- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.521
Kuzu bence gayet iyi.. Bence senin eşinin değerleri de iyi üst üste denemen gerek.. Ama yumurtalama zamanını unutarak.. Şöyle 4-5 günHep 11.gunde yumurtlamam ve ilk testle bunu tespitt edebilmem de bence bir basari( test fiyatları artınca ben)
Kızlar bir şey soracağım.ben ilaç vs kullanmazsa klomen gibi hep 11.gun yumurtluyorum acaba yumurtam tam gelisemiyorda erken mi çatlıyor yani daha dogrusu erken yumurtluyorum da erken mi çatlıyor gelismeden alakası var mı acaba
Nasıl yani ki bana suya ya da meyve suyuna damlat dedi yağ derken anlayamadımD vitamini yagla birlikte aliniyor kizlar @Rprnn
Çok teşekkürler Canlarım öğlen 12 gibi olcak inşallah sperm örneğini verdik ama o kadar kalabalık ki bu dertten muzdarip ne çok insan varAyyy hadi bakalım kuzum kalbin ve dualarım seninle. Şu listeye tarihini eklemek nasip olsun inşallah
Sen kürlerden dersini almadın mı hala
Benim de çıkmış raporum, gidip alamadım. İstanbuldan dönünce artıkhiç anlamıyorum henüz, hocam daha orayı işlemedik yaaaa kısmındayım
Kuzu iyi ki yaptırmışsın ya
Kuzum ben de 11 veya 12 de yumurtluyorum. Döngü kısa olunca yumurtlama da erken oluyor. Kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Kişiye göre değişir.
Hadi hayırlısı ile tutsun inşallah. Yakı konusunda yorum yapamıyorum kuzu ya, hiç bilgim yok
Hoşgeldin, beni etiketlemediğin için şimdi gördüm, eklerim tabine zamandır istiyorsun?
Yediğine içtiğine dikkat etmeye başlamalısın tabiki, her şeyin başı dengeli beslemekten geçiyor
@Embriliyogidilbozkurt sayfası canim güzel seyler paylasiyo ınstagramda bi bakNe bilim ayol ot mot deyince ahah
İnşallah herşey çok güzel olurÇok teşekkürler Canlarım öğlen 12 gibi olcak inşallah sperm örneğini verdik ama o kadar kalabalık ki bu dertten muzdarip ne çok insan var
Eşim kullanıyor canım maca tozunu internetten sipariş verdik yoğurt veya Meyveli yoğurtla tüketiyor morfoloji için çok etkiliymiş , ama tadı kötü ben yiyemeden pekKız o kür değil zengin içeceği ahajajaj bitkisel detoks bişeysi bi embiryog öneriyor maça tozu ile
Benimkisi uc ceviz ya da bi kasik zeytinyagina damlat dedi, emilimi yag ile birlikte daha iyiymisNasıl yani ki bana suya ya da meyve suyuna damlat dedi yağ derken anlayamadım
Kuzum geçtin mi aşılamaya.. İnş döllenir ve tutunur..Çok teşekkürler Canlarım öğlen 12 gibi olcak inşallah sperm örneğini verdik ama o kadar kalabalık ki bu dertten muzdarip ne çok insan var
Ayy hadi kuzum yaa, hemen kalkmaÇok teşekkürler Canlarım öğlen 12 gibi olcak inşallah sperm örneğini verdik ama o kadar kalabalık ki bu dertten muzdarip ne çok insan var
Banada ekmeğe damlat dediydilerNasıl yani ki bana suya ya da meyve suyuna damlat dedi yağ derken anlayamadım
Bende esim icin alcam haftada 2 3 kullansa bile yeterEşim kullanıyor canım maca tozunu internetten sipariş verdik yoğurt veya Meyveli yoğurtla tüketiyor morfoloji için çok etkiliymiş , ama tadı kötü ben yiyemeden pek
2. Asilamami canim hadi bu sefer olur insallahÇok teşekkürler Canlarım öğlen 12 gibi olcak inşallah sperm örneğini verdik ama o kadar kalabalık ki bu dertten muzdarip ne çok insan var
Ekmeğe zeytinyağ döküp d vit damlat dediler bizede karışımı daha kolaymış vücuda öyleNasıl yani ki bana suya ya da meyve suyuna damlat dedi yağ derken anlayamadım
Aktar gibi bizim ev de her türlü karışım kurumuş bitki varBende esim icin alcam haftada 2 3 kullansa bile yeterbende haftada 2 gün cim tozu yapayım diyorum karışık sebzeler ile detoks tarzı
Geçmiş zaman için üzüldüm ama en wzindan sorun kaynağı bulunmuş buna çok sevindim inşallah bundan sonraki süreç daha güzel olacak oyle düşünelim dua edelimKızlaaarrrr moralim aşırı bozukkk.. Sağ yumurtalıkta 4 cm kist var tam çikolata kisti demedi de bi terim kullandı anlamadım. 2 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın sonra aşılama yapalım dedi. Böyle tutması imkansız dediyanlış tedavi uygulanmış hep. Bu kist varken klomen fln olmaz ki önce bunu kontrol altına almalıyız dedi. Aşırı moralim bozuk
Aynen canımm 2 ay doğum kontrol hapı sonra hemen aşılama. Klomen vs önermiyorum sana yaramıyor belli ki dediGeçmiş zaman için üzüldüm ama en wzindan sorun kaynağı bulunmuş buna çok sevindim inşallah bundan sonraki süreç daha güzel olacak oyle düşünelim dua edelim
Canım aynısını bana bir doktor söyledi klomen işe yaramadı aşılama yapalım dedi aşılama yaptı 5 bin verdim tutmadı sonra başka doktora gittim femara verdi ilk ay gebelik oldu. Eğer ilaç olarak sadece klomen kullandıysan femarayı denemeden aşılama olma derimAynen canımm 2 ay doğum kontrol hapı sonra hemen aşılama. Klomen vs önermiyorum sana yaramıyor belli ki dedikime neye inancamı şaştım kaldım
Uzulme canim kucukmus erir gider oKızlaaarrrr moralim aşırı bozukkk.. Sağ yumurtalıkta 4 cm kist var tam çikolata kisti demedi de bi terim kullandı anlamadım. 2 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın sonra aşılama yapalım dedi. Böyle tutması imkansız dediyanlış tedavi uygulanmış hep. Bu kist varken klomen fln olmaz ki önce bunu kontrol altına almalıyız dedi. Aşırı moralim bozuk
Doktora sorayım gidince canım valla deneme tahtası oldukCanım aynısını bana bir doktor söyledi klomen işe yaramadı aşılama yapalım dedi aşılama yaptı 5 bin verdim tutmadı sonra başka doktora gittim femara verdi ilk ay gebelik oldu. Eğer ilaç olarak sadece klomen kullandıysan femarayı denemeden aşılama olma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?