- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.101
Bende meraktan her gün bir test patlatıyorumBende merak ediyorum bu soruyu :) Bana da tüp bebekte yaptılar. O yüzden silikleşiyor mu diye bi test yapmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende meraktan her gün bir test patlatıyorumBende merak ediyorum bu soruyu :) Bana da tüp bebekte yaptılar. O yüzden silikleşiyor mu diye bi test yapmadım
Seni bende takip edeyim. Benimde 10.günmüş. Su içmeden bi test yapayım. Bence hala silikte olsa etkisi devam ediyordur.. Sana haber ederim.Bende meraktan her gün bir test patlatıyorum
Tamam cnm benim bugünki testim iğne gününü saymazsam 9.gün sende yapınca at azcık test patlatalımSeni bende takip edeyim. Benimde 10.günmüş. Su içmeden bi test yapayım. Bence hala silikte olsa etkisi devam ediyordur.. Sana haber ederim.
Bu kadar karamsar olmayin belki o ilaclarin bir coguna gerek kalmayacakKizlarrr bugün tüp bebek tedavisi için görüşmeye gittim özelde bı hastaneye fiyatlar ateş pahası
11.500+ilaçlar 16bin-17bin arası tutuyor
Embriyolari genetik tanıya gönderme embriyo başına 295 dolar
Embriyo dondurma 100dolar
İlkinde gebelik olusmazsa 2.transfer ücretini sormayı unuttum.
Kan sulandirici igneler progesteron jeller artı kayıp yaşamamak için serum oluyormuş bunlar falan derken 50bini rahat buluyor benim hayaller suya
İns canım ama bilmiyorum artık yaaa isyan etmemek için direniyorumBu kadar karamsar olmayin belki o ilaclarin bir coguna gerek kalmayacak
Simdi ben de yeni yeni arastirmaya basladim da, 17 binden 50 bine nasil geldik onu anlayamadim ya11.500+ilaçlar 16bin-17bin arası tutuyor
Kan sulandirici igneler progesteron jeller artı kayıp yaşamamak için serum oluyormuş bunlar falan derken 50bini rahat buluyor benim hayaller suya
Canim benim sürekli bebeklerim karnimda öldüğü için embriyo olduktan sonra transfer yapılmadan embriyoların genetiği ne bakilicak bu 295 dolar bı tek embriyo için atıyorum 7embriyo oldu 295dolardan zaten 25bin falan tutuyor 17bin ilaçlar artı kan sulandiricilar progesteron ilaçlar 50bini buluyorKizlarrr bugün tüp bebek tedavisi için görüşmeye gittim özelde bı hastaneye fiyatlar ateş pahası
Simdi ben de yeni yeni arastirmaya basladim da, 17 binden 50 bine nasil geldik onu anlayamadim ya
İğne gününü saymazsak bu da 10.gün iyice silikleşmiş.. 2 gün sonra bom boş olur..Tamam cnm benim bugünki testim iğne gününü saymazsam 9.gün sende yapınca at azcık test patlatalım
Kuzu sendeki durum nedir?Kizlarrr bugün tüp bebek tedavisi için görüşmeye gittim özelde bı hastaneye fiyatlar ateş pahası
11.500+ilaçlar 16bin-17bin arası tutuyor
İnş cnm koyulaşırİğne gününü saymazsak bu da 10.gün iyice silikleşmiş.. 2 gün sonra bom boş olur..
İnş pozitif görürüz..
Yok kuzum ya... Transferi saymazsak... bu 3.günüm. Bel ağrısı dışında hiç belirtim yok. Bel ağrısı da oturmaktan Ara ara yaşadığım bir durum...MaviSasa234 nasılsın sasacımm bi belirti bi şey var mıı ya da herhangi bi değişiklik diyeyim çok meraktayım seniiii
Bilmiyorum ama bana çok gibi geldi kuzum..İns canım ama bilmiyorum artık yaaa isyan etmemek için direniyorum
Piezo ne kuzuBilmiyorum ama bana çok gibi geldi kuzum..
