• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalıklarda olduğu için atılan cinsten değil sanırım soğan suyu içtim bu ay o bile küçültmemiş, hatta kanama alanı oluşmuş dedi 🤦‍♀️ sol gayet iyi dedi e madem ordan olsun ille de doğum kontrol hapı mııı 😔😔 adana da doçente de sorucam o da iç derse öyle içerim. Yok gerek yok derse femara vs isticem 😔😔
Ayni senin gibi benim de sol tarafta 2 cm folikul kisti var ve belki 3 yıldır benimle doğum kontrol hapı ile de gitmedi, aşılama yaptık bu ay femara ile ama kisti büyütmedi sabit kaldı. lakin tüp bebek düşünürsen o kisti aspire etmeliyiz dedi Dr. Seninki kaybolur inşallah 🙏
Şimdi anlıyorum hep sağdan yumurtluyirdum.soldaki yumurtalık içinde olduğu için baskılıyor o taraftan büyümüyor e haliyle şans yarıya iniyor 😐😑

Anladım canım aslında en güzeli akışa bırakmak ama ben yapamıyorum hiç. İnşallah tüpe gerek kalmadan doğal yollu mucize haberini alırız 😍😍🥰🥰
Aminn canım🤲🏻 Bakma akışına bıraktım dediğime dayanamayıp ovulasyon testi yapmaya başladım yine🙈 sen de kistten kurtulup aşılama yapmayı düşünüyosun galiba inşaAllah sen de tez zaman da kist illetinden kurtulur aşılamaya gerek kalmadan da gebelik haberini alırsın canım🥰

2.aşılama cnm inşallah tutar benim ki bugün bak bu son daha da buraya gelmem dedi inşallah tutar da bi de bu konu yüzünden tartışmayız bu olmaz çocuk istemyrm demeye başladı
Devlet yordu demekki onu aman aman inşallah tutar canim eğer olmazsa az mola verip ozele gidersimoz raporlu olan yerlere erkekler biz kadar sabırlı değil maalesed

Devlet yordu demekki onu aman aman inşallah tutar canim eğer olmazsa az mola verip ozele gidersimoz raporlu olan yerlere erkekler biz kadar sabırlı değil maalesed
Çok kalabalık canım bi de herkes biliyo sperm vereceğimi diyo çekiniyor aynen bu tutmazsa uzunca bi süre ara vercez gibi inşallah tutar hayırlısıyla

ejce ejce cnm bu arada geçen ay çoğu ilacı yazmamışlardı bi de takviye kullanmıştım ondan 500 felan ödemiştim geçen aydan elimde kalanları kullancm bu ay daha az ödedim bilgin olsun

Pazartesiden beri 1 gün olmadı pazarda olur devam ediyoruz bakalım nolcak =) canım.senjn transfer ne zaman olacak bir de bu yumurta toplanınca ne kadar saklanabilir neye göre transfer olyOr
Hadi bakalım.. Bu ayda böyle devam etsin inş tutacaktır🙂
Benim yarın saat 1 de transfer olacak…
Yumurta toplama işlemi yapılırken sperm de alınıyor. Dölleniyor… 5 gün Embryo oluşumu takio ediliyor.. 5.gün donduruluyor. Öyle yıllarca saklanıyor… Bir yumurta toplamadan 2-3 çocuğu olan var😄

Yumurta toplama işlemi yapılırken sperm de alınıyor. Dölleniyor… 5 gün Embryo oluşumu takio ediliyor.. 5.gün donduruluyor. Öyle yıllarca saklanıyor… Bir yumurta toplamadan 2-3 çocuğu olan var😄
Tobe yarabbim ama ne güzelmiş böyle uğraşmak yok çok yorucu oluyo ahahah

Ay peki ne zaman test yapabileceksin

Güzel sonuçlar alın inşallah 💐

M mavili_yeshll canim hayirli olsun aşılama olmuşsun inşallah bebisin seninle olur ve sağlıklı bir süreç gecirirsin👼🧿
MaviSasa234 MaviSasa234 canim yarin miydi transfer 🥰 hayirli haberlerle gel insallah 🐣
Selizay Selizay kuzum çok geçmiş olsun aşı var mıydı yolculuk nereyeydi 😑
Aşı yoktu kuzu o yüzden pcr verdim 😒 İstanbula gidecektim, geçen hafta da kardan iptal olmuştu

M mavili_yeshll canim hayirli olsun aşılama olmuşsun inşallah bebisin seninle olur ve sağlıklı bir süreç gecirirsin👼🧿
MaviSasa234 MaviSasa234 canim yarin miydi transfer 🥰 hayirli haberlerle gel insallah 🐣
Selizay Selizay kuzum çok geçmiş olsun aşı var mıydı yolculuk nereyeydi 😑
Çok saol canım amin Selizay Selizay cnm çok şaşırdım çokkkk geçmiş olsun belki de nasip böyledir yumurtlama zamanında gitmemiş olacaksın

Back