- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.561
Aa gerçekten mi? Çok geçmiş olsun.. Ee şimdi ne olacak?Kızlar covid testim pozitif çıktı, yarın uçağım vardı pcr testi vermiştim. Şok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa gerçekten mi? Çok geçmiş olsun.. Ee şimdi ne olacak?Kızlar covid testim pozitif çıktı, yarın uçağım vardı pcr testi vermiştim. Şok
Şu an hangi süreçtesin canım inşallah en erken zamanda hamilelik haberini de alalımm kistten kurtulmana çok sevindim darısı bana inşallahhKesinlikle öylee canım önce kendi sağlığımızı korumalıyız ki bebişlerimiz sağlıklı olsun bende 2 yıldır uğraşıyorum nasip olmadı hala bi de bunun üstüne aşılamadan sonra kist olayını duyunca ben de senin gibi şok geçirmiştim. Doktorum sağolsun çok iyi konuştu. Bebek düşünüyosun biliyorum ama önce bundan kurtulalım sonra devam ederiz dedi. Geçen hafta kurtulduğumu öğrendim işte öyle rahatladım ki ve kendime kızdım niye korktum kendimi yıprattım diye sen de kolayca atlatırsın eminim
Aaa canımm çok geçmiş olsun nasılsın pekii kendini nasıl hissediyorsunnKızlar covid testim pozitif çıktı, yarın uçağım vardı pcr testi vermiştim. Şok
İnşaAllah canım inşaAllah Ben de şuan bişey yapmıyorum kullanmıyorumben de hiç bi problem yoktu ilaçsızda yumurtam gelişiyodu ama yine de denemiştik sonuç böyle olunca sağlıklı olan şeyi de bozduğumu düşündüm 2-3 ay akışına bırakmaya karar verdim. Eşimin sperm ileri hızı 10 ve morfolojide 1 olduğu için bişeyler denedik işte olmadı. Tekrardan takviye kullanmaya başladı eğer 3 ay içinde bebiş müjdesi alamazsak tüp bebek düşünüyoruz. İnşaAllah burda hepimiz tez zamanda müjdeli haberler alırızŞu an hangi süreçtesin canım inşallah en erken zamanda hamilelik haberini de alalımm kistten kurtulmana çok sevindim darısı bana inşallahh
Çok geçmiş olsun herhangi bi sağlık şikayetin olmadığına göre ayakta atlatıcaksın muhtemelen buna da artı bi yönden bakmak lazım. Hemen meyvelere ve vitaminlere sarıl çabucak sağlıcakla atlatırsın inşaAllahKızlar covid testim pozitif çıktı, yarın uçağım vardı pcr testi vermiştim. Şok
Aa gerçekten mi? Çok geçmiş olsun.. Ee şimdi ne olacak?
Aaa canımm çok geçmiş olsun nasılsın pekii kendini nasıl hissediyorsunn
Sağolın canlarım çok teşekkür ederim. Hiçbir şeyim yok desem yeridir. Geçen hafta bir boğaz ağrım burun akıntım olmuştu ama geçti yani. Arada bir hapşırıyorum o kadar. İnşallah bu şekilde atlatırım. E evdeyiz bari ovulasyon testi yapayım dedim, o da negatif çıktıÇok geçmiş olsun herhangi bi sağlık şikayetin olmadığına göre ayakta atlatıcaksın muhtemelen buna da artı bi yönden bakmak lazım. Hemen meyvelere ve vitaminlere sarıl çabucak sağlıcakla atlatırsın inşaAllah
Belkide son günlerine denk gelmiştir ve pozitif çıkmıştır. Eee o zaman eşinle 7 gün karantinaya girecekseniz, yumurtlamayıda yakalarsan gümbür gümbür hazırlık yapmış olursunSağolın canlarım çok teşekkür ederim. Hiçbir şeyim yok desem yeridir. Geçen hafta bir boğaz ağrım burun akıntım olmuştu ama geçti yani. Arada bir hapşırıyorum o kadar. İnşallah bu şekilde atlatırım. E evdeyiz bari ovulasyon testi yapayım dedim, o da negatif çıktı
