• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yurtdışında yaşıyorum deme o zaman :D
Sen kazancını dolar üzerinden alıyorsun diye yapıyorlar...
Ama embryo başına 300 dolar türkiye de geçerli. Yani bende aynı ücreti ödemek zorundayım.
Piezo da yumurta ile sperm mikroenjeksiyon ile birleştirdikten sonra elektirik şoku vererek yumurta dnasının dışarı çıkmasını ve döllenmesini sağlıyorlar. Bizde morfoloji 0 olduğu için uygulandı..
Yok kız ben Allah'ın kayserisinde yaşıyorum 🤣🤣🤣

Deneyebilirsin... Ama başarısız olursa dondurulmuş embryoya dondur çöz işlemi uygulanmıyor olabilir. Dondurmadan önce örnek alıyorlar...
Ama antilipid tedavisi alanların hemen hepsi hamile kalıyor. 3 ay boyunca haftabir ya da iki haftada bir serum takmaya gidiyorlar.
Evet oda yapilcakmis bana onun maliyeti ne acaba

Canim benim sürekli bebeklerim karnimda öldüğü için embriyo olduktan sonra transfer yapılmadan embriyoların genetiği ne bakilicak bu 295 dolar bı tek embriyo için atıyorum 7embriyo oldu 295dolardan zaten 25bin falan tutuyor 17bin ilaçlar artı kan sulandiricilar progesteron ilaçlar 50bini buluyor
Sen sadece tüp bebek yaptiricak isen en fazla 20bini bulur benim ki özel durum
Simdi anladim canim 😕
Sen hangi sehirde aldin bu fiyatlari? Belki daha uygun bir opsiyon bulunabilir mi acaba…

Yok kız ben Allah'ın kayserisinde yaşıyorum 🤣🤣🤣
Kayseri deyince🥳🥳 Hangi doktorla konuştun canım bende eğer Ağustos’a kadar olmazsa düşünüyorum.Doç.Dr.Mustafa Taş Acıbadem Hast. Ona gitmeyi düşünüyorum

Kayseri deyince🥳🥳 Hangi doktorla konuştun canım bende eğer Ağustos’a kadar olmazsa düşünüyorum.Doç.Dr.Mustafa Taş Acıbadem Hast. Ona gitmeyi düşünüyorum
Ben Memorial de Semih zeki Uludağ var ona gittim canım
Mustafa taş a ben 2.gebeligimde gittim rutin kontrollere kurtajida onda olmuştum tüp bebekte nasıl bilmiyorum ilgisi güzeldi

Ben Memorial de Semih zeki Uludağ var ona gittim canım
Mustafa taş a ben 2.gebeligimde gittim rutin kontrollere kurtajida onda olmuştum tüp bebekte nasıl bilmiyorum ilgisi güzeldi
Hatta ben aynen bu iki doktor arasında kaldım Mustafa bey daha ağır bastı bence bir de orayla görüş canım

Acı bademde baya ister canım şuan baya uçurdu orasida fiyatları ama yinede bı gorusurum olmadı ama şuan yaptirmiycam ya bıraktım wala olursa olur olmazsa yapcak bişey yok
Haklısın canım Rabbim inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan kolaylıkla hayırlı sağlıklı bir şekilde hepimize nasip eder🐣

Selam kizlar size bir sorum olacaktı benim kanama vardı haladir devam ediyor ama muane yumurtam varmış 20mm o gün değerlendirin dedi ben o gün ovu testi yapmadım sonraki gün ovulasyon testi aklıma geldi yaptım ama ikinci çizgi ince ve silige yakındı şimdi ben yumurtladim mi yumurlamadim mi sizce

Selam kizlar size bir sorum olacaktı benim kanama vardı haladir devam ediyor ama muane yumurtam varmış 20mm o gün değerlendirin dedi ben o gün ovu testi yapmadım sonraki gün ovulasyon testi aklıma geldi yaptım ama ikinci çizgi ince ve silige yakındı şimdi ben yumurtladim mi yumurlamadim mi sizce
Yumurtlamış da olabilirsin yumurtlamamışta olabilirsin..
Ovulasyon testi yumurta boyutu ile ilgili yorum vermez.. yumurta çatlamaya yakın lh pik olur.. Yumurtan bu sırada 15-20-30 mm de olabilir.. Yani baktığın günden sonra devamlı olarak silik gördü isen çatlamış. Sonrasında yapmadı isen kimse yorum yapamaz..

Arkadaşlar dün benim ovulasyonda pil günüydü ve pembe lekelenme yaşadım. Bu yumurtlama ile mi alakalı bir şey?

Back