• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazmadılar derken reçete edilmeden mi aldın canım nasıl oluyor öyle?
Kuzum şöyle ki ilacı alıyosun en son aldıklaırnı yaz diyo hastane yazıp veriyo önce parayı ödeyip sonra geri iade alıyosun parayı bn tabi her eczane geri ödeme yapıyo sanıyodum ama hepsi anlaşmalı değilmiş aldığım eczanenin de anlaşması yokmuş cebimden ödedim meğerse bi çok ilacı geri iade alablrmşm boşuna ödeme yaptım yani

Kızlar bugün 2 doktorla görüştüm ikisinin de ortak kararı aşılama ile vakit kaybetme tüp bebek yaptır.
Eşimle konuştuk tüp bebeğe karar verdik regl olunca tedaviye başlıyoruz 🙏🏻
Çok sevindim çünkü aşılama süreci uzatıyo ve İnan git gel felan derken ister istemez tartışmalar çıkıyo yani en aZından bizde öyle tüp bebek biraz daha garanti hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ne kadar da ben bir hikaye 😂 bende aylardır uğraşıyorum ve hep bir engel birazda sıkıldım doğrusu
Herşey nasip geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bunu söyleyip duruyorum 🌺
Rabb'im en kısa zamanda nasip eder inşallah
Kendi hatamın kurbanı oldum sonrada işte vakalar artınca da lanet virüs e yakalandik maalesef sen nezamandkr istiyodn çocuk varmı hic

Aaa ciddi misin bende adeti bekliyorum sen de mi aşılama bölümüne geleceksin
İvittt 🤩 Bana klomen başlıcaklar. Ya direk sonuç verecek yöntemle başlasalar keşke. Çok yoğunluk varmış. Ama yaştan ötürü bide tek tüp kapalı diye şubata aldılar ama ilaçlada bilmiyorum zaman kaybı olur gibime geliyor . Olmazsa bi hsg daha çektiririz dedi bakalım beklemedeyim şimdilik durumlar neyi gösterecek

Kendi hatamın kurbanı oldum sonrada işte vakalar artınca da lanet virüs e yakalandik maalesef sen nezamandkr istiyodn çocuk varmı hic
Hayırlısı olsun canım bundan sonra si çok kolay olur inşallah 🙏
Ben 3 buçuk yıldır istiyorum hâlen birşey Yok bakalım yeni tedaviye başlıyacam inşallah hayırla sonuçlanir

Benim amh 1.93 bir sorun yok eşimde de bize kalsa sıkıntı var ama doktor yok normalde çocuk olur dedi ve 4 yıl olacak daha tık yok Zeynep Kamil İstanbul'da başladık tüp bebek diye gittik aşılama dediler aşılama diye gittim olmaz klomn dediler 🤷 sonra kültür kötü çıktı sonra troid çıktı Aralık'ta başlayacağımız tedavi şubata kaldı Şubat da gitcem bakayım ne yapacaklar bende hiç bilmiyorum 😢 git diyorlar gidiyorum gel diolar geliyorum
Valla ya oyuncak ettiler bizi masallah senin amh cok iyi inşallah aşılama ile olir canim

İvittt 🤩 Bana klomen başlıcaklar. Ya direk sonuç verecek yöntemle başlasalar keşke. Çok yoğunluk varmış. Ama yaştan ötürü bide tek tüp kapalı diye şubata aldılar ama ilaçlada bilmiyorum zaman kaybı olur gibime geliyor . Olmazsa bi hsg daha çektiririz dedi bakalım beklemedeyim şimdilik durumlar neyi gösterecek
Daha önce cekmedin mi hsg yi
Bende de ilaca başlayacaklar bende direk tüp bebek istedim ama olmaz öyle kuralları var dediler
Evet ya bide çok uzatıyorlar insan çok sıkılıyor bide kötü olan hep aynı doktora denk gelmiyorsn ama bu sonda doktor banuydu galiba ona gittim baya ilgili sağolsun

