Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 buçuk yıldır istiyorum ama daha nasip olmadı canım
Evet Artk dengeli beslenmeye dikkat edicem

Böyle şeylerde Zaman aleyhimize işliyor bence sizin kararınz tabi de gerekli muaneleri yapın öyle çok büyük bir engel yoksa gebeliğe biraz daha bekleyebilr aslında ama doktor acele edin derse acele edersiniz

Kızlar bugün yine bebe aşkım depreşti, beklemek istemiyorum artık olsun istiyorum. Ama elimden de hiçbir şey gelmiyor. Üzgünüm sadece.. Yarına geçer ama arada geliyorlar işte
Arada geliyor bebe perileri biraz ağlayıp sonra hemen toparlanmak Lazm

Kızlar bugün yine bebe aşkım depreşti, beklemek istemiyorum artık olsun istiyorum. Ama elimden de hiçbir şey gelmiyor. Üzgünüm sadece.. Yarına geçer ama arada geliyorlar işte
Depreşiyor gerçekten ben de özellikle adetin ilk günü fena oluyor çünkü bir şekilde korunmadigimiz için kendimi her ay gebe olduğuma inandırıyorum ama gelecek böyle hislerde napalim engel de olamıyoruz çok kalmasın da hemen gitsin senden de.

Kız o kür değil zengin içeceği ahajajaj bitkisel detoks bişeysi bi embiryog öneriyor maça tozu ile

Dünde bana geldiler işte ara ara yokluyorlar bizi Selizimama inanıyorum ki çok güzel olcak her birimizden güzel haberler gelecek

Allah razı olsun canım sagolasin eşim gitmeden bi gün önce öğrendim yine, şuan biraz değerim az artıyor gibi ne olacak belli değil kese falan bisey görmedim daha, inşallah artar biraz ona üzüldüm bugün.
İnşallah daha güzelleri sizin olur en kısa zamanda

Kuzum senin için daha zor.. Ama sen hızlı atlatıp şu kür işlerine giriş.. Eşine keçiboynuzu yedir.. Spermleri hareket kazanınca çözülmüştü sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…