- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.661
Bizde tartışma olmuyo ama yinede yıpratıcı süreç tabii ki . Seninde aşılaman inşallah tutar hepimiz anne olalımÇok sevindim çünkü aşılama süreci uzatıyo ve İnan git gel felan derken ister istemez tartışmalar çıkıyo yani en aZından bizde öyle tüp bebek biraz daha garanti hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Yok ya ona bakmadılar bile kadında amh 1 in altındaysa tüp bebek erkek de de azospermi ise direk tüp bebek veriyor diğer hiç bir şeyle ilgilenmiyorlarNormal de 3 yıl evlilik sarti ariyolar senin 4 olmus yine cikmiyo mu rapor of ne sacma klomen asilama o bu derken vakit kaybi insallah takip sonucu hemen olur umarım
Bizde devlet daha ilgili detaylı olur özel yüzeysel yapar diye devlete başladıkEğitim araştırma hastaneleri biraz öyle oluyo maalesef. Yani herşey yolunda gitsin şikayetim yok. Ama ben yetersiz buluyorum devlet hastanelerini. Umarım biraz daha kapasite arttırılır her anlamda. Meme ultrasonu için 2 hastaneden hiç randevu tarihi alamamıştım 3. Devlet hastanesi eylüle gün verdi kalsın dedim. İşlerin hızlı ilerlemesi için dışarda kendim yaptırdım bi çok tahlili.
Amin inşallahBizde tartışma olmuyo ama yinede yıpratıcı süreç tabii ki . Seninde aşılaman inşallah tutar hepimiz anne olalım
Sonuçta hastalık geçip gidiyor canim bekletmelerinin sebebi nedir ki bu arada iyi olmana sevindim bunda da vardır bir hayır ne diyelim nasip kısmet belki de tedaviyi beklerken kendiliğinden gelecek minnoşHâlâ karantinadayım son 2 gün canım çok şükür ağır belirtiler gitti günümü bekliyorum ama bu ay akışına burakcan tedavi vs yok belki martta oda doktorlara bağlı kimi 1 ay kimi 2 kimi 3 ay bekleyin diyolar
Kent Hastanesinde ya da Aslı öztekin de yaptıracağım ona daha karar vermedik regle kadar düşüneceğimAy çok sevindim nerde baslican canim hangi hastane veya doktor
Okuyamadım bugünkü konuşmaları . Nasıl geçti iyimisinAmin inşallah
Canım merhaba, benimde 3 cm çikolata kisti vardı aşılama da yapıldı benimde sağ yumurtaliktaydi. Nasıl tutmaz dediler ya bana doktor tek yumurtalık yeter dedi hatta ben doğum kontrol hapını sordum gerek yok önce gebelik tedavisi olacaksın niye daha da geciktiresin dediKızlaaarrrr moralim aşırı bozukkk.. Sağ yumurtalıkta 4 cm kist var tam çikolata kisti demedi de bi terim kullandı anlamadım. 2 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın sonra aşılama yapalım dedi. Böyle tutması imkansız dediyanlış tedavi uygulanmış hep. Bu kist varken klomen fln olmaz ki önce bunu kontrol altına almalıyız dedi. Aşırı moralim bozuk
Ay ben de bu ay randevu aldım tup bibiklerimiz olsun insallah sagliklica❤Kızlar bugün 2 doktorla görüştüm ikisinin de ortak kararı aşılama ile vakit kaybetme tüp bebek yaptır.
