• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşük vs olanlarda istiyolarmis galiba ilk denemede istemiyorlar diye biliyorum canim @sasa doğrumu bildiğim
Yok canım istemiyorlar düşük vs yoksa ama sen yapdir bence, yaptırmak da çok fayda olduğunu düşünüyorum ne çıkacağı belli değil pıhtılaşmanin.gerekiyorsa önlem için iğne şart pıhtılaşma var ise.allah korusun bu sebepden kim ister bebeğini kaybetmek 🤗bende yaptirmisdim tüp başlayacağım diye rica ettim tıbbi genetik bölümüne randevuyla gidip yapmislardi tüp bebek başlayacağım diyince devlette.1 1 buçuk ay sürebiliyor sonuc çıkması.

Yok canım istemiyorlar düşük vs yoksa ama sen yapdir bence, yaptırmak da çok fayda olduğunu düşünüyorum ne çıkacağı belli değil pıhtılaşmanin.gerekiyorsa önlem için iğne şart pıhtılaşma var ise.allah korusun bu sebepden kim ister bebeğini kaybetmek 🤗bende yaptirmisdim tüp başlayacağım diye rica ettim tıbbi genetik bölümüne randevuyla gidip yapmislardi tüp bebek başlayacağım diyince devlette.1 1 buçuk ay sürebiliyor sonuc çıkması.
Randevu bulursam gidicem bende canim çok saol 💙 şuan randevu yok 🤦🏼‍♀️

Evet doktorların bu farklı görüşleri bizleri yoruyor bu sürece giren hepimizin yaşadığı bir durum bu sanırım. Eşinizin morfoloji ve ileri hizi kaç acaba? Benim eşimde de varikosel kaynaklı morfoloji ve hız problemimiz var ameliyat oldu eşim bir gelişme var mı bir haftaya göreceğiz ilk test ile. Bize de her doktor başka birşey söylüyordu tüp bebek diyen oldu ameliyat diyen oldu.🤷🏼‍♀️
Morfoloji 1 ileri hareket 0 . İnşallah güzel değerler çıkar 🙏🏻

Aslında nedeni araştırılabilir ama yaşınız kaç bilmiyorum vakit kaybı olmaması adına tüp bebek en mantıklısı sanırım.
Benim arkadaşım morf. 2 ile 2 sene içimde doğal olmadı tedaviye başladılar ileri hız problemi yoktu.
Tedavi de yol yaş ile alakalı aslında
Yaşımız 34 . 2. Aşılamayı yaptırıp devlette rapor çıkartmayı düşünüyoruz

Hep 11.gunde yumurtlamam ve ilk testle bunu tespitt edebilmem de bence bir basari( test fiyatları artınca ben😅)

Kızlar bir şey soracağım.ben ilaç vs kullanmazsa klomen gibi hep 11.gun yumurtluyorum acaba yumurtam tam gelisemiyorda erken mi çatlıyor yani daha dogrusu erken yumurtluyorum da erken mi çatlıyor gelismeden alakası var mı acaba

Eklentiler

• 20220127_204517.jpg
    20220127_204517.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 41
Hep 11.gunde yumurtlamam ve ilk testle bunu tespitt edebilmem de bence bir basari( test fiyatları artınca ben😅)

Kızlar bir şey soracağım.ben ilaç vs kullanmazsa klomen gibi hep 11.gun yumurtluyorum acaba yumurtam tam gelisemiyorda erken mi çatlıyor yani daha dogrusu erken yumurtluyorum da erken mi çatlıyor gelismeden alakası var mı acaba
Cnm ona regl dönemine ve ultrason da yumurtanın boyutuna bakarak karar vermek daha doğru olur bnce

Halicim bunu bende hep düşünmüşümdür acaba istenilen kaliteye gelemiyor o yüzden mi döllenme olmuyor diye aklıma geliyor ama yumurtlaman çok iyi görünüyor testte

Beni de ekler misin acaba 🥰 inşallah bu yıl hepimizin kucağında bebeler olur 🤲🙏 derdimi doktorumu anlatacak kimsem yok aslında kimse çok da anlayan yok 😅 buraya yazarım ne olduğunu ne olacağını

Back