- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.201
Benim eşimde aynıydı.. Hatta çok evham yaptığın için tek çözüm yolu o diye zihnine işliyorsun. Bi dur bekleyelim sabredelim diyordu.. Biz o ay tüp bebek kararı aldık Tetikleyici bir unsur gerekiyor.Canim bizde de cok benzer bir durum oldu. Ben de aralik sonunda hsg cektirip arkasindan doktora gittik, bize de ayni seyleri soyledi. 3 ay deneyin sonra gelin diye. O gune kadar ben tup bebek fikrini arada dillendiriyordum ama esim ben kesinlikle dusunmuyorum diyordu. Bunda en buyuk etki kadersel yaklasimiydi. Ama ben de hep sonucta tup bebek de kesin bir yol degil, Allah vermeyecekse hicbir sekilde vermiyor diyordum. Sonunda doktordan da tup bebek onerisi geldi. Esim de acikcasi bu deneme sureclerinde artik biraz yiprandi ve en sonunda tamam dedi. Simdi hatta direk “onumuzdeki ayi da gorelim de, martta direk tup bebek” diyor kendiliginden.
Fikirler de degisiyor yani zamanla. Sen moralini de bozma, umudunu da yitirme, hersey olacagina varacak ve inaniyorum ki bizim gibi bu kadar isteyenler icin guzel seyler olacak
Ben doktorun ses kaydını dinlettim. Tek çözümünüz tüp bebek canınızı sıkmayın denemeye devam edin... Diyordu :)