- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.501
Çok emin olmamakla birlikte evet çıkıyorÖzelde aşılama ile rapor çıkıyor mu? Ben bu konuda çok deneyimsizim bu yüzden ilk aşılamayı devlette yapacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok emin olmamakla birlikte evet çıkıyorÖzelde aşılama ile rapor çıkıyor mu? Ben bu konuda çok deneyimsizim bu yüzden ilk aşılamayı devlette yapacağım.
3 buçuk yıldır istiyorum ama daha nasip olmadı canımAyyy hadi bakalım kuzum kalbin ve dualarım seninle. Şu listeye tarihini eklemek nasip olsun inşallah
Sen kürlerden dersini almadın mı hala
Benim de çıkmış raporum, gidip alamadım. İstanbuldan dönünce artık hiç anlamıyorum henüz, hocam daha orayı işlemedik yaaaa kısmındayım
Kuzu iyi ki yaptırmışsın ya
Kuzum ben de 11 veya 12 de yumurtluyorum. Döngü kısa olunca yumurtlama da erken oluyor. Kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Kişiye göre değişir.
Hadi hayırlısı ile tutsun inşallah. Yakı konusunda yorum yapamıyorum kuzu ya, hiç bilgim yok
Hoşgeldin, beni etiketlemediğin için şimdi gördüm, eklerim tabi ne zamandır istiyorsun?
Yediğine içtiğine dikkat etmeye başlamalısın tabiki, her şeyin başı dengeli beslemekten geçiyor
Böyle şeylerde Zaman aleyhimize işliyor bence sizin kararınz tabi de gerekli muaneleri yapın öyle çok büyük bir engel yoksa gebeliğe biraz daha bekleyebilr aslında ama doktor acele edin derse acele edersinizKizlar.... esimde cocuk istiyor bende istiyorum ama oturduk konustuk biraz daha zaman gecsin borclarimiz biraz azalsin diye dusunduk ama bilemiyorum artik ne isteyip istemedigimi. Zaten 3 aydir korunmadik olmadi hamilelik.yumurtam kucukmus doktor dusundugunde gel ilac verecegim dedi. Bilmiyorum.. artik hersey cok zormus gibi geliyor
Arada geliyor bebe perileri biraz ağlayıp sonra hemen toparlanmak LazmKızlar bugün yine bebe aşkım depreşti, beklemek istemiyorum artık olsun istiyorum. Ama elimden de hiçbir şey gelmiyor. Üzgünüm sadece.. Yarına geçer ama arada geliyorlar işte
Esimin de 1 ve 2 çıkmıştı 2 farklı testte ileri hızlı yok bizde de. İnşallah güzel sonuçlar hepimiz alırız en kısa ve hayırlı zamandaMorfoloji 1 ileri hareket 0 . İnşallah güzel değerler çıkar
Depreşiyor gerçekten ben de özellikle adetin ilk günü fena oluyor çünkü bir şekilde korunmadigimiz için kendimi her ay gebe olduğuma inandırıyorum ama gelecek böyle hislerde napalim engel de olamıyoruz çok kalmasın da hemen gitsin senden de.Kızlar bugün yine bebe aşkım depreşti, beklemek istemiyorum artık olsun istiyorum. Ama elimden de hiçbir şey gelmiyor. Üzgünüm sadece.. Yarına geçer ama arada geliyorlar işte
1yili devrince benBugun yumurtlasamda salı dışında 7gun yardırmış olcam bu hafta pazar günü sona erecek maceramdan daha da başarılı olamazsam zaten haftaya randevu var Allah buyuk saldım çayıra mevlam kayira
D vitamini yagla birlikte aliniyor kizlar RprnnD vitamini ve folikasit mutlaka al dvit3 marka öneririm damla şeklinde suyuna damlatablrsn folikasitte zaten hamilelik öncesinde başlanması lazım
Kız o kür değil zengin içeceği ahajajaj bitkisel detoks bişeysi bi embiryog öneriyor maça tozu ileAyyy hadi bakalım kuzum kalbin ve dualarım seninle. Şu listeye tarihini eklemek nasip olsun inşallah
Sen kürlerden dersini almadın mı hala
Benim de çıkmış raporum, gidip alamadım. İstanbuldan dönünce artık hiç anlamıyorum henüz, hocam daha orayı işlemedik yaaaa kısmındayım
Kuzu iyi ki yaptırmışsın ya
Kuzum ben de 11 veya 12 de yumurtluyorum. Döngü kısa olunca yumurtlama da erken oluyor. Kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Kişiye göre değişir.
Hadi hayırlısı ile tutsun inşallah. Yakı konusunda yorum yapamıyorum kuzu ya, hiç bilgim yok
Hoşgeldin, beni etiketlemediğin için şimdi gördüm, eklerim tabi ne zamandır istiyorsun?
Yediğine içtiğine dikkat etmeye başlamalısın tabiki, her şeyin başı dengeli beslemekten geçiyor
Ne bilim ayol ot mot deyince ahahKız o kür değil zengin içeceği ahajajaj bitkisel detoks bişeysi bi embiryog öneriyor maça tozu ile
Nasıl yağD vitamini yagla birlikte aliniyor kizlar Rprnn
Dünde bana geldiler işte ara ara yokluyorlar bizi Selizimama inanıyorum ki çok güzel olcak her birimizden güzel haberler gelecekKızlar bugün yine bebe aşkım depreşti, beklemek istemiyorum artık olsun istiyorum. Ama elimden de hiçbir şey gelmiyor. Üzgünüm sadece.. Yarına geçer ama arada geliyorlar işte
Iyiyim mucizosum❤❤Hemşiremm iyiyim sen nasılsın
Amh 0 olup sperm 0 olup hamile olan çok duydum asla umudunu kaybetmeEsimin de 1 ve 2 çıkmıştı 2 farklı testte ileri hızlı yok bizde de. İnşallah güzel sonuçlar hepimiz alırız en kısa ve hayırlı zamanda
Debreştiği an YouTube dan ağlayan bebek videolarını izleKızlar bugün yine bebe aşkım depreşti, beklemek istemiyorum artık olsun istiyorum. Ama elimden de hiçbir şey gelmiyor. Üzgünüm sadece.. Yarına geçer ama arada geliyorlar işte
Yaaa Evet umudu diri tutmaya çalışmaya çalışıyorum her daim inşallah olacak inşallahAmh 0 olup sperm 0 olup hamile olan çok duydum asla umudunu kaybetme
Allah razı olsun canım sagolasin eşim gitmeden bi gün önce öğrendim yine, şuan biraz değerim az artıyor gibi ne olacak belli değil kese falan bisey görmedim daha, inşallah artar biraz ona üzüldüm bugün.Canım benim çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin Ocak grubundan biliyorum seni eşin askerdi benim gibi ordan yakınlık duymuştum. Rabbim dualarını kabul etmiş çok üzülüyordun sesini duymuş ne güzel darısı bizlere inşallah
Kuzum senin için daha zor.. Ama sen hızlı atlatıp şu kür işlerine giriş.. Eşine keçiboynuzu yedir.. Spermleri hareket kazanınca çözülmüştü sankiKızlar bugün yine bebe aşkım depreşti, beklemek istemiyorum artık olsun istiyorum. Ama elimden de hiçbir şey gelmiyor. Üzgünüm sadece.. Yarına geçer ama arada geliyorlar işte