Ben opu öncesi 3500 ilaçlar+opu sonrası prolutex 5 kutu 1000 lira+transfer sürecinde progestan 2 kutu, anitibiyotik, prednol, prolutan depot, estrofem 4 kutu, duphaston 2 kutu iğne ucu ile beraber 700 ödedim. transfer sonrası oksapar+folik asit 470 tl ödedim.. Muhtemelen seninki de farklı olmayacaktır..
Hastane+piezo 16500 ödedim.
Embryolar genetiği gitmesi gerekiyor mu bilmiyorum.
Benim hastane bütün embryolara ortak dondurma ücreti istedi. O da paketin içinde ben her sene 750 bakım ücreti ödeyeceğim. Tahliller falanda hepsi paketin içindeydi.
Kuzum ben kendim hamiş kalamiyorum ne zamandır oluruna biraktik olacağı yok bugün bana geldiler bazen hiç gitmiyorlar gerçi gidip tüp bebek doktoru ile görüştüm fiyat aldım bu şekilde fiyat çıkardılar bebisler hep karnimda öldüğü için bana embriyolara pgs mi ne deniyor yani genetik tanı onun yapılmasınin gerektiğini söylediler o yüzden benimkiler 50bini falan buluyor yoksa dediğin gibi 20bine falan mal olur genetik yaptirmazsam ki yaptiramam tane başı 295 dolar ne yaKuzu sendeki durum nedir?
Ben şimdiye kadar ekstra uygulanan teknik 4500 lira ile beraber 22 bin verdim.. Bütün ilaçlar işlemler dahil..
2.transfer olursa ona da 2500+1000 lira ilaç ödeyeceğim..
Evet embryo başına 300 dolar. O hep sabitmiş. Ama dolar kuru artınca haliyle maliyeti çok yükseliyor. Ama hepsini göndermek zorunda değilsin ki... 2-3 tane de gönderebilirsin. Bu da risk demek ama yapacak birşey yok. Aralarından bir tanesi sağlıklı gelsin diye dua edeceksin..Kuzum ben kendim hamiş kalamiyorum ne zamandır oluruna biraktik olacağı yok bugün bana geldiler bazen hiç gitmiyorlar gerçi gidip tüp bebek doktoru ile görüştüm fiyat aldım bu şekilde fiyat çıkardılar bebisler hep karnimda öldüğü için bana embriyolara pgs mi ne deniyor yani genetik tanı onun yapılmasınin gerektiğini söylediler o yüzden benimkiler 50bini falan buluyor yoksa dediğin gibi 20bine falan mal olur genetik yaptirmazsam ki yaptiramam tane başı 295 dolar ne ya
Göndermeden şansımı denesem diyorum bende belki bu defa ölmüycekler ayy bilmiyorum kuzum yaa yaptirmiycam tüp bebek falanda olursa olur olmazsa napyim yaaEvet embryo başına 300 dolar. O hep sabitmiş. Ama dolar kuru artınca haliyle maliyeti çok yükseliyor. Ama hepsini göndermek zorunda değilsin ki... 2-3 tane de gönderebilirsin. Bu da risk demek ama yapacak birşey yok. Aralarından bir tanesi sağlıklı gelsin diye dua edeceksin..
Yurtdışında yaşıyorum deme o zamanPiezo ne kuzu
ben hepsinin dondurulması için 100 Euro oduycem yani 1500tl gibi yıllık ücret
Doktor kayıplardan dolayı genetige gitmesini öneriyor ama ben tanesine 295dolar veremem yani yaptiramam onu sanki yurt dışında yaşıyorum ya Euro dolarla iş yapiolar sinir oldum Suriyeliler bile bizden kıymetli yaa oturup agliycam simdi
Deneyebilirsin... Ama başarısız olursa dondurulmuş embryoya dondur çöz işlemi uygulanmıyor olabilir. Dondurmadan önce örnek alıyorlar...Göndermeden şansımı denesem diyorum bende belki bu defa ölmüycekler ayy bilmiyorum kuzum yaa yaptirmiycam tüp bebek falanda olursa olur olmazsa napyim yaa