- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.379
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.161
21. Gün yumurtlama görünce adetin kaçıncı gün gelmişti?Sende pcos var mıydı? Ben geçen ay 21.günde yumurtlama gördüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21. Gün yumurtlama görünce adetin kaçıncı gün gelmişti?Sende pcos var mıydı? Ben geçen ay 21.günde yumurtlama gördüm.
Genellikle pcos olanlarda geç yumurtlama görülebiliyor ama sana hiçbir doktor söylemişse demek ki yokKimse pcos demedi bu zamana kadar
Daha gelmedi ama genellikle yumurtlamadan sonraki 15.günde geliyor benim hep21. Gün yumurtlama görünce adetin kaçıncı gün gelmişti?
Ben ovulasyon testi yaptığım iki seferde 12. Gördüm yumurtlamayı. Genelde döngülerim de kısadır, 25,27 gün arası. Pcos olanlarda daha uzun oluyor sanırım döngülerDaha gelmedi ama genellikle yumurtlamadan sonraki 15.günde geliyor benim hep
Benim çok değişken canım 26 ile 37 gün arasında değişiyor genellikle, geç yumurtlayınca döngü de uzuyor haliyleBen ovulasyon testi yaptığım iki seferde 12. Gördüm yumurtlamayı. Genelde döngülerim de kısadır, 25,27 gün arası. Pcos olanlarda daha uzun oluyor sanırım döngüler
Ovulasyon testim de bitti, pozitif olduğum için gidi yumurta takibi de yaptıramıyorum. Artık adetin 3. Günün gidiyor femera falan yazdırırımBenim çok değişken canım 26 ile 37 gün arasında değişiyor genellikle, geç yumurtlayınca döngü de uzuyor haliyle
Femera yazdırmana gerek yok canım zaten devlet karşılamıyor kendin alabilirsinOvulasyon testim de bitti, pozitif olduğum için gidi yumurta takibi de yaptıramıyorum. Artık adetin 3. Günün gidiyor femera falan yazdırırım
Yazdırayım derken takibini vs yapsın diye başlayayım yani.Femera yazdırmana gerek yok canım zaten devlet karşılamıyor kendin alabilirsin
Ya ne güzel bizim burda devlet hiç yumurtlama takibiyle falan uğraşmıyor ya gerek yok diyorlar.Yazdırayım derken takibini vs yapsın diye başlayayım yani.
Takipsiz nası yapılıyor iğne ne zaman yapılıyorYa ne güzel bizim burda devlet hiç yumurtlama takibiyle falan uğraşmıyor ya gerek yok diyorlar.
Canım mesajı görünce hemen bir uyarı yapmak istedim. Rahim genişletme ameliyatlarından sonra rahim kalınlaşmasında çok problem yaşayan var bir tanesi de benim. Öyle bir işlem yaptırmanı kesinlikle tavsiye etmem. Yarım rahimli olduğunu doğumda öğrenen bile var. Daha dikkatli bir şekilde gebelik sürdürülebiliyor. Gereksiz işlemlerden kaçın mutlaka.Yarim rahimin bir tedavisi yok ne yazik ki canim. Bazen histereskopi ile rahimi biraz genisletmeyi deneyebiliyorlarmis ama anladigim kadariyla tup bebek tedavisine baslarsam bu onlarin yapip yapmamaya karar verecegi birsey. Bebegin olumune bu sebep olmus olabilir evet. Yarim rahim oldugunu bilmez bize sunu verdi aslinda; ogrendigimiz andan itibaren cok daha dikkatli ve tedbirli olacagiz. Mesela buyuk oranda gebeligim yatarak gececek oyle normal gebeler gibi piti piti etrafta dolanamayacagim. Surekli kontrol olacak rahim acilmasina karsi, gerekirse dikis atilacak filan… sonucta bilmek bir arti :) ama onden yapilabilecek pek birsey yok. İnsallah canim cok tesekkurler Senin durumunu da okudum, belki sen de dusunebilirsin tup bebek?
Son zamanlarda çok yazmıyosun keyfin yok belli . Aşılama mı denesen acaba canım ? Aşılama tutmasa bile sonrasında hamilelik daha kolay oluyoSelam kızlar
Bugün yumurtlama üzerinden geçen 13.gündi, testim negatif...
Şaşırmadım, hiçbir belirtim yoktu. Zaten kendimi dinleyecek ne vaktim ne de neşem vardı bu aralar... Sanırım 1-2 güne regl olurum. Sizlerde durumlar nasıl?
Selizay @Esrakcshn Margee
Tesekkurler canim uyarin icin, bu soyledigini farkli yazilarda ben de okudum. Benim oyle bir niyetim yok zaten, su ana kadar doktorlardan da boyle bir yonlendirme gelmedi ama gelirse de yapilmamasi icin daha cok ugrasacagim. Bakalim zaten insallah gerek de kalmazCanım mesajı görünce hemen bir uyarı yapmak istedim. Rahim genişletme ameliyatlarından sonra rahim kalınlaşmasında çok problem yaşayan var bir tanesi de benim. Öyle bir işlem yaptırmanı kesinlikle tavsiye etmem. Yarım rahimli olduğunu doğumda öğrenen bile var. Daha dikkatli bir şekilde gebelik sürdürülebiliyor. Gereksiz işlemlerden kaçın mutlaka.
Kuzu ben özelde yaptırmıştım. Devlete 1-2 kez gittim senin yumurtalar güzel görünüyor zaten takibe gerek yok dedilerTakipsiz nası yapılıyor iğne ne zaman yapılıyor
Transfer falan oldu mu? En iyisini yapmışsın güzelim, Rabbim gönül muradını versin inşallah pozitif haberlerini alırız, bugün oruçluyum dua ederim sanaSon zamanlarda çok yazmıyosun keyfin yok belli . Aşılama mı denesen acaba canım ? Aşılama tutmasa bile sonrasında hamilelik daha kolay oluyo
Ben tüp bebek tedavisine başladım süreci bekliyorum.
Adet olmayı bekliyorum canım . Allah razı olsun orucun kabul olsunTransfer falan oldu mu? En iyisini yapmışsın güzelim, Rabbim gönül muradını versin inşallah pozitif haberlerini alırız, bugün oruçluyum dua ederim sana
Benim eşim ne aşılamaya ne tüp bebeğe yanaşmıyor şuan için. İkimizde de herhangi bir problem yok, tüm kontrolleri yaptırdık. Buna rağmen olmaması keyfimi kaçırıyor. Üzülüyorum
Hsg çekildim Ocak'ta, doktorum 3 ay içinde şans yüksek yoksa gelin tedavimize başlayalım dedi. Eşimde bu 3 ayı değerlendirelim hiçbir yol kalmazsa mecbur kalıp aşılama ve tüp bebeğe geçelim ben doğal kendiliğinden olsun istiyorum diyor. Onu da üzmek istemiyorum. Rabbim inşallah en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder, onun hazinesi çoktur.
Kız 10. Gün yok olması gerekmiyor muydu yoksaaaKızlar selam bugün 10.gün iyice silikleşti yarın heralde geçer etkisi bakalım inş sonrasında koyulaşır Eki Görüntüle 2999374