Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Espummmm günlerimiz aynıı değişen birşey yok öylee kuzumm gene bir duraklama dönemiii o zamanın gelmesini bekliyor bizde sabırla günlerin dolmasını sen napıyon kuzumm

Tum dunyada bir cip sikintisi var diye duymustum arkadasim da 3 aydir yeni TR pasaportunu bekliyor.
En son ultrasonda bizim bebenin burnu
Maasallah karadeniz esintileri tasiyordu Insallah yarin guzel pozlar verir bize, darisi senin basina da
Ay o burun yüzünden bir arkadaşım yedi sülalesinin fotograflarını taramıştı öyle burunlu biri var mı diye ama bebiş hokka burunlu geldi vallahi bizimle de paylaş yarınki pozlarını

Son düzenleme:
Mesela yaz mevsimindeyiz ama lavabonun ayarini hep sicak tarafa getiriyor ve bu benim sinirlerimi hoplatmaya yetiyor bile ya da gelecek hafta praga gidiyor is seyahatine, Ben de gelicem dedim naapcan orda diyor zaten gezmissin. Evet Cok sukur bekarken gezdim de sana ne yani

Önemli olan yarın zaten

evet maalesef ki doğal gebeliğe göre bır tık daha fazlaymış bende dış gebelık gecırdıgımde doktorum söyledi..
Merhaba bende tüp bebekle dış gebelik yaşadım 6 ay önce 3 gün önce de hsg çekildim tüplerde sorun yok 2 embriyomuz daha var denemeye karar verdik ama dış gebelik neden oluşur benim neden oldu onu çok merak ediyorum

evet maalesef ki doğal gebeliğe göre bır tık daha fazlaymış bende dış gebelık gecırdıgımde doktorum söyledi..
Allah sabırlar versin seni çok iyi anlıyorum tüp bebek başlı başına o kadar zor ve yıpratıcı bir süreçken bunu yaşamak çok daha zor ama Rabbimin sınavı buymuş

icerde sperm vardir ve sansin Cok yuksek bence
Insallah canlarim
sali gece oldu degerlendirme canım bari yarın işten gelince hemen degerlendirimde daha da gecikmesin

Allah razi olsun kuzum . Rabbim tez vakitte tum bekleyenlere hayirli saglikli bir sekilde nasip etsin amin

Bir yerde okumustum dis gebelik sperm kalitesi ilgili diyordu, spermin hizi gucu o uzun tup yolunu gecerken bitiyor demis doktorun biri, mantiksiz gelmedi hani bana da . Esinizin degerleri nasil?

Bir yerde okumustum dis gebelik sperm kalitesi ilgili diyordu, spermin hizi gucu o uzun tup yolunu gecerken bitiyor demis doktorum biri, mantiksiz gelmedi hani bana da . Esinizin degerleri nasil?
Benim gebeliğim tüp bebekleydi normal yollardan değildi

Benim gebeliğim tüp bebekleydi normal yollardan değildi
Nedeni neydi bilmiyorum ama transfer esnasında çok zorlandım doktorum geçmişte bir enfeksiyon yaşadığımı ve bundan kaynaklı bir direnç oluştuğunu söylemişti direnci açtı transferi yaptı. Ama araştırdığıma göre tüp bebekte tuplerde tıkanıkllık vs yoksa enfeksiyon dış gebeliğe neden oluyormuş ve tüp bebekte dış gebelik ihtimali normale oranla daha fazlaymış.

Amin kuzum amin insallah

Hadi hayirlisi olsun hersey yolunda gitsin insallah
Kendin vurabiliyor musun igneleri?
Amin canım
Zaten bana taze transfer olmayacak Ekim kasımı bulur transfer
Artık kullana kullana hemşire miz olduk kendi kendimizin vuruluyorum canım

Onu diyorum ya karadenizli yok o burun ne oyle bilemedim
Kiz belki yanilticidir ultrason goruntusu, hemen sey etme
Ay koptum gercekten seni cok iyi anliyorum. MaviSasa234 yazmisti hamilelik bana cok iyi geldi bi dinginlik, sakinlik getirdi diye de, icimden vay be bende niye tam tersi acaba belki daha basindayim diyedir demistim ama goruyorum ki zamandan bagimsiz hormonlar farkli tepkiler yaratabiliyor ben de sana benziyorum ara ara herseye sarasim geliyor Git kiz tabi Praga da, gezebiliyorken neden gitmeyecekmissin

Ilk uc ay ben de sakindim canim, ikinci Trimester da biseyler oldu Insallah sen sakinligini korursun

Espummmm günlerimiz aynıı değişen birşey yok öylee kuzumm gene bir duraklama dönemiii o zamanın gelmesini bekliyor bizde sabırla günlerin dolmasını sen napıyon kuzumm
Yumurtlama donemin geliyor mu, gecti mii?
İnsallah o gun cok yakindir kuzum
Ben ayni canim. Surekli yattigim icin bana da gunler baya yavas geciyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…