• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle öylee canım önce kendi sağlığımızı korumalıyız ki bebişlerimiz sağlıklı olsun🥰 bende 2 yıldır uğraşıyorum nasip olmadı hala bi de bunun üstüne aşılamadan sonra kist olayını duyunca ben de senin gibi şok geçirmiştim. Doktorum sağolsun çok iyi konuştu. Bebek düşünüyosun biliyorum ama önce bundan kurtulalım sonra devam ederiz dedi. Geçen hafta kurtulduğumu öğrendim işte 🥰 öyle rahatladım ki ve kendime kızdım niye korktum kendimi yıprattım diye sen de kolayca atlatırsın eminim😇
Şu an hangi süreçtesin canım inşallah en erken zamanda hamilelik haberini de alalımm🤲🤲😍😍 kistten kurtulmana çok sevindim darısı bana inşallahh

Şu an hangi süreçtesin canım inşallah en erken zamanda hamilelik haberini de alalımm🤲🤲😍😍 kistten kurtulmana çok sevindim darısı bana inşallahh
İnşaAllah canım inşaAllah🤲🏻😍 Ben de şuan bişey yapmıyorum kullanmıyorum😄ben de hiç bi problem yoktu ilaçsızda yumurtam gelişiyodu ama yine de denemiştik sonuç böyle olunca sağlıklı olan şeyi de bozduğumu düşündüm 2-3 ay akışına bırakmaya karar verdim. Eşimin sperm ileri hızı 10 ve morfolojide 1 olduğu için bişeyler denedik işte olmadı. Tekrardan takviye kullanmaya başladı eğer 3 ay içinde bebiş müjdesi alamazsak tüp bebek düşünüyoruz. İnşaAllah burda hepimiz tez zamanda müjdeli haberler alırız🥰

Kızlar covid testim pozitif çıktı, yarın uçağım vardı pcr testi vermiştim. Şok 😭
Çok geçmiş olsun herhangi bi sağlık şikayetin olmadığına göre ayakta atlatıcaksın muhtemelen buna da artı bi yönden bakmak lazım. Hemen meyvelere ve vitaminlere sarıl çabucak sağlıcakla atlatırsın inşaAllah🤲🏻

Aa gerçekten mi? Çok geçmiş olsun.. Ee şimdi ne olacak?

Aaa canımm çok geçmiş olsun nasılsın pekii kendini nasıl hissediyorsunn

Çok geçmiş olsun herhangi bi sağlık şikayetin olmadığına göre ayakta atlatıcaksın muhtemelen buna da artı bi yönden bakmak lazım. Hemen meyvelere ve vitaminlere sarıl çabucak sağlıcakla atlatırsın inşaAllah🤲🏻
Sağolın canlarım çok teşekkür ederim. Hiçbir şeyim yok desem yeridir. Geçen hafta bir boğaz ağrım burun akıntım olmuştu ama geçti yani. Arada bir hapşırıyorum o kadar. İnşallah bu şekilde atlatırım. E evdeyiz bari ovulasyon testi yapayım dedim, o da negatif çıktı 😅

Sağolın canlarım çok teşekkür ederim. Hiçbir şeyim yok desem yeridir. Geçen hafta bir boğaz ağrım burun akıntım olmuştu ama geçti yani. Arada bir hapşırıyorum o kadar. İnşallah bu şekilde atlatırım. E evdeyiz bari ovulasyon testi yapayım dedim, o da negatif çıktı 😅
Belkide son günlerine denk gelmiştir ve pozitif çıkmıştır. Eee o zaman eşinle 7 gün karantinaya girecekseniz, yumurtlamayıda yakalarsan gümbür gümbür hazırlık yapmış olursun🙈

Omicron o şekilde geçiyor.. Bolca dinlen ve vitamin al.. demekki zamanı var.. Yumurta takibinin doğal yolunu bul☺️

İnşaAllah canım inşaAllah🤲🏻😍 Ben de şuan bişey yapmıyorum kullanmıyorum😄ben de hiç bi problem yoktu ilaçsızda yumurtam gelişiyodu ama yine de denemiştik sonuç böyle olunca sağlıklı olan şeyi de bozduğumu düşündüm 2-3 ay akışına bırakmaya karar verdim. Eşimin sperm ileri hızı 10 ve morfolojide 1 olduğu için bişeyler denedik işte olmadı. Tekrardan takviye kullanmaya başladı eğer 3 ay içinde bebiş müjdesi alamazsak tüp bebek düşünüyoruz. İnşaAllah burda hepimiz tez zamanda müjdeli haberler alırız🥰
Anladım canım aslında en güzeli akışa bırakmak ama ben yapamıyorum hiç. İnşallah tüpe gerek kalmadan doğal yollu mucize haberini alırız 😍😍🥰🥰

Kuzu bence gayet iyi.. Bence senin eşinin değerleri de iyi üst üste denemen gerek.. Ama yumurtalama zamanını unutarak.. Şöyle 4-5 gün😄
Pazartesiden beri 1 gün olmadı pazarda olur devam ediyoruz bakalım nolcak =) canım.senjn transfer ne zaman olacak bir de bu yumurta toplanınca ne kadar saklanabilir neye göre transfer olyOr

Back