• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
nasıl İzmir’de fiyatlar?
Kent hastanesi çok pahalı bi hastane muayene ücreti bile 750 tl orası maksimum 25 bin dedi .
Aslı Öztekin diye doktor var arkadaşımın en yakını ben yardımcı olucam maksimum 15 bin dedi.

Şimdi eşimle kararsız kaldık onu araştırıyoruz hangisini seçelim diye

Ben yumurta ağrısı nedir hiç bilmiyorum kuzucum 🙀
Hatta yumurta akı akıntım olur ona bile ortalama 2 gün veririm ama garanti değil 🤷‍♀️
Uzun zamandır ovülasyon da yapmıyorum o macera 2 ay sürdü ben de 😁
Böyle kasığımda yumruk yemiş gibi künt bir ağrı oluyor kuzu

Kent hastanesi çok pahalı bi hastane muayene ücreti bile 750 tl orası maksimum 25 bin dedi .
Aslı Öztekin diye doktor var arkadaşımın en yakını ben yardımcı olucam maksimum 15 bin dedi.

Şimdi eşimle kararsız kaldık onu araştırıyoruz hangisini seçelim diye
Şu an çoğu yerde 20.000’i geçebilir sanıyorum..
Kent’i biliyorum peki Aslı hanım hangi hastanede yapıyor tüp bebeği ? O durumları da mutlaka araştır

Zeynep kamil tam bir esaret yuvası.. Bence alternatif başka hastanelere daha bak.. Orası bu işleri hızlıca yürütücek yer değil..
Yaaa başka neresi bilmiyoruz ilk tedavi tecrübemiz gidipde memnun kalanları okudum öyle adım attım
İnşallah güzel ilerler ya inan hiç değişme halim yok herşeyi yeni baştan yapamam 😐 girdik bir yola hayırlısı olsun
En olmadı özele gidicem zaten amacım daha çok rapor almak

Hadi bakalım.. Bu ayda böyle devam etsin inş tutacaktır🙂
Benim yarın saat 1 de transfer olacak…
Yumurta toplama işlemi yapılırken sperm de alınıyor. Dölleniyor… 5 gün Embryo oluşumu takio ediliyor.. 5.gün donduruluyor. Öyle yıllarca saklanıyor… Bir yumurta toplamadan 2-3 çocuğu olan var😄
Kuzummm şimdi gördüm, transfer yarınmış. Hayırla sonuçlansın inşallah, dualarım seninle. İnşallah bebiş haberini de alırız, dualarım seninle 🤲❤️

Yaaa başka neresi bilmiyoruz ilk tedavi tecrübemiz gidipde memnun kalanları okudum öyle adım attım
İnşallah güzel ilerler ya inan hiç değişme halim yok herşeyi yeni baştan yapamam 😐 girdik bir yola hayırlısı olsun
En olmadı özele gidicem zaten amacım daha çok rapor almak
Rapor çıkarmak için illa zaten devlete gitmek gerekiyormuş ya. Rapor acaba hangi aşamada çıkıyor. Devlet destekli olunca acaba özellerde fiyat ne oluyor. Hepi topu 3 hakkımız var . Fiyatlar çok yüksekse yani bilmiyorum bu kısım beni çok geriyo. Arada özel sağlık sigortalarınıda araştırıyorım tüp bebek için. Ama elimde net bilgi yok.

Rapor çıkarmak için illa zaten devlete gitmek gerekiyormuş ya. Rapor acaba hangi aşamada çıkıyor. Devlet destekli olunca acaba özellerde fiyat ne oluyor. Hepi topu 3 hakkımız var . Fiyatlar çok yüksekse yani bilmiyorum bu kısım beni çok geriyo. Arada özel sağlık sigortalarınıda araştırıyorım tüp bebek için. Ama elimde net bilgi yok.
Galiba ilaçla tedavi sonuç vermezse sonra rapor veriliyor
Ben dosyayı verirken öyle söylendi sana rapor çıkmaz zaten ilaçla tedavi görmemissn ilk onunla başlarız sonra rapor ve aşılama olacak
İnşallah hiç o üçe de gerek kalmaz ilkk ilaçla tedavi de sonuç alırız 🙏
Fiyatlar haddinden fazla yüksek Allah yardımcımız olsun bide yani keşke ilk seferde tutcağinin garantisi olsa hiç raporsz özele herşeyini ortaya koyar gidersin ama garantisi yok

Günaydın kızlar ❤️
Bayadır gelemiyorum
Salı günü histeroskopi randevum vardı
Ama aşılarım tam olmasına ve temaslı olmamama rağmen dün yüksek ateşle acile gittim
Malesef covit pozitif 😔
Bayada ağır geçiyor
Doktorumu aradım, bu ay için erteleyelim dedi
Biraz üzüldüm ama nasip🤷‍♀️
MaviSasa234 MaviSasa234 senin için çok dua ediyorum ❤️
Hersey iyi olur umarım 🙏

Günaydın kızlar ❤️
Bayadır gelemiyorum
Salı günü histeroskopi randevum vardı
Ama aşılarım tam olmasına ve temaslı olmamama rağmen dün yüksek ateşle acile gittim
Malesef covit pozitif 😔
Bayada ağır geçiyor
Doktorumu aradım, bu ay için erteleyelim dedi
Biraz üzüldüm ama nasip🤷‍♀️
MaviSasa234 MaviSasa234 senin için çok dua ediyorum ❤️
Hersey iyi olur umarım 🙏
Seni Merak ediyordum kuzu,çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bir ay dinlen öyleyse 🥰 sana iyi gelecektir 🌿

Günaydın!!! Güne 32. Günde regl oluşumu görerek başladım benim için şahane bir başlangıç oldu. İnşallah herkes için öyle olur 🙏🏻 Hayırlı haberler gelsin.
Selizay Selizay belki de senin İstanbul’a gidemeyişin başka şeylere sebep olacak kim bilir ☺️
Covit + ler geçmiş olsun hepinize

M mavili_yeshll canim hayirlisi olsun, insallah guzel haberleri alirsin bu ay🙏🏻🍀
MaviSasa234 MaviSasa234 sana da bugun cok basarili bir transfer diliyorum, insallah hersey guzel olacak🙏🏻🍀

Yogunluktan tum mesajlari okuyamadim bu ara ama gozume carpanlara yaziyorum;
Selizay Selizay gecmis olsun, demek ki evde kalip degerlendirmen daha hayirli 😉

Back