• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ama bana çok gibi geldi kuzum..
Ben opu öncesi 3500 ilaçlar+opu sonrası prolutex 5 kutu 1000 lira+transfer sürecinde progestan 2 kutu, anitibiyotik, prednol, prolutan depot, estrofem 4 kutu, duphaston 2 kutu iğne ucu ile beraber 700 ödedim. transfer sonrası oksapar+folik asit 470 tl ödedim.. Muhtemelen seninki de farklı olmayacaktır..
Hastane+piezo 16500 ödedim.
Embryolar genetiği gitmesi gerekiyor mu bilmiyorum.
Benim hastane bütün embryolara ortak dondurma ücreti istedi. O da paketin içinde ben her sene 750 bakım ücreti ödeyeceğim. Tahliller falanda hepsi paketin içindeydi.
Hangi hastaneye gitmiştin sen kuzum

Ben bikaç hastaneden fiyat aldım aşağı yukarı aynı hepsi maksimum 25 bin dedi
Benim baktığımda bahçeci 13500 +rahim dinlendirme 3500
Şişli memorial 1400+kriyotüp başına500 tl
Göztepe 9500
Pendik medikal park 12000 di..
Üstüne ekstra ilaçlar 5-6 bindi..
şimdi belki zam gelmiştiir..

Benim baktığımda bahçeci 13500 +rahim dinlendirme 3500
Şişli memorial 1400+kriyotüp başına500 tl
Göztepe 9500
Pendik medikal park 12000 di..
Üstüne ekstra ilaçlar 5-6 bindi..
şimdi belki zam gelmiştiir..
Rahim dinlendirme için ne diye ücret alıyolar hiç anlamıyorum 🤷‍♀️ Evlat sahibi olmaya çalışıyoruz zaten süreç yıpratıcı üstüne bide hastanelerin ilaçların böyle olması çok üzücü

Yumurtlamış da olabilirsin yumurtlamamışta olabilirsin..
Ovulasyon testi yumurta boyutu ile ilgili yorum vermez.. yumurta çatlamaya yakın lh pik olur.. Yumurtan bu sırada 15-20-30 mm de olabilir.. Yani baktığın günden sonra devamlı olarak silik gördü isen çatlamış. Sonrasında yapmadı isen kimse yorum yapamaz..
Doktorun yumurta ayın 26sinda 20 değerlendir dediği gün yapmadım sadece test sonraki günler yaptım hep negatif bu arada kanamam hala devam ediyor benimde kafama takıldı aynı gün hemen mi çatladı yoksa catlamayip.kist.mi oldu ki

Selam kızlar ❤️

Bugün yumurtlama üzerinden geçen 13.gündi, testim negatif...

Şaşırmadım, hiçbir belirtim yoktu. Zaten kendimi dinleyecek ne vaktim ne de neşem vardı bu aralar... Sanırım 1-2 güne regl olurum. Sizlerde durumlar nasıl?

Selizay Selizay Maviesra Maviesra Margee Margee
Bende yine yumurtlama yok kuzu tertemiz ovulasyon testlerim, 16. Güne geldim

Back