Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu bence gayet iyi.. Bence senin eşinin değerleri de iyi üst üste denemen gerek.. Ama yumurtalama zamanını unutarak.. Şöyle 4-5 gün

Çok teşekkürler Canlarım öğlen 12 gibi olcak inşallah sperm örneğini verdik ama o kadar kalabalık ki bu dertten muzdarip ne çok insan var

Eşim kullanıyor canım maca tozunu internetten sipariş verdik yoğurt veya Meyveli yoğurtla tüketiyor morfoloji için çok etkiliymiş , ama tadı kötü ben yiyemeden pek
Bende esim icin alcam haftada 2 3 kullansa bile yeter bende haftada 2 gün cim tozu yapayım diyorum karışık sebzeler ile detoks tarzı

Kızlaaarrrr moralim aşırı bozukkk.. Sağ yumurtalıkta 4 cm kist var tam çikolata kisti demedi de bi terim kullandı anlamadım. 2 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın sonra aşılama yapalım dedi. Böyle tutması imkansız dedi yanlış tedavi uygulanmış hep. Bu kist varken klomen fln olmaz ki önce bunu kontrol altına almalıyız dedi. Aşırı moralim bozuk

Geçmiş zaman için üzüldüm ama en wzindan sorun kaynağı bulunmuş buna çok sevindim inşallah bundan sonraki süreç daha güzel olacak oyle düşünelim dua edelim

Geçmiş zaman için üzüldüm ama en wzindan sorun kaynağı bulunmuş buna çok sevindim inşallah bundan sonraki süreç daha güzel olacak oyle düşünelim dua edelim
Aynen canımm 2 ay doğum kontrol hapı sonra hemen aşılama. Klomen vs önermiyorum sana yaramıyor belli ki dedi kime neye inancamı şaştım kaldım

Aynen canımm 2 ay doğum kontrol hapı sonra hemen aşılama. Klomen vs önermiyorum sana yaramıyor belli ki dedi kime neye inancamı şaştım kaldım
Canım aynısını bana bir doktor söyledi klomen işe yaramadı aşılama yapalım dedi aşılama yaptı 5 bin verdim tutmadı sonra başka doktora gittim femara verdi ilk ay gebelik oldu. Eğer ilaç olarak sadece klomen kullandıysan femarayı denemeden aşılama olma derim

Uzulme canim kucukmus erir gider o

Doktora sorayım gidince canım valla deneme tahtası olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…