Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burada bir kaç defa başlık açmışlardı canım yapan var birde böyle dene bakalım
Bunu ilkkez duyuyorum faydası olur mu bende merak ettim o kadar aşılama yapan kişinin yaptıklarını okudum da hiç yakı yi duymadım
Daha önce bn yakıyı hamilelik için denedim olmadı ama belim ağrıyo sanırım çatlatma iğnesinden onun ağrısı İçin yapıştrcm kızlar inşallah doktor görüp kızmaz

Daha önce bn yakıyı hamilelik için denedim olmadı ama belim ağrıyo sanırım çatlatma iğnesinden onun ağrısı İçin yapıştrcm kızlar inşallah doktor görüp kızmaz
Sorarsa da o zaman söylersin belim çok ağrıyordu diye Gebeliği hiç karıştırma canım inşAllah pozitif olurr inşAllah

Genel olarak birşey sormak istiyorum
Ben öylee çok düzenli beslenen biri değilimdir ne olsa yer geçerim özellikle dikkat etmem bazen saat 4 te kahvaltı yaparım o kadar düzensizim yavaş yavaş düzene sokmaya çalışıyorm
merak ettiğim sizlerin özellikle tükettiği yediği besinler var mı yada düzenli şunu yaparım ederim dediğiniz

Genel olarak 3 öğün yemeğe ve gereksiz yememeye dikkat ediyorum bn önceden inanılmaz abur cubur tüketirdim onu dizginledim bebek olayında hergün kabak çekirdeği muz ve bitter çikolata yemeye özen gösteriyorum ve vitaminlerimi ihmal etmyrm ama olcak olunca Afrika’dakiler nasıl ürüyor nasip bnce

Nasip tabi ama sonuçta hepimiz infertilite ile uğraşıyoruz biraz daha dikat etmek gerek
Çikolata dan nefret ederim
Ama muz kabak çekirdeği daha düzenli tüketmeye dikkat ederim
Vitaminlerden kastınız ne acaba ben hiç bilmiyorum da biraz cahil kalmış olabilirim
şu reklamlarda çıkan takviyeler mi acaba

D vitamini ve folikasit mutlaka al dvit3 marka öneririm damla şeklinde suyuna damlatablrsn folikasitte zaten hamilelik öncesinde başlanması lazım

D vitamini ve folikasit mutlaka al dvit3 marka öneririm damla şeklinde suyuna damlatablrsn folikasitte zaten hamilelik öncesinde başlanması lazım
Folikasit i biliyorum da doktor hiç kullan demedi bende o söylemeden kullanmak istemedim bilmiyorum ki ya
D vitamini olabilir ama onu eczaneden ayarlarım yarın teşekkür ederim

İyi akşamlar kızlarr, İdrar testi en erken ne zaman doğru çıkar? Benim sol kasıkta ağrı var kendini belli edecek kadar, göğüslerime dokununca acıyor çok hassaslar, sık idrar ve bugün de hafif hafif bel ağrısı başladı. Bat 2 şubat ama daha çok var birşeyleri bilmem için ama pekte sabırsızım

Çok erken canm adet günü yada 1 2 gün sonrası doğru sonuç verir idrar testi
Bnce araştır bazı doktorlar artık anneler çok bilinçli diye söyleme ihtiyacı bile duymuyo cnm
Anladım canım Şubatta tedavi ye baslicam hayırlısıyla o zaman gidince sorcam teşekkür ederim

Kizlar.... esimde cocuk istiyor bende istiyorum ama oturduk konustuk biraz daha zaman gecsin borclarimiz biraz azalsin diye dusunduk ama bilemiyorum artik ne isteyip istemedigimi. Zaten 3 aydir korunmadik olmadi hamilelik.yumurtam kucukmus doktor dusundugunde gel ilac verecegim dedi. Bilmiyorum.. artik hersey cok zormus gibi geliyor

Canım benim çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin Ocak grubundan biliyorum seni eşin askerdi benim gibi ordan yakınlık duymuştum. Rabbim dualarını kabul etmiş çok üzülüyordun sesini duymuş ne güzel darısı bizlere inşallah

Yolunda kuzum.. yarın son muayne.. Herşey yolunda ise Cumartesi transfer olacak.. ama bu progestron iğnesi beni mahvetti.. çok ciddi ağrı yapıyor. Ne denediysem geçiremedim
Ayyy hadi bakalım kuzum kalbin ve dualarım seninle. Şu listeye tarihini eklemek nasip olsun inşallah
Kızlar buğday çimen tozu veya suyu duyan oldumu yumurta rezervine iyi gelir diyolar birde maca tozu hem erkek hem kadin kullansin diye bise gördüm
Sen kürlerden dersini almadın mı hala
Nur topu gibi taze raporum var
Bilen yorumlasın Selizay @karaca3443
@Esrakcshn kuzu madem beklemedesin sende yaptır
Benim de çıkmış raporum, gidip alamadım. İstanbuldan dönünce artık hiç anlamıyorum henüz, hocam daha orayı işlemedik yaaaa kısmındayım
Pıhtılaşma homozigot gebelik olursa 9 ay iğne kullanacakmışım, bir de folik asit sürekli kullanacağım.. Pıhtılaşma öğrenilmeseydi yüksek ihtimal tutsa da düşük olacaktı..
Kuzu iyi ki yaptırmışsın ya
Kuzum ben de 11 veya 12 de yumurtluyorum. Döngü kısa olunca yumurtlama da erken oluyor. Kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Kişiye göre değişir.
Bnden de bi soru o zaman yarın sabah aşılama var belime yakı yapıştırsam sizce bi sorun olur mu
Hadi hayırlısı ile tutsun inşallah. Yakı konusunda yorum yapamıyorum kuzu ya, hiç bilgim yok
Beni de ekler misin acaba inşallah bu yıl hepimizin kucağında bebeler olur derdimi doktorumu anlatacak kimsem yok aslında kimse çok da anlayan yok buraya yazarım ne olduğunu ne olacağını
Hoşgeldin, beni etiketlemediğin için şimdi gördüm, eklerim tabi ne zamandır istiyorsun?
Yediğine içtiğine dikkat etmeye başlamalısın tabiki, her şeyin başı dengeli beslemekten geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…