Eşimle konuştuk tüp bebeğe karar verdik regl olunca tedaviye başlıyoruz
Geçmiş olsun canim inşallah bir an önce atlatırsın insallaaahhhKızlar covid testim pozitif çıktı, yarın uçağım vardı pcr testi vermiştim. Şok
Şükür iyiyim cnm bu sefer ki aşılamada sona kaldığım İçin hemen kalkmadım biraz da olsa yatabildim umudum var o yüzden ben bekleme sürecine geçtim oldu oldu olmadı bi süre ara verip tüp bebeğe geçicez bizde nasip artıkOkuyamadım bugünkü konuşmaları . Nasıl geçti iyimisin
İnşallah yüzün güler hayırlı haberler alırsın insallahŞükür iyiyim cnm bu sefer ki aşılamada sona kaldığım İçin hemen kalkmadım biraz da olsa yatabildim umudum var o yüzden ben bekleme sürecine geçtim oldu oldu olmadı bi süre ara verip tüp bebeğe geçicez bizde nasip artık
Yaaa hadi bakalım hiç bilmediğim bi süreç hakkımızda hayırlısı olsunAy ben de bu ay randevu aldım tup bibiklerimiz olsun insallah sagliklica❤
Tutacağı varsa her türlü tutar içini ferah tut inşallah 14 gün sonraa pozitifi görürsünnnŞükür iyiyim cnm bu sefer ki aşılamada sona kaldığım İçin hemen kalkmadım biraz da olsa yatabildim umudum var o yüzden ben bekleme sürecine geçtim oldu oldu olmadı bi süre ara verip tüp bebeğe geçicez bizde nasip artık
Amin inşallah çok saol canımİnşallah yüzün güler hayırlı haberler alırsın insallah❤
Amin rabbim hepimize nasip eder inşallahTutacağı varsa her türlü tutar içini ferah tut inşallah 14 gün sonraa pozitifi görürsünnnTüp bebeğe hiç gerek kalmaz umarım
Zeynep kamil tam bir esaret yuvası.. Bence alternatif başka hastanelere daha bak.. Orası bu işleri hızlıca yürütücek yer değil..Benim amh 1.93 bir sorun yok eşimde de bize kalsa sıkıntı var ama doktor yok normalde çocuk olur dedi ve 4 yıl olacak daha tık yok Zeynep Kamil İstanbul'da başladık tüp bebek diye gittik aşılama dediler aşılama diye gittim olmaz klomn dedilersonra kültür kötü çıktı sonra troid çıktı Aralık'ta başlayacağımız tedavi şubata kaldı Şubat da gitcem bakayım ne yapacaklar bende hiç bilmiyorum git diyorlar gidiyorum gel diolar geliyorum
Bir bilsemm.. Hatta bilerek dedim gebelik istiyorum niye doğum kontrol hapı kullanayım dedim. Kist kontrol altına alınmadan boşa kürek çekersin anca dedi.sanırım kistin olduğu yer tutunmayı engelliyor. Ki 14 ayda hiç bir şekilde gebelik olmadı kimyasal vs bile.. Bir başka doktor görüşü daha almadan kullanmam zaten.adana da bir doçente randevu almıştım ona da görüneceğim bakayım o ne dicek..Canım merhaba, benimde 3 cm çikolata kisti vardı aşılama da yapıldı benimde sağ yumurtaliktaydi. Nasıl tutmaz dediler ya bana doktor tek yumurtalık yeter dedi hatta ben doğum kontrol hapını sordum gerek yok önce gebelik tedavisi olacaksın niye daha da geciktiresin dedi
Çok iyi yapmışsınız kuzum… O hormonlar ilaçlar vücudun mahvediyor.. İnş en kısa sürede güzel haberler alırız..Kızlar bugün 2 doktorla görüştüm ikisinin de ortak kararı aşılama ile vakit kaybetme tüp bebek yaptır.
Eşimle konuştuk tüp bebeğe karar verdik regl olunca tedaviye başlıyoruz
Canım bende 18 aydır deniyordum. 5 kere ilaç denemesi bir aşılama olumsuz olmuştu. Bu ay 2. Kez hsg çekildim ben geçen ay aşılama tutmayınca doktor tekrar çekmek istedi. İlk hsgyi kendi çekmedi ve biraz şüphelenmişti bir tüpünden ilaç yavaş geçmiş diye. Temiz çıktı ama bi yandan da femara kullandım o şekilde tuttu.Bir bilsemm.. Hatta bilerek dedim gebelik istiyorum niye doğum kontrol hapı kullanayım dedim. Kist kontrol altına alınmadan boşa kürek çekersin anca dedi.sanırım kistin olduğu yer tutunmayı engelliyor. Ki 14 ayda hiç bir şekilde gebelik olmadı kimyasal vs bile.. Bir başka doktor görüşü daha almadan kullanmam zaten.adana da bir doçente randevu almıştım ona da görüneceğim bakayım o ne dicek..
Sen nasıl hamile kalmıştın canım bir tedavi olmuş muydun.
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızÇok iyi yapmışsınız kuzum… O hormonlar ilaçlar vücudun mahvediyor.. İnş en kısa sürede güzel haberler alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?