Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun canim ya merak ettim kac asin vardi?

Canım benim çok geçmiş olsun, ben de pozitif çıktım dün. Maviesra da pozitif. Günde 3 kere c vitamini, umca solüsyon, d vitamini al mutlaka. Bol bol su ve meyve ye

Ya inşallah Rabbim kolaylaştırsın.
Yani garantisi olsa zaten daha kolay olurdu ama işte bakalım. Bana sadece şuan ilaçla vakit kaybediyoruz gibi geliyo.

Geçmiş olsun canım bol bol c vitamini d vit zerdacal kekik cayi tüket benimde 3 gün çok ağırdı ateş olmuştu doktorum boğaz gargarasi balgam sokucu falan yazmıştı umarim yez zamanda sifa bulursun

Rabbım yolunu bahtını açık etsin canim insallah tek sefer de bebisine kavuşursun herseyin yolunda gideceği sağlıklı bir gebelik nasip olsun kuzum

Canımm çok şükür ki oldu sağlıkla ilerlesin inşallahh sen de çok uzun ve zor süreçten geçmişsin ama şükür ki güzel sonuçlanmış tüpe gerek kalmadan.
Kesinlikle başka doktor görüşü olmadan kullanmam ama bu doktor da sanki başka yolu yokmuş gibi konuştu. Ben gerçekten anlamıyorum sol yumurtalığım gayet iyiymiş, o taraftan yumurtladığım zamanlarda da tutmadığına göre demek ki etkiliyor kistimin durumu

Canım bütün kalbimle dualarimla seninleyim Allahım emeklerinin karşılığını versin pozitif haberle bizlere geleceksin inşallah allah utandırmasın büyük gün geldi çattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…