- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.194
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.861
Espummmm günlerimiz aynıı değişen birşey yok öylee kuzumm gene bir duraklama dönemiii o zamanın gelmesini bekliyor bizde sabırla günlerin dolmasınıKizlar nerelerdesiniz
Ozellikle bazilarinizin hic sesi cikmiyor…Tiniminimavihanim Hali @Maviesra @A R Y A TheDandelion @Papatyamveben-Mavi @M-Mavera2048 @MaviNAZLI @Teach_Mavi @Mavigrill MaviHayallerim @Tenyearslatermavi M MaviMabellee @Mavi Mandalina @evrem92 partalina_
Onu diyorum ya karadenizli yok o burun ne oyle bilemedimSizde var mi ki Karadeniz burnuSen Mersinli degil miydin
Adete kaç gün varBu testin sonucu nedir ilk 5 dk olmadan cıktı
Ay o burun yüzünden bir arkadaşım yedi sülalesinin fotograflarını taramıştı öyle burunlu biri var mı diyeTum dunyada bir cip sikintisi var diye duymustum arkadasim da 3 aydir yeni TR pasaportunu bekliyor.
En son ultrasonda bizim bebenin burnu
Maasallah karadeniz esintileri tasiyorduInsallah yarin guzel pozlar verir bize, darisi senin basina da
Mesela yaz mevsimindeyiz ama lavabonun ayarini hep sicak tarafa getiriyor ve bu benim sinirlerimi hoplatmaya yetiyor bileBir Kanadali olarak nasil bir Adanalilik yapiyor cok merak ettim
Hmm. Bu yapi bende de var kuzu. Yillardir mucadele etmeye calisiyorum. Huylu huyundan kolay vazgecmiyor tabi. İster tevekkul olarak isimlendir, ister akisa uyum saglamak olarak, buna yonelik kitaplar okuyabilirsin belki… kendini rahatlatmaya calismak gerekiyor hep
13 gungectiAdete kaç gün var
Önemli olan yarın zatenMfk günlerini deneyim dedim bu ay.
bugün yumurtlama ovu testim birden pik oldu
Ama degerlendirmicem
Degerlendirmem gereken mfk günüm yarın
karnımda hafif hafif ağrıyor
yine 12.gun yine yumurtlama
bu yumurtalar ne erken çatlıyor ya sonra ise yaramıyor
işte amh dusuklugunun sonucu hayirlisi
Merhaba bende tüp bebekle dış gebelik yaşadım 6 ay önce 3 gün önce de hsg çekildim tüplerde sorun yok 2 embriyomuz daha var denemeye karar verdik ama dış gebelik neden oluşur benim neden oldu onu çok merak ediyorumevet maalesef ki doğal gebeliğe göre bır tık daha fazlaymış bende dış gebelık gecırdıgımde doktorum söyledi..
Allah sabırlar versin seni çok iyi anlıyorum tüp bebek başlı başına o kadar zor ve yıpratıcı bir süreçken bunu yaşamak çok daha zor ama Rabbimin sınavı buymuşevet maalesef ki doğal gebeliğe göre bır tık daha fazlaymış bende dış gebelık gecırdıgımde doktorum söyledi..
Kuzum mfk ya gore gidiyorsan zaten icerde hazir askerler vardiryarin da zaten catlama gunune denk gelmez mi, bugun pik gosterdiyse yarin catlamaz mi? Benim de hep 12-13. gunlerde oluyordu yumurtlama… İnsallah bu ay guzel haberlerle gelirsin
Insallah canlarimicerde sperm vardir ve sansin Cok yuksek bence
Allah razi olsun kuzum . Rabbim tez vakitte tum bekleyenlere hayirli saglikli bir sekilde nasip etsin aminBu ara galiba kiz bebek donemison 2-3 aydir belli olan cinsiyetlerde duyduklarimin %80’i kiz
Allah gonlunuze gore versin kuzum, insallah bir dahakine net gosterir bakalimBir de bu son donemdekiler pek bir nazli gosterme konusunda MaviSasa234
Bir yerde okumustum dis gebelik sperm kalitesi ilgili diyordu, spermin hizi gucu o uzun tup yolunu gecerken bitiyor demis doktorun biri, mantiksiz gelmedi hani bana da . Esinizin degerleri nasil?Merhaba bende tüp bebekle dış gebelik yaşadım 6 ay önce 3 gün önce de hsg çekildim tüplerde sorun yok 2 embriyomuz daha var denemeye karar verdik ama dış gebelik neden oluşur benim neden oldu onu çok merak ediyorum
O sali spermleri takiliyordur daha buyuk intimalle de kiz olurInsallah canlarim
sali gece oldu degerlendirme canım bari yarın işten gelince hemen degerlendirimde daha da gecikmesin
Benim gebeliğim tüp bebekleydi normal yollardan değildiBir yerde okumustum dis gebelik sperm kalitesi ilgili diyordu, spermin hizi gucu o uzun tup yolunu gecerken bitiyor demis doktorum biri, mantiksiz gelmedi hani bana da . Esinizin degerleri nasil?
Nedeni neydi bilmiyorum ama transfer esnasında çok zorlandım doktorum geçmişte bir enfeksiyon yaşadığımı ve bundan kaynaklı bir direnç oluştuğunu söylemişti direnci açtı transferi yaptı. Ama araştırdığıma göre tüp bebekte tuplerde tıkanıkllık vs yoksa enfeksiyon dış gebeliğe neden oluyormuş ve tüp bebekte dış gebelik ihtimali normale oranla daha fazlaymış.Benim gebeliğim tüp bebekleydi normal yollardan değildi
Amin canımAmin kuzum amin insallah
Hadi hayirlisi olsun hersey yolunda gitsin insallah
Kendin vurabiliyor musun igneleri?
Kiz belki yanilticidir ultrason goruntusu, hemen sey etmeOnu diyorum ya karadenizli yok o burun ne oyle bilemedim
Ay koptum gercektenMesela yaz mevsimindeyiz ama lavabonun ayarini hep sicak tarafa getiriyor ve bu benim sinirlerimi hoplatmaya yetiyor bileya da gelecek hafta praga gidiyor is seyahatine, Ben de gelicem dedim naapcan orda diyor zaten gezmissin. Evet Cok sukur bekarken gezdim de sana ne yani
Ilk uc ay ben de sakindim canim, ikinci Trimester da biseyler olduKiz belki yanilticidir ultrason goruntusu, hemen sey etme
Ay koptum gercektenseni cok iyi anliyorum. MaviSasa234 yazmisti hamilelik bana cok iyi geldi bi dinginlik, sakinlik getirdi diye de, icimden vay be bende niye tam tersi acaba belki daha basindayim diyedir demistim ama goruyorum ki zamandan bagimsiz hormonlar farkli tepkiler yaratabiliyor ben de sana benziyorum ara ara herseye sarasim geliyor Git kiz tabi Praga da, gezebiliyorken neden gitmeyecekmissin
Yumurtlama donemin geliyor mu, gecti mii?Espummmm günlerimiz aynıı değişen birşey yok öylee kuzumm gene bir duraklama dönemiii o zamanın gelmesini bekliyor bizde sabırla günlerin dolmasınısen napıyon kuzumm
Kiz ben degilim sakin falanIlk uc ay ben de sakindim canim, ikinci Trimester da biseyler olduInsallah sen sakinligini korursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?