü her ne konuda olursa olsun ne zaman onun yapma dediği şeyi yaptıysam hep bir sorun yaşadım. Oyüzden hayırlısı ile şu 3 ayı değerlendirmek istiyorum. Sonrasında nasibimizde tüp bebek varsa ona geçerizHayırlısı olsun inş.. O da kendince haklıdır. Ama eşinde kabullenemiyor demekki... Birazda nasip olarak bakıyor bence.. Eşine de hak veriyorum..
Ya canım aslında evsel değil, çok şükür eşimle de ailemle de yaşadığım herhangi bir problem yok. Herşey yolunda çok şükür, ben de bir keyifsizlik var. Sanırım şu bebek olayının bu kadar uzaması çok canımı sıkıyor... Bugünümüze şükürKuzum 4.günümdeyim. Belim çok şiddetli ağrıyor. Progesteron iğneleri kullandığım için oluyormuş.. 2-3 gecedir çok zor uyuyorum. Uykusuzluktan artık uyuyorum..
A R Y A kuzum hayırlısı olsun inş... Evsel sıkıntılar mı çekiyorsun. Çok buraya da girmiyorsun..
Biraz kendine zaman ver bence.. Aşılamaya geçecek misiniz?
bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum çokBen bir şeyi anlamadım madem erkeklerin spermleri 3 ay öncesinden geliyor mesela neden hamile kalınan ay şunu yedik içtik vb şeylerle sperm kalitesinin arttığı söyleniyor. Bu konuda beni aydınlatır mısınız?
Al benden de o kadarYa canım aslında evsel değil, çok şükür eşimle de ailemle de yaşadığım herhangi bir problem yok. Herşey yolunda çok şükür, ben de bir keyifsizlik var. Sanırım şu bebek olayının bu kadar uzaması çok canımı sıkıyor... Bugünümüze şükür
artık uzandığım kanepede kapıdan içeri anne diye pıt pıt koşan bebiş hayalleri kuruyorum bir başka bebek gördüğümde üzülüyorum. Ruh halimi fazlasıyla etkiliyor.
Canım nasılsın bnce bi kaç ay daha dene doğal eşini dinle evlilik yılınız dolduysa devlette aşılama denemeni öneririm ama özelde önermem 2 defa yaptırsan 1 tüp bebek parasına denk geliyo nerdeyse aşılama sebepsiz infertilite de çok gereksiz bnce doktor da sürekli olarak bana bunu söylüyor eğer erkek faktörü varsa aşılama mantıklı diyo tabi yine en iyisini sen bilirsn ama bak bn 2 aşılama yaptrdm 2 ay çöpe gitti resmenYa canım aslında evsel değil, çok şükür eşimle de ailemle de yaşadığım herhangi bir problem yok. Herşey yolunda çok şükür, ben de bir keyifsizlik var. Sanırım şu bebek olayının bu kadar uzaması çok canımı sıkıyor... Bugünümüze şükür
artık uzandığım kanepede kapıdan içeri anne diye pıt pıt koşan bebiş hayalleri kuruyorum bir başka bebek gördüğümde üzülüyorum. Ruh halimi fazlasıyla etkiliyor.
Ben de senin gibiyim kuzum çevremden de bebek haberleri geliyor onlar için çok sevinip kendim için üzülüyorum ister istemezYa canım aslında evsel değil, çok şükür eşimle de ailemle de yaşadığım herhangi bir problem yok. Herşey yolunda çok şükür, ben de bir keyifsizlik var. Sanırım şu bebek olayının bu kadar uzaması çok canımı sıkıyor... Bugünümüze şükür
50 miiiii çok fazla degıl mı? hangı hastaneKizlarrr bugün tüp bebek tedavisi için görüşmeye gittim özelde bı hastaneye fiyatlar ateş pahası
11.500+ilaçlar 16bin-17bin arası tutuyor
Embriyolari genetik tanıya gönderme embriyo başına 295 dolar
Embriyo dondurma 100dolar
İlkinde gebelik olusmazsa 2.transfer ücretini sormayı unuttum.
Kan sulandirici igneler progesteron jeller artı kayıp yaşamamak için serum oluyormuş bunlar falan derken 50bini rahat buluyorbenim hayaller suya
merhaba canım, ınsallaahh yavruna kavusursun dularım senınle,Kuzu sendeki durum nedir?
Ben şimdiye kadar ekstra uygulanan teknik 4500 lira ile beraber 22 bin verdim.. Bütün ilaçlar işlemler dahil..
2.transfer olursa ona da 2500+1000 lira ilaç ödeyeceğim..
Merhaba lenfosit aşısı nasıl yapılıyor acaba transferden önce mi kaç gün sürüyor acabaKizlar benimde 3tane bebeğim karnimda kalbi durdu ben bunun için lenfosit aşısı yaptırdım 2defa bı arastirin derim
Merhabalar hangi vitamin ve ilaçlarla hasar bu sekılde kısa sürede dustu bilgi verirmisinz. Bizde kaaan aydosta tedavi görüyoruz oksitatif strese baglı hasar cıktıSelam canım, arkadaşımın eşinde %40 dna hasarı tespit edildi. 3.5 ay vitamin ve ilaç takviyesiyle hasar %2 ye düşürüldü ki %10 bile tolere ediliyormuş. 8 aylık da hamile ve çom sağlıklı. Yani çaresi olan bir şey sakın endişe etme
Iyiyim canim valla cok şükür işin rast gitsin inşallahNasıl gitsin kuzum iş güç koşturmaca bir taraftan da tüp bebek için araştırma içindeyim sen nasıl oldun iyisindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?