- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.541
Uzulme canim kucukmus erir gider o
Sor canımDoktora sorayım gidince canım valla deneme tahtası olduk
Canım basit kist ise illa doğum kontrol hapı kullanmana gerek yok bende klomen sonrası aynı boyutlarda kist oldu 2 adet kanaması ile kaybolmuştu kistti olup hamile kalanlar var tabi femara veya klomen kullanamazsın ama ovülasyon ile deneyebilirsinİnşallahh canımm. 2 ay doğum kontrol hapı kullancak olmak üzüyor beni
Canım muhtemelen folikül kistidir. Adetle atılır, doğum kontrol kullanana gerek yok. Klomen vb ilaçlar kontrolsüz kullanıldığında tetikliyor. 2 ay kendin dene, ben kist var dediği ay gebe kalmıştımKızlaaarrrr moralim aşırı bozukkk.. Sağ yumurtalıkta 4 cm kist var tam çikolata kisti demedi de bi terim kullandı anlamadım. 2 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın sonra aşılama yapalım dedi. Böyle tutması imkansız dediyanlış tedavi uygulanmış hep. Bu kist varken klomen fln olmaz ki önce bunu kontrol altına almalıyız dedi. Aşırı moralim bozuk
İnşallah canımmSor canımGerçekten öyle bende iki güne tekrar femaraya başlıcam İnşallah güzel sonuçlar alırız
Yumurtalıklarda olduğu için atılan cinsten değil sanırım soğan suyu içtim bu ay o bile küçültmemiş, hatta kanama alanı oluşmuş dediCanım basit kist ise illa doğum kontrol hapı kullanmana gerek yok bende klomen sonrası aynı boyutlarda kist oldu 2 adet kanaması ile kaybolmuştu kistti olup hamile kalanlar var tabi femara veya klomen kullanamazsın ama ovülasyon ile deneyebilirsin
Doğum kontrol hapı hiç içime sinmiyor inan ki..süreci uzatacak gibime geliyor.adetle atılanlardan değil sanırım sağ yumurtalıkta o engelliyormuş yumurtalığı baskılıyormuş baya, tutunmayı engelliyor anladığım kadarıylaCanım muhtemelen folikül kistidir. Adetle atılır, doğum kontrol kullanana gerek yok. Klomen vb ilaçlar kontrolsüz kullanıldığında tetikliyor. 2 ay kendin dene, ben kist var dediği ay gebe kalmıştım
Kaç cm kist demişti sana kuzumCanım muhtemelen folikül kistidir. Adetle atılır, doğum kontrol kullanana gerek yok. Klomen vb ilaçlar kontrolsüz kullanıldığında tetikliyor. 2 ay kendin dene, ben kist var dediği ay gebe kalmıştım
Dogum kontrol hapi tekrar kist cikmasini engelliyor, biraktigin an gebr kalabilirsin hic uzulmeİnşallahh canımm. 2 ay doğum kontrol hapı kullancak olmak üzüyor beni
İnşallah canımDogum kontrol hapi tekrar kist cikmasini engelliyor, biraktigin an gebr kalabilirsin hic uzulme
3,2 cmKaç cm kist demişti sana kuzum
Aynen kuzum.. Klomen kisti besliyormuş... Önce kistin sönmesi lazım. Hiç merak etme..Kızlaaarrrr moralim aşırı bozukkk.. Sağ yumurtalıkta 4 cm kist var tam çikolata kisti demedi de bi terim kullandı anlamadım. 2 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın sonra aşılama yapalım dedi. Böyle tutması imkansız dediyanlış tedavi uygulanmış hep. Bu kist varken klomen fln olmaz ki önce bunu kontrol altına almalıyız dedi. Aşırı moralim bozuk
Ama 2 ay ihtimal sıfır.. İlaç bitince inşallah kist sönerse ihtimalim artcakAynen kuzum.. Klomen kisti besliyormuş... Önce kistin sönmesi lazım. Hiç merak etme..Selizay da o dönem hamile kaldı...
Eğer ki ben de engel olmayacak olsa doğum kontrol demezdi. Demek ki engelliyor tutunmayı yumurtalıkta olduğu için3,2 cm
Moralini hiç bozma canım doğum kontrol hapı kullanıcaksan muhtemelen folıkul kistidir. Benimde aşılamadan sonraki ay başıma geldi aylarca klomen femara kullanınca böyle bi etki gösterdi bende de. Aşılama tutmayınca doktora gitmemiştim bir ay geç gittim adet ağrım çok şiddetlenmişti meğerse kistim oluşmuş biri 3,5 diğeri 1,5 cm çok üzülmüştüm. Doktorum doğum kontrol hapı kullanman lazım üzülme sakın stres yapma geçer dedi ve ilk kullandığım ayın sonunda her iki kistimden de kurtuldum çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. İnşaAllah sen de bir ay için de kurtulursun gönlünü ferah tutKızlaaarrrr moralim aşırı bozukkk.. Sağ yumurtalıkta 4 cm kist var tam çikolata kisti demedi de bi terim kullandı anlamadım. 2 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın sonra aşılama yapalım dedi. Böyle tutması imkansız dediyanlış tedavi uygulanmış hep. Bu kist varken klomen fln olmaz ki önce bunu kontrol altına almalıyız dedi. Aşırı moralim bozuk
Ah canımm içime su serptinn.. İnşallah ben de kurtulurummMoralini hiç bozma canım doğum kontrol hapı kullanıcaksan muhtemelen folıkul kistidir. Benimde aşılamadan sonraki ay başıma geldi aylarca klomen femara kullanınca böyle bi etki gösterdi bende de. Aşılama tutmayınca doktora gitmemiştim bir ay geç gittim adet ağrım çok şiddetlenmişti meğerse kistim oluşmuş biri 3,5 diğeri 1,5 cm çok üzülmüştüm. Doktorum doğum kontrol hapı kullanman lazım üzülme sakın stres yapma geçer dedi ve ilk kullandığım ayın sonunda her iki kistimden de kurtuldum çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. İnşaAllah sen de bir ay için de kurtulursun gönlünü ferah tut
Kesinlikle öylee canım önce kendi sağlığımızı korumalıyız ki bebişlerimiz sağlıklı olsunAh canımm içime su serptinn.. İnşallah ben de kurtulurummcanımı en çok sıkan gebelik isterken doğum kontrol hapı kullanmak. Ama diğer türlü kullanmasam da hep bola kürek çekmek olacak. Sonuçta aynı şeyi sürekli deneyip farklı sonuç beklemem aptallık olur önce şu kistten kurtulmalıyım sanırım
En az 900 prim ödenmil olmalı..Tüp bebekte sgk raporu için Nekadar süredir sigortalı olmak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?