Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde tartışma olmuyo ama yinede yıpratıcı süreç tabii ki . Seninde aşılaman inşallah tutar hepimiz anne olalım

Normal de 3 yıl evlilik sarti ariyolar senin 4 olmus yine cikmiyo mu rapor of ne sacma klomen asilama o bu derken vakit kaybi insallah takip sonucu hemen olur umarım
Yok ya ona bakmadılar bile kadında amh 1 in altındaysa tüp bebek erkek de de azospermi ise direk tüp bebek veriyor diğer hiç bir şeyle ilgilenmiyorlar
Bizde devlet daha ilgili detaylı olur özel yüzeysel yapar diye devlete başladık ama bunlarda aşırı detaya giriyor can sıkıcı oluyor bende senin gibi meme ultrasonunu dışarda çektim
Yaşda biraz avnatajliyz yoksa beklemez direk özele giderdk

Sonuçta hastalık geçip gidiyor canim bekletmelerinin sebebi nedir ki bu arada iyi olmana sevindim bunda da vardır bir hayır ne diyelim nasip kısmet belki de tedaviyi beklerken kendiliğinden gelecek minnoş

Canım merhaba, benimde 3 cm çikolata kisti vardı aşılama da yapıldı benimde sağ yumurtaliktaydi. Nasıl tutmaz dediler ya bana doktor tek yumurtalık yeter dedi hatta ben doğum kontrol hapını sordum gerek yok önce gebelik tedavisi olacaksın niye daha da geciktiresin dedi

Okuyamadım bugünkü konuşmaları . Nasıl geçti iyimisin
Şükür iyiyim cnm bu sefer ki aşılamada sona kaldığım İçin hemen kalkmadım biraz da olsa yatabildim umudum var o yüzden ben bekleme sürecine geçtim oldu oldu olmadı bi süre ara verip tüp bebeğe geçicez bizde nasip artık

İnşallah yüzün güler hayırlı haberler alırsın insallah

Tutacağı varsa her türlü tutar içini ferah tut inşallah 14 gün sonraa pozitifi görürsünnn Tüp bebeğe hiç gerek kalmaz umarım

Zeynep kamil tam bir esaret yuvası.. Bence alternatif başka hastanelere daha bak.. Orası bu işleri hızlıca yürütücek yer değil..

Bir bilsemm.. Hatta bilerek dedim gebelik istiyorum niye doğum kontrol hapı kullanayım dedim. Kist kontrol altına alınmadan boşa kürek çekersin anca dedi.sanırım kistin olduğu yer tutunmayı engelliyor. Ki 14 ayda hiç bir şekilde gebelik olmadı kimyasal vs bile.. Bir başka doktor görüşü daha almadan kullanmam zaten.adana da bir doçente randevu almıştım ona da görüneceğim bakayım o ne dicek..
Sen nasıl hamile kalmıştın canım bir tedavi olmuş muydun.

Kızlar bugün 2 doktorla görüştüm ikisinin de ortak kararı aşılama ile vakit kaybetme tüp bebek yaptır.
Eşimle konuştuk tüp bebeğe karar verdik regl olunca tedaviye başlıyoruz
Çok iyi yapmışsınız kuzum… O hormonlar ilaçlar vücudun mahvediyor.. İnş en kısa sürede güzel haberler alırız..

Canım bende 18 aydır deniyordum. 5 kere ilaç denemesi bir aşılama olumsuz olmuştu. Bu ay 2. Kez hsg çekildim ben geçen ay aşılama tutmayınca doktor tekrar çekmek istedi. İlk hsgyi kendi çekmedi ve biraz şüphelenmişti bir tüpünden ilaç yavaş geçmiş diye. Temiz çıktı ama bi yandan da femara kullandım o şekilde tuttu.
Ben cikolata kistimi evlenir evlenmez öğrenmiştim ağrı ve kanama olunca doktor 1 seneye yakın net konuşmadı 2 farklı doktor gördü. En son suanki doktorum evet kesin cikolata kisti bu dedi bir buçuk yıldır kaybolmayınca, ama hiçte büyümedi aynı kaldı boyutu
Bende hatta aşılama da tutmayınca bu ay doğum kontrol hapını sordum doktora hayır gerek yok sana, zaten gebe kalamiyorsun ne gerek var süreci uzatmaya dedi
Bu arada bir hastası 10 cm çikolata kisti için ameliyat olacağı ay hamile kalmış sağlıklı bi şekilde de doğum yapmış
Yani sen bi başka doktora da gözük muhakkak, önce bi cikolata kisti mi ne belli olsun, artı olarak folikul kistini de ben çocuklugumdan beri çok yaşardım yılda 2 3 kere tekrarlardi büyük boyutlarda bile oldu ama 2 3 ay sonra adetle atıldı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…