- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.201
Benim eşimde aynıydı.. Hatta çok evham yaptığın için tek çözüm yolu o diye zihnine işliyorsun. Bi dur bekleyelim sabredelim diyordu.. Biz o ay tüp bebek kararı aldıkCanim bizde de cok benzer bir durum oldu. Ben de aralik sonunda hsg cektirip arkasindan doktora gittik, bize de ayni seyleri soyledi. 3 ay deneyin sonra gelin diye. O gune kadar ben tup bebek fikrini arada dillendiriyordum ama esim ben kesinlikle dusunmuyorum diyordu. Bunda en buyuk etki kadersel yaklasimiydi. Ama ben de hep sonucta tup bebek de kesin bir yol degil, Allah vermeyecekse hicbir sekilde vermiyor diyordum. Sonunda doktordan da tup bebek onerisi geldi. Esim de acikcasi bu deneme sureclerinde artik biraz yiprandi ve en sonunda tamam dedi. Simdi hatta direk “onumuzdeki ayi da gorelim de, martta direk tup bebek” diyor kendiliginden.
Fikirler de degisiyor yani zamanla. Sen moralini de bozma, umudunu da yitirme, hersey olacagina varacak ve inaniyorum ki bizim gibi bu kadar isteyenler icin guzel seyler olacak
Kuzum progesteron yapıyor.. Progesteron düzeyine de baktırsaydın. Doktor fitil falan vermiş miydi?Kızlar bu çatlama iğnesi sırt ağırısı bel ağırısı ateş grip yapar mı ya gittim covid testi verdim ama
Madem ümidini kesmiş seni ne olarak görüyor. Yolunacak kaz olarak mı? Çok yanlış bence...Gülerek söyledi yani tuhafıma gitti ağzımdan bişey çıkmadıtavrından dolayı ama haftaya salı bir daha gidicem o zaman sorarım
29 du cnm baktırdım ama fitil kullanmıyorumKuzum progesteron yapıyor.. Progesteron düzeyine de baktırsaydın. Doktor fitil falan vermiş miydi?
Ben bel ağrısından duramıyorum...
Bende öyle düşünüyorum. Bence beni direk tüp bebeğe yönlendirmeye çalışıyor. Zaten ilk muayenemde de iki kere femara denicez sonra aşılama sonra tüp bebek demişti. Dün gittiğimde de bu son deneyişimiz olmazsa aşılama hatta aşılama yapmadan direk tüp bebek neyse bunları konuşuruz falan dedi. Donup kaldım. Mesela ilk femara ve ovitrelle kullandıktan sonra 12. 36 . Saat ilişki dedi. Başka insanların doktorları bu formda yazdıklarına göre gün aşırı ilişki de önermiş. Benim ki önermediMadem ümidini kesmiş seni ne olarak görüyor. Yolunacak kaz olarak mı? Çok yanlış bence...
Beni tüp bebeğe yönlendiren doktorda böyle konuşmuştu. Ben gidip hesap sordum.. Doktor odasındayken anlamıyor insan çıkınıca düşünüyor ne demek istedi diye :)
Ama gebe kalırsam gene takip için ona gideceğim
Kesinlikle…:) sonucta hersey degisebiliyor biz yeter ki istegimizin pesinden gidelim…Benim eşimde aynıydı.. Hatta çok evham yaptığın için tek çözüm yolu o diye zihnine işliyorsun. Bi dur bekleyelim sabredelim diyordu.. Biz o ay tüp bebek kararı aldıkTetikleyici bir unsur gerekiyor.
Ben doktorun ses kaydını dinlettim. Tek çözümünüz tüp bebek canınızı sıkmayın denemeye devam edin... Diyordu :)
Bu konuştukları rutin.. Bazı doktorlar aşılamayı masraflı bulduğu için direk tüp bebeğe yönlendiriyor. Bizde morfoloji 0 dı. Hiç boş yere uğraşma direk tüp bebek yapalım dedi. Ben donup kaldım. Ama sonra doğru dediğini teyit edince tüp bebeğe geçtik..Bende öyle düşünüyorum. Bence beni direk tüp bebeğe yönlendirmeye çalışıyor. Zaten ilk muayenemde de iki kere femara denicez sonra aşılama sonra tüp bebek demişti. Dün gittiğimde de bu son deneyişimiz olmazsa aşılama hatta aşılama yapmadan direk tüp bebek neyse bunları konuşuruz falan dedi. Donup kaldım. Mesela ilk femara ve ovitrelle kullandıktan sonra 12. 36 . Saat ilişki dedi. Başka insanların doktorları bu formda yazdıklarına göre gün aşırı ilişki de önermiş. Benim ki önermedi
Benim eşimin de morfolojisi 4.Bu konuştukları rutin.. Bazı doktorlar aşılamayı masraflı bulduğu için direk tüp bebeğe yönlendiriyor. Bizde morfoloji 0 dı. Hiç boş yere uğraşma direk tüp bebek yapalım dedi. Ben donup kaldım. Ama sonra doğru dediğini teyit edince tüp bebeğe geçtik..