Omicron o şekilde geçiyor.. Bolca dinlen ve vitamin al.. demekki zamanı var.. Yumurta takibinin doğal yolunu bulSağolın canlarım çok teşekkür ederim. Hiçbir şeyim yok desem yeridir. Geçen hafta bir boğaz ağrım burun akıntım olmuştu ama geçti yani. Arada bir hapşırıyorum o kadar. İnşallah bu şekilde atlatırım. E evdeyiz bari ovulasyon testi yapayım dedim, o da negatif çıktı
Geçmiş olsun Selizay cım hafif geçirirsin inşallahKızlar covid testim pozitif çıktı, yarın uçağım vardı pcr testi vermiştim. Şok
Kuzumm Çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır o zaman evde denemeye devamKızlar covid testim pozitif çıktı, yarın uçağım vardı pcr testi vermiştim. Şok
1 hafta boyunca Allah ne verdiyseKuzumm Çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır o zaman evde denemeye devam
Bugün bi 5-6 dk yatabildim kuzum bilerek en sona beni alın dedim öyle olunca az da olsa yattım geri gelmedi umudum yüksek inşallah olcakAyy hadi kuzum yaa, hemen kalkma kaldırmaya çalışırlarsa başım döndü kendimi iyi hissetmiyorum de tekrar yat
Anladım canım aslında en güzeli akışa bırakmak ama ben yapamıyorum hiç. İnşallah tüpe gerek kalmadan doğal yollu mucize haberini alırızİnşaAllah canım inşaAllah Ben de şuan bişey yapmıyorum kullanmıyorumben de hiç bi problem yoktu ilaçsızda yumurtam gelişiyodu ama yine de denemiştik sonuç böyle olunca sağlıklı olan şeyi de bozduğumu düşündüm 2-3 ay akışına bırakmaya karar verdim. Eşimin sperm ileri hızı 10 ve morfolojide 1 olduğu için bişeyler denedik işte olmadı. Tekrardan takviye kullanmaya başladı eğer 3 ay içinde bebiş müjdesi alamazsak tüp bebek düşünüyoruz. İnşaAllah burda hepimiz tez zamanda müjdeli haberler alırız
Yapıldı cnm öğlen gibi bu son aşılama inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan tutarKuzum geçtin mi aşılamaya.. İnş döllenir ve tutunur..
Valla her doktor başka bişey diyo Bnde anlamadım gittiBenimkisi uc ceviz ya da bi kasik zeytinyagina damlat dedi, emilimi yag ile birlikte daha iyiymis
2.aşılama cnm inşallah tutar benim ki bugün bak bu son daha da buraya gelmem dedi inşallah tutar da bi de bu konu yüzünden tartışmayız bu olmaz çocuk istemyrm demeye başladı2. Asilamami canim hadi bu sefer olur insallah
Hadi inşallah yavrum beeeBugün bi 5-6 dk yatabildim kuzum bilerek en sona beni alın dedim öyle olunca az da olsa yattım geri gelmedi umudum yüksek inşallah olcak
Amin cnm inşallah şeytanın bacağını kırarım artık birimiz mezun olalım şu Mayıs grubundanHadi inşallah yavrum beee
Canımm inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzBugün bi 5-6 dk yatabildim kuzum bilerek en sona beni alın dedim öyle olunca az da olsa yattım geri gelmedi umudum yüksek inşallah olcak
Pazartesiden beri 1 gün olmadı pazarda olur devam ediyoruz bakalım nolcak =) canım.senjn transfer ne zaman olacak bir de bu yumurta toplanınca ne kadar saklanabilir neye göre transfer olyOrKuzu bence gayet iyi.. Bence senin eşinin değerleri de iyi üst üste denemen gerek.. Ama yumurtalama zamanını unutarak.. Şöyle 4-5 gün