Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çikolata kisti değil folikul kisti varmış bir tane 20 mm üç senedir sol overde bu kist, ordaki yumurtaların buyumesini baskiliyormus bu sebepten ötürü hep sağdan yumurtam büyüyor.

Çikolata kisti değil folikul kisti varmış bir tane 20 mm üç senedir sol overde bu kist, ordaki yumurtaların buyumesini baskiliyormus bu sebepten ötürü hep sağdan yumurtam büyüyor.
Aa çok ilginç.. O zaman folikül içindeki sıvı alınınca soldan da yumurtlama olacağı mı varsayılıyor.. Bu gebeliğe engel mi?

Aa çok ilginç.. O zaman folikül içindeki sıvı alınınca soldan da yumurtlama olacağı mı varsayılıyor.. Bu gebeliğe engel mi?
Evet aynen böyle dusunuyor doktor bu yumurtalıkta yer kapladığı için diğerlerini büyütmüyor dedi, şu an için sıkıntı yok sağ tüp açık ama tüp bebek tedavisi isterseniz bu kist alınan ilaçlar yüzünden büyüyebilir almalıyız dedi, bu arada bunu söyleyen tüp bebek klinigindeki doktor. Ayrı bir görüş daha almayı düşünüyorum başka bir Dr dan.

Kizlar 4 ocakta kürtaj oldum bugun periodum basladi ne zaman baslasam acaba ovu testlerine ?
Hiç korunmayacaksan adet bitiminden 2 gün sonra başla canım.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin. Pozitif gördüğün tarihi yazarsan tabloya ekleyeyim.
Kuzu sperm sayısında değişiklik olmuyor ama var olan spermler hızlandırmada ve kaliteli hale getirmede etkisi oluyor diye biliyorum

Anladım karışık işler ya. Yarın temizleniyorum nasipse yani ayın 3 ü işte ovulasyona ne zaman başlayayım canım?

Klomen öncesi gene aynıydı bence sinirdaydi yine evet iyi bir doktor buldum cumartesi randevum var başlayacağız bakalım yumurtlamam oluyor günü gününe adetimde günügunune ama tahminimce kalitesizde denk geliyor bakalım ne dicek doktor evet tup yapınca sorayim onu saklayabilir miyiz diye

Son düzenleme:
Anladım karışık işler ya. Yarın temizleniyorum nasipse yani ayın 3 ü işte ovulasyona ne zaman başlayayım canım?
8. Gün başla canım kaçırmamak için. Eğer adet döngün uzunsa 10. Gün de başlayabilirsin. Testler itibar pahalı olmuş, ziyan olmasın

Kiz cok mu kötü niye beni.korkuturyorrsun=(

8. Gün başla canım kaçırmamak için. Eğer adet döngün uzunsa 10. Gün de başlayabilirsin. Testler itibar pahalı olmuş, ziyan olmasın
Ayın 5 ine rastgele deyip başlıyorum o zaman ilk defa yapacağım ya bi heyecanlıyım. İlk ve son olur umarım hepimiz için de son olsun

Amh tek bi yerde mi baktirdin canim bencw tekrar baktir bi yanlislik olabilor fsh iyi bence
Evet tek yerde zaten tüp yaparken bence bakıyorlar bir de orda görürüm sonucu ama daha öncede doktor yumurtan tembel demişti ondanda düşük çıkıyor olabilir bence

Şuan gayet iyi, amh değerinin yanılttığını duymuştum.

Evet tek yerde zaten tüp yaparken bence bakıyorlar bir de orda görürüm sonucu ama daha öncede doktor yumurtan tembel demişti ondanda düşük çıkıyor olabilir bence
Bana da bir doktor yumurta tembelliği var demişti. Tembellik ne oluyor onu bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…