Ama ovitrelle 36 saat içinde yumurta çatladığı için arkada gelişen başka yumurta yoksa sadece onu demiş olması normal. Zaten sizin ara ara devam edeceğinizi biliyor. Zaten tek yumurta varsa 30-48 saat sonra çatladı ise diğer ilişkiler boşa
Bana klomen vermişti. 3 yumurta gelişmişti. Öyle olduğu içinde bundan sonra gün aşırı devam edin zaten durumunuz belli yavaş yavaş çatlayacaklardır şansınız artar belki demişti... Biz o ay gün aşırı ilişki şeklinde devam etmiştik..
Ama tek yumurta varsa gerek yok...
Burada bi kaç aradaş tek ilişki ile hamile kaldı, başka arkadaşta.. Yani o noktaya takılmayın...
Bu anlattıkların üzerine başka doktor bulmanı önerebilirim :) Nerede oturuyorsun?Benim eşimin de morfolojisi 4.
Ben ilk muayenesine gittiğimde eşime ve bana iki ayrı vitamin verdi ve bilmem ne eczanesi dışında bi yerde bulamazsınız dedi. O an da kafamda direk bu doktor bizi yolacak heralde dedim vitaminler toplam 760₺ falan tuttu. Süreci anlattı işte önce yumurtanı biz büyütüp biz çatlatıcaz olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek falan. Vitaminleri de her gün için dedi. Benim kuzenim de tüp bebek deniyordu o sırada onun doktoruna ilaçları sordurttum. Hiç bi işe yaramaz demişdün de hiç ümidim yoktu zaten diyişi deli etti beni ümidi neden yokmuş yani bana bi sebep anlat. Benim geçen ay 2 yumurtam gelişmişti. Ama tutmadı tabi ki.
Peki sperm sayısının hızını arttırmak İÇİN ne yapmamız gerekiyorBu anlattıkların üzerine başka doktor bulmanı önerebilirim :) Nerede oturuyorsun?
Morfoloji 4 te sorun yok kuzum.. Sadece sperm sayısını ve hıznı arttırmak gerekiyor. Sorun olsun olmasın, spermleri de harekete geçirmek gerekiyor..
Bence doktorların verdiği takviyeleri burada araştırıp öyle kullanmak gerekiyor. Burada gerçekten kullanıp faydası var veya yok diyenler yazıyor zaten..
Bana da doktor aynı şeyleri söylemişti. Ama umut verici olarak. Bir sürü yolu var.. Moralini bozma önümüzdeki yol uzun.. Kendini hazırla demişti. Ben doktordan o anlamda memnun kaldım. Bizi hep morfoloji 0 yaktı
Keçiboynuzu suyu sperm hızında etkili....Peki sperm sayısının hızını arttırmak İÇİN ne yapmamız gerekiyor
Bende alıp deniyim ne kaybederimKeçiboynuzu suyu sperm hızında etkili....Selizay hatta onu denediği ay gebe kalmıştı..
Kuzu bekle bakalım birkaç gün daha, her testin hassasiyeti değişiyor nihayetindehanımlar bugün ovulasyondan sonra 9. gün. Bu günlerde test yapıp pozitifi gören bazı kk üyeleri olduğunu bildiğimden test yaptım. Hem erken gebelik, hem ovulasyon. Hiçbirşey çıkmadı
Ben yaşamadım kuzum öyle bir şeyKızlar bu çatlama iğnesi sırt ağırısı bel ağırısı ateş grip yapar mı ya gittim covid testi verdim ama
Bende hep tup yapalım diyordum bu sefer de ertelicektik hatta amh düşük çıkınca geç kalmayalım dedi atladık bakalım bir seruveneBenim eşimde aynıydı.. Hatta çok evham yaptığın için tek çözüm yolu o diye zihnine işliyorsun. Bi dur bekleyelim sabredelim diyordu.. Biz o ay tüp bebek kararı aldıkTetikleyici bir unsur gerekiyor.
Ben doktorun ses kaydını dinlettim. Tek çözümünüz tüp bebek canınızı sıkmayın denemeye devam edin... Diyordu :)
Amh kaçtı senin canım?Bende hep tup yapalım diyordum bu sefer de ertelicektik hatta amh düşük çıkınca geç kalmayalım dedi atladık bakalım bir seruvene
Keçiboynuzu özü içirmiştim her sabah aç karnına 1 kaşıkKeçiboynuzu suyu sperm hızında etkili....Selizay hatta onu denediği ay gebe kalmıştı..
erken gebelik testi, e bir de ovulasyon da sipsilik... ne bileyim olacak olsa çıkardı heralde bişiler.Kuzu bekle bakalım birkaç gün daha, her testin hassasiyeti değişiyor nihayetinde
Ben yaşamadım kuzum öyle bir şey
Kaç gün boyunca ?Keçiboynuzu özü içirmiştim her sabah aç karnına 1 kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?