- 13 Aralık 2016
- 294
- 162
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.121
Yok kız ben Allah'ın kayserisinde yaşıyorumYurtdışında yaşıyorum deme o zaman
Sen kazancını dolar üzerinden alıyorsun diye yapıyorlar...
Ama embryo başına 300 dolar türkiye de geçerli. Yani bende aynı ücreti ödemek zorundayım.
Piezo da yumurta ile sperm mikroenjeksiyon ile birleştirdikten sonra elektirik şoku vererek yumurta dnasının dışarı çıkmasını ve döllenmesini sağlıyorlar. Bizde morfoloji 0 olduğu için uygulandı..
Evet oda yapilcakmis bana onun maliyeti ne acabaDeneyebilirsin... Ama başarısız olursa dondurulmuş embryoya dondur çöz işlemi uygulanmıyor olabilir. Dondurmadan önce örnek alıyorlar...
Ama antilipid tedavisi alanların hemen hepsi hamile kalıyor. 3 ay boyunca haftabir ya da iki haftada bir serum takmaya gidiyorlar.
Şimdi bir kaç arkadaş ile konuşuyoruz. Hastaneye göre değişiyormuş. Biri haftalık 1200 ödüyor öbürü 500 ödüyor.Evet oda yapilcakmis bana onun maliyeti ne acaba
Maşallah oda iimis ne kadar süre uygulanıyorsaŞimdi bir kaç arkadaş ile konuşuyoruz. Hastaneye göre değişiyormuş. Biri haftalık 1200 ödüyor öbürü 500 ödüyor.
Galiba 10. haftaya kadar uyguluyorlar. Ama kese sonrası 2 haftada bir gidiyor olabilirler. Sonrasında sormadım.Maşallah oda iimis ne kadar süre uygulanıyorsa
Tamam kuzum çok saolGaliba 10. haftaya kadar uyguluyorlar. Ama kese sonrası 2 haftada bir gidiyor olabilirler. Sonrasında sormadım.
Simdi anladim canimCanim benim sürekli bebeklerim karnimda öldüğü için embriyo olduktan sonra transfer yapılmadan embriyoların genetiği ne bakilicak bu 295 dolar bı tek embriyo için atıyorum 7embriyo oldu 295dolardan zaten 25bin falan tutuyor 17bin ilaçlar artı kan sulandiricilar progesteron ilaçlar 50bini buluyor
Sen sadece tüp bebek yaptiricak isen en fazla 20bini bulur benim ki özel durum
Kayseri canım bizim burda genelde aynıdır sanmıyorum daha uygun fiyat olucaginiSimdi anladim canim
Sen hangi sehirde aldin bu fiyatlari? Belki daha uygun bir opsiyon bulunabilir mi acaba…
Kayseri deyinceYok kız ben Allah'ın kayserisinde yaşıyorum
Ben Memorial de Semih zeki Uludağ var ona gittim canımKayseri deyinceHangi doktorla konuştun canım bende eğer Ağustos’a kadar olmazsa düşünüyorum.Doç.Dr.Mustafa Taş Acıbadem Hast. Ona gitmeyi düşünüyorum
Hatta ben aynen bu iki doktor arasında kaldım Mustafa bey daha ağır bastı bence bir de orayla görüş canımBen Memorial de Semih zeki Uludağ var ona gittim canım
Mustafa taş a ben 2.gebeligimde gittim rutin kontrollere kurtajida onda olmuştum tüp bebekte nasıl bilmiyorum ilgisi güzeldi
Acı bademde baya ister canım şuan baya uçurdu orasida fiyatları ama yinede bı gorusurum olmadı ama şuan yaptirmiycam ya bıraktım wala olursa olur olmazsa yapcak bişey yokHatta ben aynen bu iki doktor arasında kaldım Mustafa bey daha ağır bastı bence bir de orayla görüş canım
Haklısın canım Rabbim inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan kolaylıkla hayırlı sağlıklı bir şekilde hepimize nasip ederAcı bademde baya ister canım şuan baya uçurdu orasida fiyatları ama yinede bı gorusurum olmadı ama şuan yaptirmiycam ya bıraktım wala olursa olur olmazsa yapcak bişey yok
Yumurtlamış da olabilirsin yumurtlamamışta olabilirsin..Selam kizlar size bir sorum olacaktı benim kanama vardı haladir devam ediyor ama muane yumurtam varmış 20mm o gün değerlendirin dedi ben o gün ovu testi yapmadım sonraki gün ovulasyon testi aklıma geldi yaptım ama ikinci çizgi ince ve silige yakındı şimdi ben yumurtladim mi yumurlamadim mi sizce
Aminnn kuzum aminnnHaklısın canım Rabbim inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan kolaylıkla hayırlı sağlıklı bir şekilde hepimize nasip eder
Bugun ovulasyon silik mi?Arkadaşlar dün benim ovulasyonda pil günüydü ve pembe lekelenme yaşadım. Bu yumurtlama ile mi alakalı bir şey?
Evet silikleştiBugun ovulasyon silik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?