• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ❤️
Bayadır gelemiyorum
Salı günü histeroskopi randevum vardı
Ama aşılarım tam olmasına ve temaslı olmamama rağmen dün yüksek ateşle acile gittim
Malesef covit pozitif 😔
Bayada ağır geçiyor
Doktorumu aradım, bu ay için erteleyelim dedi
Biraz üzüldüm ama nasip🤷‍♀️
MaviSasa234 MaviSasa234 senin için çok dua ediyorum ❤️
Hersey iyi olur umarım 🙏
Gecmis olsun canim ya🙏🏻🙏 merak ettim kac asin vardi?

Günaydın kızlar ❤️
Bayadır gelemiyorum
Ama aşılarım tam olmasına ve temaslı olmamama rağmen dün yüksek ateşle acile gittim
Malesef covit pozitif 😔
Bayada ağır geçiyor
Hersey iyi olur umarım 🙏
Canım benim çok geçmiş olsun, ben de pozitif çıktım dün. Maviesra Maviesra da pozitif. Günde 3 kere c vitamini, umca solüsyon, d vitamini al mutlaka. Bol bol su ve meyve ye

Galiba ilaçla tedavi sonuç vermezse sonra rapor veriliyor
Ben dosyayı verirken öyle söylendi sana rapor çıkmaz zaten ilaçla tedavi görmemissn ilk onunla başlarız sonra rapor ve aşılama olacak
İnşallah hiç o üçe de gerek kalmaz ilkk ilaçla tedavi de sonuç alırız 🙏
Fiyatlar haddinden fazla yüksek Allah yardımcımız olsun bide yani keşke ilk seferde tutcağinin garantisi olsa hiç raporsz özele herşeyini ortaya koyar gidersin ama garantisi yok
Ya inşallah Rabbim kolaylaştırsın.
Yani garantisi olsa zaten daha kolay olurdu ama işte bakalım. Bana sadece şuan ilaçla vakit kaybediyoruz gibi geliyo.

Günaydın kızlar ❤️
Bayadır gelemiyorum
Malesef covit pozitif 😔
Bayada ağır geçiyor
Hersey iyi olur umarım 🙏
Geçmiş olsun canım bol bol c vitamini d vit zerdacal kekik cayi tüket benimde 3 gün çok ağırdı ateş olmuştu doktorum boğaz gargarasi balgam sokucu falan yazmıştı umarim yez zamanda sifa bulursun

Günaydın kızlar.. M-Mavera2048 M-Mavera2048 çok geçmiş olsun.. Herşeyde vardır bi hayır..
ejce ejce Maviesra Maviesra Selizay Selizay karaca3443 karaca3443 Z zahrada L Larissa MaviHayallerim MaviHayallerim Dilos6342 Dilos6342 maviss_34 maviss_34
Saat 1 de transfer var 1 saat öncesinden gelin dediler.. Dua eder misiniz? İnş hayırlısı ile konulduğu gibi tutunsun.. İnş herşey yolunda gider🥲
Rabbım yolunu bahtını açık etsin canim insallah tek sefer de bebisine kavuşursun herseyin yolunda gideceği sağlıklı bir gebelik nasip olsun kuzum 🥰👼

Canım bende 18 aydır deniyordum. 5 kere ilaç denemesi bir aşılama olumsuz olmuştu. Bu ay 2. Kez hsg çekildim ben geçen ay aşılama tutmayınca doktor tekrar çekmek istedi. İlk hsgyi kendi çekmedi ve biraz şüphelenmişti bir tüpünden ilaç yavaş geçmiş diye. Temiz çıktı ama bi yandan da femara kullandım o şekilde tuttu.
Ben cikolata kistimi evlenir evlenmez öğrenmiştim ağrı ve kanama olunca doktor 1 seneye yakın net konuşmadı 2 farklı doktor gördü. En son suanki doktorum evet kesin cikolata kisti bu dedi bir buçuk yıldır kaybolmayınca, ama hiçte büyümedi aynı kaldı boyutu
Bende hatta aşılama da tutmayınca bu ay doğum kontrol hapını sordum doktora hayır gerek yok sana, zaten gebe kalamiyorsun ne gerek var süreci uzatmaya dedi
Bu arada bir hastası 10 cm çikolata kisti için ameliyat olacağı ay hamile kalmış sağlıklı bi şekilde de doğum yapmış
Yani sen bi başka doktora da gözük muhakkak, önce bi cikolata kisti mi ne belli olsun, artı olarak folikul kistini de ben çocuklugumdan beri çok yaşardım yılda 2 3 kere tekrarlardi büyük boyutlarda bile oldu ama 2 3 ay sonra adetle atıldı hep
Canımm çok şükür ki oldu sağlıkla ilerlesin inşallahh🤲🤲 sen de çok uzun ve zor süreçten geçmişsin ama şükür ki güzel sonuçlanmış tüpe gerek kalmadan.
Kesinlikle başka doktor görüşü olmadan kullanmam ama bu doktor da sanki başka yolu yokmuş gibi konuştu. Ben gerçekten anlamıyorum sol yumurtalığım gayet iyiymiş, o taraftan yumurtladığım zamanlarda da tutmadığına göre demek ki etkiliyor kistimin durumu 🤦‍♀️

Günaydın kızlar.. M-Mavera2048 M-Mavera2048 çok geçmiş olsun.. Herşeyde vardır bi hayır..
ejce ejce Maviesra Maviesra Selizay Selizay karaca3443 karaca3443 Z zahrada L Larissa MaviHayallerim MaviHayallerim Dilos6342 Dilos6342 maviss_34 maviss_34
Saat 1 de transfer var 1 saat öncesinden gelin dediler.. Dua eder misiniz? İnş hayırlısı ile konulduğu gibi tutunsun.. İnş herşey yolunda gider🥲
Canım bütün kalbimle dualarimla seninleyim Allahım emeklerinin karşılığını versin pozitif haberle bizlere geleceksin inşallah allah utandırmasın 😍 büyük gün geldi çattı

Back