• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canlarım, güzel haberlerin olacağı bir gün olsun inşallah. A R Y A A R Y A m hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz, yalnız değiliz. Bu bana güç veriyor, biraz daha sabırla mutluluğa kavuşacağız inşallah.

MaviSasa234 MaviSasa234 sen ne yaptın kuzucum var mı hafif belirtiler ❤️
Kuzum 4.günümdeyim. Belim çok şiddetli ağrıyor. Progesteron iğneleri kullandığım için oluyormuş.. 2-3 gecedir çok zor uyuyorum. Uykusuzluktan artık uyuyorum..

A R Y A A R Y A kuzum hayırlısı olsun inş... Evsel sıkıntılar mı çekiyorsun. Çok buraya da girmiyorsun..
Biraz kendine zaman ver bence.. Aşılamaya geçecek misiniz?

Kuzum 4.günümdeyim. Belim çok şiddetli ağrıyor. Progesteron iğneleri kullandığım için oluyormuş.. 2-3 gecedir çok zor uyuyorum. Uykusuzluktan artık uyuyorum..

A R Y A A R Y A kuzum hayırlısı olsun inş... Evsel sıkıntılar mı çekiyorsun. Çok buraya da girmiyorsun..
Biraz kendine zaman ver bence.. Aşılamaya geçecek misiniz?
Ayyy geçmek bilmiyor günler çok heyecanlı ❤️❤️

Transfer falan oldu mu? En iyisini yapmışsın güzelim, Rabbim gönül muradını versin 🤲❤️ inşallah pozitif haberlerini alırız, bugün oruçluyum dua ederim sana

Benim eşim ne aşılamaya ne tüp bebeğe yanaşmıyor şuan için. İkimizde de herhangi bir problem yok, tüm kontrolleri yaptırdık. Buna rağmen olmaması keyfimi kaçırıyor. Üzülüyorum

Hsg çekildim Ocak'ta, doktorum 3 ay içinde şans yüksek yoksa gelin tedavimize başlayalım dedi. Eşimde bu 3 ayı değerlendirelim hiçbir yol kalmazsa mecbur kalıp aşılama ve tüp bebeğe geçelim ben doğal kendiliğinden olsun istiyorum diyor. Onu da üzmek istemiyorum. Rabbim inşallah en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder, onun hazinesi çoktur.
Hayırlısı olsun inş.. O da kendince haklıdır. Ama eşinde kabullenemiyor demekki... Birazda nasip olarak bakıyor bence.. Eşine de hak veriyorum..

Ayyy geçmek bilmiyor günler çok heyecanlı ❤️❤️
Ağrısından heyecanı kamıyor.
Prolutex göbeğimde ağrı yapıyor. Progesteron belime vuruyor. Oksapar bi yarım saat kolumu uyuşturuyor:KK17:
Pozitif inş görürümde bu ağrılara değer :)
Ama yolda olmakta güzel...
Negatif olsa da bi daha denerim bunlara rağmen :KK200:

O ne de
Teşekkür ederim canım inşallah 🙏🏻 ☺️ Doktorum bugün dedi ki seninle aynı şekilde tedavi olan bi hastam daha var ikinizden de ümidim yoktu ama o hamile kalmış dedi 😅 ümidim yoktu ne demek 😅😅
[/QUOT
O ne demek ya neyden dolayı ümidi yokmus sorsaydin ona göre tedavi yoluna girerdin

Yok yapmadım :KK70: Negatif görmekten çok korkuyorum. Bir de dün baya silikti.. Test boşuna gitmesin dedim :KK70:
Dün pozitif görceğimden emin olmazsam yapmazdım :KK70:
Kaçıncı gün net belli oluyormus canim tüp bebek de aşılama gibi önce etkisi geçip sonra mi pozitif e dönmesi gerekiyor

Kaçıncı gün net belli oluyormus canim tüp bebek de aşılama gibi önce etkisi geçip sonra mi pozitif e dönmesi gerekiyor
Yok kuzum. Tüp bebekte normalde ovitrelle vurmuyorlar. Benim doktorum galiba doğal yoldan progesteronu arttırmak için yapıyor...
Genel gördüğüm 5.gün olan herkesin silikte olsa kaset testte 7.gün belirgin pozitif görüyor. Bende cuma günü çalışmaya başlayacağım.. Bi deneme amaçlı yapacağım. zaten pazartesi kan testi vereceğim..

Yok kuzum. Tüp bebekte normalde ovitrelle vurmuyorlar. Benim doktorum galiba doğal yoldan progesteronu arttırmak için yapıyor...
Genel gördüğüm 5.gün olan herkesin silikte olsa kaset testte 7.gün belirgin pozitif görüyor. Bende cuma günü çalışmaya başlayacağım.. Bi deneme amaçlı yapacağım. zaten pazartesi kan testi vereceğim..
Ayyy çok az kalmış o zaman çok heyecanli takipteyim insallah güzel haberlerinle mutlu oluruz kuzum 😍♥️ eczaciydin dimi ben yanlış hatırlamıyorum

Transfer falan oldu mu? En iyisini yapmışsın güzelim, Rabbim gönül muradını versin 🤲❤️ inşallah pozitif haberlerini alırız, bugün oruçluyum dua ederim sana

Benim eşim ne aşılamaya ne tüp bebeğe yanaşmıyor şuan için. İkimizde de herhangi bir problem yok, tüm kontrolleri yaptırdık. Buna rağmen olmaması keyfimi kaçırıyor. Üzülüyorum

Hsg çekildim Ocak'ta, doktorum 3 ay içinde şans yüksek yoksa gelin tedavimize başlayalım dedi. Eşimde bu 3 ayı değerlendirelim hiçbir yol kalmazsa mecbur kalıp aşılama ve tüp bebeğe geçelim ben doğal kendiliğinden olsun istiyorum diyor. Onu da üzmek istemiyorum. Rabbim inşallah en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder, onun hazinesi çoktur.
Canim bizde de cok benzer bir durum oldu. Ben de aralik sonunda hsg cektirip arkasindan doktora gittik, bize de ayni seyleri soyledi. 3 ay deneyin sonra gelin diye. O gune kadar ben tup bebek fikrini arada dillendiriyordum ama esim ben kesinlikle dusunmuyorum diyordu. Bunda en buyuk etki kadersel yaklasimiydi. Ama ben de hep sonucta tup bebek de kesin bir yol degil, Allah vermeyecekse hicbir sekilde vermiyor diyordum. Sonunda doktordan da tup bebek onerisi geldi. Esim de acikcasi bu deneme sureclerinde artik biraz yiprandi ve en sonunda tamam dedi. Simdi hatta direk “onumuzdeki ayi da gorelim de, martta direk tup bebek” diyor kendiliginden.
Fikirler de degisiyor yani zamanla. Sen moralini de bozma, umudunu da yitirme, hersey olacagina varacak ve inaniyorum ki bizim gibi bu kadar isteyenler icin guzel seyler olacak🙏🏻💞

hanımlar bugün ovulasyondan sonra 9. gün. Bu günlerde test yapıp pozitifi gören bazı kk üyeleri olduğunu bildiğimden test yaptım. Hem erken gebelik, hem ovulasyon. Hiçbirşey çıkmadı :KK43::KK61:

Back