- 10 Ocak 2022
- 202
- 195
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.141
Benim boyle bir deneyimim yok ama yumurtlamada hafif boyle lekelenmeleri goren duymustumEvet silikleşti
Silikleşip koyulaşmaya başlayabiliyor kuzuKızlar ovitrelle etkisi geçip tekrar mı pozitif olması gerekiyor yoksa pozitifte devam edebiliyor mu
Hadi hayırlı olsun, son olur inşallahBugün 2. Kez. Femaraya başladımbu ay benim gibi tekrar deneyen herkes hamiş kalsın inşallah
Silikleşip koyulaşmaya başlayabiliyor kuzu
Hadi hayırlı olsun, son olur inşallah
Kuzucum son testi de bugün yaptım, yine silik maalesefSelizay senin yumurtlama ile ilgili var mi bir gelisme?
Hangi hastaneye gitmiştin sen kuzumBilmiyorum ama bana çok gibi geldi kuzum..
Ben opu öncesi 3500 ilaçlar+opu sonrası prolutex 5 kutu 1000 lira+transfer sürecinde progestan 2 kutu, anitibiyotik, prednol, prolutan depot, estrofem 4 kutu, duphaston 2 kutu iğne ucu ile beraber 700 ödedim. transfer sonrası oksapar+folik asit 470 tl ödedim.. Muhtemelen seninki de farklı olmayacaktır..
Hastane+piezo 16500 ödedim.
Embryolar genetiği gitmesi gerekiyor mu bilmiyorum.
Benim hastane bütün embryolara ortak dondurma ücreti istedi. O da paketin içinde ben her sene 750 bakım ücreti ödeyeceğim. Tahliller falanda hepsi paketin içindeydi.
Teşekkür ederimSilikleşip koyulaşmaya başlayabiliyor kuzu
Hadi hayırlı olsun, son olur inşallah
Ben pendik medikal park ama göztepe daha uygundu.. Galiba merkezlere göre değişiyor..Hangi hastaneye gitmiştin sen kuzum
Hadi hayırlı olsun canım inşallah olur bu ayBugün 2. Kez. Femaraya başladımbu ay benim gibi tekrar deneyen herkes hamiş kalsın inşallah
Ben bikaç hastaneden fiyat aldım aşağı yukarı aynı hepsi maksimum 25 bin dediBen pendik medikal park ama göztepe daha uygundu.. Galiba merkezlere göre değişiyor..
Benim baktığımda bahçeci 13500 +rahim dinlendirme 3500Ben bikaç hastaneden fiyat aldım aşağı yukarı aynı hepsi maksimum 25 bin dedi
Teşekkür ederim canım inşallahHadi hayırlı olsun canım inşallah olur bu ay
Rahim dinlendirme için ne diye ücret alıyolar hiç anlamıyorumBenim baktığımda bahçeci 13500 +rahim dinlendirme 3500
Şişli memorial 1400+kriyotüp başına500 tl
Göztepe 9500
Pendik medikal park 12000 di..
Üstüne ekstra ilaçlar 5-6 bindi..
şimdi belki zam gelmiştiir..
Çok ümitliyim demek istemiştir boşver düşünme onu olumsuzluğu çekme üstüneTeşekkür ederim canım inşallahDoktorum bugün dedi ki seninle aynı şekilde tedavi olan bi hastam daha var ikinizden de ümidim yoktu ama o hamile kalmış dedi ümidim yoktu ne demek
Doktorun yumurta ayın 26sinda 20 değerlendir dediği gün yapmadım sadece test sonraki günler yaptım hep negatif bu arada kanamam hala devam ediyor benimde kafama takıldı aynı gün hemen mi çatladı yoksa catlamayip.kist.mi oldu kiYumurtlamış da olabilirsin yumurtlamamışta olabilirsin..
Ovulasyon testi yumurta boyutu ile ilgili yorum vermez.. yumurta çatlamaya yakın lh pik olur.. Yumurtan bu sırada 15-20-30 mm de olabilir.. Yani baktığın günden sonra devamlı olarak silik gördü isen çatlamış. Sonrasında yapmadı isen kimse yorum yapamaz..
Çok ümitliyim demek istemiştir boşver düşünme onu olumsuzluğu çekme üstüne
Bende yine yumurtlama yok kuzu tertemiz ovulasyon testlerim, 16. Güne geldim
Sende pcos var mıydı? Ben geçen ay 21.günde yumurtlama gördüm.Bende yine yumurtlama yok kuzu tertemiz ovulasyon testlerim, 16. Güne geldim
Kimse pcos demedi bu zamana kadarSende pcos var mıydı? Ben geçen ay 21.günde yumurtlama gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?