Valla ya oyuncak ettiler bizi masallah senin amh cok iyi inşallah aşılama ile olir canim

Amin canim 1 yıl oldu umarım güzel gider artık kötü enerjiler uçar gider bizden
Evet iyi amh aşılama da yapmayacaklar klomen vereceklermis ilk daha sonra aşılama nasıl olacak hiç bilmiyorum
Amin inşallah hep güzel gider ya hepimiz için

Kuzum şöyle ki ilacı alıyosun en son aldıklaırnı yaz diyo hastane yazıp veriyo önce parayı ödeyip sonra geri iade alıyosun parayı bn tabi her eczane geri ödeme yapıyo sanıyodum ama hepsi anlaşmalı değilmiş aldığım eczanenin de anlaşması yokmuş cebimden ödedim meğerse bi çok ilacı geri iade alablrmşm boşuna ödeme yaptım yani
Bunu bilmiyordum 🙄
Tamam çok teşekkürler 🙏🏻🥰

Daha önce cekmedin mi hsg yi
Bende de ilaca başlayacaklar bende direk tüp bebek istedim ama olmaz öyle kuralları var dediler
Evet ya bide çok uzatıyorlar insan çok sıkılıyor bide kötü olan hep aynı doktora denk gelmiyorsn ama bu sonda doktor banuydu galiba ona gittim baya ilgili sağolsun
Çektirdim de benim 2 tüpte kapalıymış birini açabildiler. Ki o gün baya uğraştılar sağ taraf açılmadı yine açılmazsa amlyt dedi. Doktor adına alıyoruz ama içerde ki nin adını sanını bilmiyorum bende erkek vardı. Ya bide deneyimsizler o gün yanımda daha bilgili hocamada sorucam felan dedi. İnsan oyuncak oluyo sonra onu dene bunu dene .

Çektirdim de benim 2 tüpte kapalıymış birini açabildiler. Ki o gün baya uğraştılar sağ taraf açılmadı yine açılmazsa amlyt dedi. Doktor adına alıyoruz ama içerde ki nin adını sanını bilmiyorum bende erkek vardı. Ya bide deneyimsizler o gün yanımda daha bilgili hocamada sorucam felan dedi. İnsan oyuncak oluyo sonra onu dene bunu dene .
Evet doktor görmek zor hep yardımcıları oluyor kadın doğum da da öyle infertilite de öyle maalesef ama ben bu zamana kadar hiç deneyimsiz birine denk gelmedim şaşırdım ha keşke o an direk bilen doktor gelseydi yanınıza
İnşallah hiç ameliyata gerek kalmaz

Evet iyi amh aşılama da yapmayacaklar klomen vereceklermis ilk daha sonra aşılama nasıl olacak hiç bilmiyorum
Amin inşallah hep güzel gider ya hepimiz için
Normal de 3 yıl evlilik sarti ariyolar senin 4 olmus yine cikmiyo mu rapor of ne sacma klomen asilama o bu derken vakit kaybi insallah takip sonucu hemen olur umarım

Evet doktor görmek zor hep yardımcıları oluyor kadın doğum da da öyle infertilite de öyle maalesef ama ben bu zamana kadar hiç deneyimsiz birine denk gelmedim şaşırdım ha keşke o an direk bilen doktor gelseydi yanınıza
İnşallah hiç ameliyata gerek kalmaz
Eğitim araştırma hastaneleri biraz öyle oluyo maalesef. Yani herşey yolunda gitsin şikayetim yok. Ama ben yetersiz buluyorum devlet hastanelerini. Umarım biraz daha kapasite arttırılır her anlamda. Meme ultrasonu için 2 hastaneden hiç randevu tarihi alamamıştım 3. Devlet hastanesi eylüle gün verdi kalsın dedim. İşlerin hızlı ilerlemesi için dışarda kendim yaptırdım bi çok tahlili.

Back