• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep 11.gunde yumurtlamam ve ilk testle bunu tespitt edebilmem de bence bir basari( test fiyatları artınca ben😅)

Kızlar bir şey soracağım.ben ilaç vs kullanmazsa klomen gibi hep 11.gun yumurtluyorum acaba yumurtam tam gelisemiyorda erken mi çatlıyor yani daha dogrusu erken yumurtluyorum da erken mi çatlıyor gelismeden alakası var mı acaba
Kuzu bence gayet iyi.. Bence senin eşinin değerleri de iyi üst üste denemen gerek.. Ama yumurtalama zamanını unutarak.. Şöyle 4-5 gün😄

Ayyy hadi bakalım kuzum kalbin ve dualarım seninle. Şu listeye tarihini eklemek nasip olsun inşallah ❤️❤️

Sen kürlerden dersini almadın mı hala 😅😅😅

Benim de çıkmış raporum, gidip alamadım. İstanbuldan dönünce artık ❤️ hiç anlamıyorum henüz, hocam daha orayı işlemedik yaaaa kısmındayım 🤣

Kuzu iyi ki yaptırmışsın ya

Kuzum ben de 11 veya 12 de yumurtluyorum. Döngü kısa olunca yumurtlama da erken oluyor. Kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Kişiye göre değişir.

Hadi hayırlısı ile tutsun inşallah. Yakı konusunda yorum yapamıyorum kuzu ya, hiç bilgim yok

Hoşgeldin, beni etiketlemediğin için şimdi gördüm, eklerim tabi 😊 ne zamandır istiyorsun?

Yediğine içtiğine dikkat etmeye başlamalısın tabiki, her şeyin başı dengeli beslemekten geçiyor
Çok teşekkürler Canlarım öğlen 12 gibi olcak inşallah sperm örneğini verdik ama o kadar kalabalık ki bu dertten muzdarip ne çok insan var

Eşim kullanıyor canım maca tozunu internetten sipariş verdik yoğurt veya Meyveli yoğurtla tüketiyor morfoloji için çok etkiliymiş , ama tadı kötü ben yiyemeden pek 🤭
Bende esim icin alcam haftada 2 3 kullansa bile yeter 😃 bende haftada 2 gün cim tozu yapayım diyorum karışık sebzeler ile detoks tarzı 😁

Kızlaaarrrr moralim aşırı bozukkk.. Sağ yumurtalıkta 4 cm kist var tam çikolata kisti demedi de bi terim kullandı anlamadım. 2 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın sonra aşılama yapalım dedi. Böyle tutması imkansız dedi 😔😔 yanlış tedavi uygulanmış hep. Bu kist varken klomen fln olmaz ki önce bunu kontrol altına almalıyız dedi. Aşırı moralim bozuk 😔😔

Kızlaaarrrr moralim aşırı bozukkk.. Sağ yumurtalıkta 4 cm kist var tam çikolata kisti demedi de bi terim kullandı anlamadım. 2 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın sonra aşılama yapalım dedi. Böyle tutması imkansız dedi 😔😔 yanlış tedavi uygulanmış hep. Bu kist varken klomen fln olmaz ki önce bunu kontrol altına almalıyız dedi. Aşırı moralim bozuk 😔😔
Geçmiş zaman için üzüldüm ama en wzindan sorun kaynağı bulunmuş buna çok sevindim inşallah bundan sonraki süreç daha güzel olacak oyle düşünelim dua edelim

Geçmiş zaman için üzüldüm ama en wzindan sorun kaynağı bulunmuş buna çok sevindim inşallah bundan sonraki süreç daha güzel olacak oyle düşünelim dua edelim
Aynen canımm 2 ay doğum kontrol hapı sonra hemen aşılama. Klomen vs önermiyorum sana yaramıyor belli ki dedi 🤷‍♀️🤷‍♀️kime neye inancamı şaştım kaldım 😔

Aynen canımm 2 ay doğum kontrol hapı sonra hemen aşılama. Klomen vs önermiyorum sana yaramıyor belli ki dedi 🤷‍♀️🤷‍♀️kime neye inancamı şaştım kaldım 😔
Canım aynısını bana bir doktor söyledi klomen işe yaramadı aşılama yapalım dedi aşılama yaptı 5 bin verdim tutmadı sonra başka doktora gittim femara verdi ilk ay gebelik oldu. Eğer ilaç olarak sadece klomen kullandıysan femarayı denemeden aşılama olma derim

Uzulme canim kucukmus erir gider o

Canım aynısını bana bir doktor söyledi klomen işe yaramadı aşılama yapalım dedi aşılama yaptı 5 bin verdim tutmadı sonra başka doktora gittim femara verdi ilk ay gebelik oldu. Eğer ilaç olarak sadece klomen kullandıysan femarayı denemeden aşılama olma derim
Doktora sorayım gidince canım valla deneme tahtası olduk

Back