- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.681
Başlamak en iyisi sevindim adınızaKızlar bugün 2 doktorla görüştüm ikisinin de ortak kararı aşılama ile vakit kaybetme tüp bebek yaptır.
Eşimle konuştuk tüp bebeğe karar verdik regl olunca tedaviye başlıyoruz
Evet kuzum izmirdeyimBaşlamak en iyisi sevindim adınıza
İzmir’desiniz galiba değil mi?
Hayırlısı olsun inşallahEvet kuzum izmirdeyim
Ben yumurta ağrısı nedir hiç bilmiyorum kuzucumYumurta ağrım geliyoooooo yarın pik görürsün diyenler
Kent hastanesi çok pahalı bi hastane muayene ücreti bile 750 tl orası maksimum 25 bin dedi .Hayırlısı olsun inşallah
nasıl İzmir’de fiyatlar?
Böyle kasığımda yumruk yemiş gibi künt bir ağrı oluyor kuzuBen yumurta ağrısı nedir hiç bilmiyorum kuzucum
Hatta yumurta akı akıntım olur ona bile ortalama 2 gün veririm ama garanti değil
Uzun zamandır ovülasyon da yapmıyorum o macera 2 ay sürdü ben de
Ben hiç bilmiyorum o ağrıyı ama umarım yumurtlama ağrısıdır karantina günleriniz şenlensin kızzzzzzYumurta ağrım geliyoooooo yarın pik görürsün diyenler
Asıl corona partyyyyy benim evimde yaşanır. Umca solüsyon ve c vit cocteyli ateşli portakalı mandalina tabağı hazırlayayım. Yansın gecelerBen hiç bilmiyorum o ağrıyı ama umarım yumurtlama ağrısıdır karantina günleriniz şenlensin kızzzzzz
Şu an çoğu yerde 20.000’i geçebilir sanıyorum..Kent hastanesi çok pahalı bi hastane muayene ücreti bile 750 tl orası maksimum 25 bin dedi .
Aslı Öztekin diye doktor var arkadaşımın en yakını ben yardımcı olucam maksimum 15 bin dedi.
Şimdi eşimle kararsız kaldık onu araştırıyoruz hangisini seçelim diye
Yaaa başka neresi bilmiyoruz ilk tedavi tecrübemiz gidipde memnun kalanları okudum öyle adım attımZeynep kamil tam bir esaret yuvası.. Bence alternatif başka hastanelere daha bak.. Orası bu işleri hızlıca yürütücek yer değil..
Kuzummm şimdi gördüm, transfer yarınmış. Hayırla sonuçlansın inşallah, dualarım seninle. İnşallah bebiş haberini de alırız, dualarım seninleHadi bakalım.. Bu ayda böyle devam etsin inş tutacaktır
Benim yarın saat 1 de transfer olacak…
Yumurta toplama işlemi yapılırken sperm de alınıyor. Dölleniyor… 5 gün Embryo oluşumu takio ediliyor.. 5.gün donduruluyor. Öyle yıllarca saklanıyor… Bir yumurta toplamadan 2-3 çocuğu olan var
Rapor çıkarmak için illa zaten devlete gitmek gerekiyormuş ya. Rapor acaba hangi aşamada çıkıyor. Devlet destekli olunca acaba özellerde fiyat ne oluyor. Hepi topu 3 hakkımız var . Fiyatlar çok yüksekse yani bilmiyorum bu kısım beni çok geriyo. Arada özel sağlık sigortalarınıda araştırıyorım tüp bebek için. Ama elimde net bilgi yok.Yaaa başka neresi bilmiyoruz ilk tedavi tecrübemiz gidipde memnun kalanları okudum öyle adım attım
İnşallah güzel ilerler ya inan hiç değişme halim yok herşeyi yeni baştan yapamamgirdik bir yola hayırlısı olsun
En olmadı özele gidicem zaten amacım daha çok rapor almak
Galiba ilaçla tedavi sonuç vermezse sonra rapor veriliyorRapor çıkarmak için illa zaten devlete gitmek gerekiyormuş ya. Rapor acaba hangi aşamada çıkıyor. Devlet destekli olunca acaba özellerde fiyat ne oluyor. Hepi topu 3 hakkımız var . Fiyatlar çok yüksekse yani bilmiyorum bu kısım beni çok geriyo. Arada özel sağlık sigortalarınıda araştırıyorım tüp bebek için. Ama elimde net bilgi yok.
Seni Merak ediyordum kuzu,çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Bayadır gelemiyorum
Salı günü histeroskopi randevum vardı
Ama aşılarım tam olmasına ve temaslı olmamama rağmen dün yüksek ateşle acile gittim
Malesef covit pozitif
Bayada ağır geçiyor
Doktorumu aradım, bu ay için erteleyelim dedi
Biraz üzüldüm ama nasip
MaviSasa234 senin için çok dua ediyorum
Hersey iyi olur umarım
Saol kuzu, bende takip ediyorum seniSeni Merak ediyordum kuzu,çok geçmiş olsun
Bir ay dinlen öyleysesana iyi gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?