• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hamile kiyafetlerine basladim bile kuzum top gibi karnım çıktı sabah akşam kıpırdanan bir kızım var içimde balık gibi bir şey dolanıyor 🤣
Ay senin imzandaki dogum tarihi de babamin dogum tarihiymis 🤣 ejce ejce ninki de esimin dogumgunu🙈
Valla kuzum ben 8 haftada 3,5 kilo aldim. Su an seninkiyle cok benzerdir gobegim tahminen. Hicbir kiyafetime daha simdiden giremiyorum, sadece bol elbise… Vajinal, gobekten, kalcadan progestan destegi de aliyorum ya sanirim onun da cok etkisi var, sisiriyor…
Ama o balik gibi dolanan seyi hissetmek herseye bedeldir kesin 🥰

Ay senin imzandaki dogum tarihi de babamin dogum tarihiymis 🤣 ejce ejce ninki de esimin dogumgunu🙈
Valla kuzum ben 8 haftada 3,5 kilo aldim. Su an seninkiyle cok benzerdir gobegim tahminen. Hicbir kiyafetime daha simdiden giremiyorum, sadece bol elbise… Vajinal, gobekten, kalcadan progestan destegi de aliyorum ya sanirim onun da cok etkisi var, sisiriyor…
Ama o balik gibi dolanan seyi hissetmek herseye bedeldir kesin 🥰
Sıkıştırmamaya çalış canım ben hamile pantolunu aldım rahat rahat takılıyorum ☺ 1,5 - 2 kilo aldım ben hamileligim boyunca annede bebek de saglikli olsunda gerisi önemli değil bol bol su iç canımmm kilo dengesini baya iyi koruyor bebisede iyi gelecegini dusunuyorum bir de muz ye mukemmel buyutuyor bebisi 🤗🤗🤗

Sıkıştırmamaya çalış canım ben hamile pantolunu aldım rahat rahat takılıyorum ☺ 1,5 - 2 kilo aldım ben hamileligim boyunca annede bebek de saglikli olsunda gerisi önemli değil bol bol su iç canımmm kilo dengesini baya iyi koruyor bebisede iyi gelecegini dusunuyorum bir de muz ye mukemmel buyutuyor bebisi 🤗🤗🤗
Yok kuzum, zaten disari bir tek hastaneye igne yaptirmaya gitmek icin cikiyorum. Onda da bir sort etegim var bi tek onunla rahat ediyorum. Uniforma gibi oldu artik her hastaneye giderken 🙈 su 2,5-3 lt iciyorum kuzum. Cok onemli dedigin gibi👍🏻 Muz cok yemiyordum kabizlik yapar mi diye korkumdan, ama en azindan yarim yarim yiyeyim madem bundan sonra 🥰

Canim tikanikligi acamasa daha baska islemler gerekebilirdi ama acilmis zaten ne kadar guzel… belki bu yuzden hamile kalman zordu, simdi cok kolaylasabilir. Moralinin bozulacagi birsey yok yani tam tersi bir sorunu ekarte etmissin🙏🏻🌸
Çok teşekkür ederim canım evet biraz rahatladım açıkçası inşallah bir an hamilelik haberlerimi veririm

Back