• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy hadi bakalım kuzum kalbin ve dualarım seninle. Şu listeye tarihini eklemek nasip olsun inşallah ❤️❤️

Sen kürlerden dersini almadın mı hala 😅😅😅

Benim de çıkmış raporum, gidip alamadım. İstanbuldan dönünce artık ❤️ hiç anlamıyorum henüz, hocam daha orayı işlemedik yaaaa kısmındayım 🤣

Kuzu iyi ki yaptırmışsın ya

Kuzum ben de 11 veya 12 de yumurtluyorum. Döngü kısa olunca yumurtlama da erken oluyor. Kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Kişiye göre değişir.

Hadi hayırlısı ile tutsun inşallah. Yakı konusunda yorum yapamıyorum kuzu ya, hiç bilgim yok

Hoşgeldin, beni etiketlemediğin için şimdi gördüm, eklerim tabi 😊 ne zamandır istiyorsun?

Yediğine içtiğine dikkat etmeye başlamalısın tabiki, her şeyin başı dengeli beslemekten geçiyor
3 buçuk yıldır istiyorum ama daha nasip olmadı canım
Evet Artk dengeli beslenmeye dikkat edicem 🥰

Kizlar.... esimde cocuk istiyor bende istiyorum ama oturduk konustuk biraz daha zaman gecsin borclarimiz biraz azalsin diye dusunduk ama bilemiyorum artik ne isteyip istemedigimi. Zaten 3 aydir korunmadik olmadi hamilelik.yumurtam kucukmus doktor dusundugunde gel ilac verecegim dedi. Bilmiyorum.. artik hersey cok zormus gibi geliyor
Böyle şeylerde Zaman aleyhimize işliyor bence sizin kararınz tabi de gerekli muaneleri yapın öyle çok büyük bir engel yoksa gebeliğe biraz daha bekleyebilr aslında ama doktor acele edin derse acele edersiniz

Kızlar bugün yine bebe aşkım depreşti, beklemek istemiyorum artık olsun istiyorum. Ama elimden de hiçbir şey gelmiyor. Üzgünüm sadece.. Yarına geçer ama arada geliyorlar işte
Depreşiyor gerçekten ben de özellikle adetin ilk günü fena oluyor çünkü bir şekilde korunmadigimiz için kendimi her ay gebe olduğuma inandırıyorum🤦🏻‍♀️ ama gelecek böyle hislerde napalim engel de olamıyoruz çok kalmasın da hemen gitsin senden de.

Ayyy hadi bakalım kuzum kalbin ve dualarım seninle. Şu listeye tarihini eklemek nasip olsun inşallah ❤️❤️

Sen kürlerden dersini almadın mı hala 😅😅😅

Benim de çıkmış raporum, gidip alamadım. İstanbuldan dönünce artık ❤️ hiç anlamıyorum henüz, hocam daha orayı işlemedik yaaaa kısmındayım 🤣

Kuzu iyi ki yaptırmışsın ya

Kuzum ben de 11 veya 12 de yumurtluyorum. Döngü kısa olunca yumurtlama da erken oluyor. Kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Kişiye göre değişir.

Hadi hayırlısı ile tutsun inşallah. Yakı konusunda yorum yapamıyorum kuzu ya, hiç bilgim yok

Hoşgeldin, beni etiketlemediğin için şimdi gördüm, eklerim tabi 😊 ne zamandır istiyorsun?

Yediğine içtiğine dikkat etmeye başlamalısın tabiki, her şeyin başı dengeli beslemekten geçiyor
Kız o kür değil zengin içeceği ahajajaj bitkisel detoks bişeysi bi embiryog öneriyor maça tozu ile 😂😂😂😂😂😂😂

Kızlar bugün yine bebe aşkım depreşti, beklemek istemiyorum artık olsun istiyorum. Ama elimden de hiçbir şey gelmiyor. Üzgünüm sadece.. Yarına geçer ama arada geliyorlar işte
Dünde bana geldiler işte ara ara yokluyorlar bizi Selizim:anne:ama inanıyorum ki çok güzel olcak her birimizden güzel haberler gelecek🐣

Canım benim çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin🌸 Ocak grubundan biliyorum seni eşin askerdi benim gibi ordan yakınlık duymuştum. Rabbim dualarını kabul etmiş çok üzülüyordun sesini duymuş ne güzel darısı bizlere inşallah 😍
Allah razı olsun canım sagolasin eşim gitmeden bi gün önce öğrendim yine, şuan biraz değerim az artıyor gibi ne olacak belli değil kese falan bisey görmedim daha, inşallah artar biraz ona üzüldüm bugün.
İnşallah daha güzelleri sizin olur en kısa zamanda 🤲🤲

Kuzum senin için daha zor.. Ama sen hızlı atlatıp şu kür işlerine giriş.. Eşine keçiboynuzu yedir.. Spermleri hareket kazanınca çözülmüştü sanki🙂

Back