Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa organları mı var artık minik minik yaaa
Endişe etme, kontrol cok güzel geçecek canım
Off şu vize işleri yok mu deli eder insanı..

Mfk günlerini deneyim dedim bu ay.
bugün yumurtlama ovu testim birden pik oldu
Ama degerlendirmicem
Degerlendirmem gereken mfk günüm yarın
karnımda hafif hafif ağrıyor
yine 12.gun yine yumurtlama
bu yumurtalar ne erken çatlıyor ya sonra ise yaramıyor
işte amh dusuklugunun sonucu hayirlisi

Oyle kendimle ugrasiyorum kuzu sen nasilsin bebisin nasil
Ayy canim yazmistin muhtemelen ama hatirlayamiyorum su an, senin bebis cinsiyeti belli olmus muydu
Ben de iyi sayilirim kuzum kanamalar arada oluyor yine ama devam etmiyor duruyor cok sukur ki, o yuzden hep yatmaca… benimki de boyle gececek muhtemelen ama olsun
Aslında bu ay sonu reglimde başlayacaktım ama hiç içimden gelmiyor yaaa.. eylül sonu başlayacağım sanırım bir ümit kendiliğinden bişeyler olursa da kabulüm tabi ki
Ya kendiliginden olsa keske gercekten… tuple olan gebelikler bir tik daha zorlu geciyor bence; en azindan su ana kadar gordugum orneklerden bunu cikardim… insallah bu ay senin ayindir
Ayyy kuzu niye gerginsin Ne kadar guzel bir noktadasin, darisi basima, bekleyen herkesin basina insallah Bu pasaport vize isleri TRde de cok sikinti bu ara, demek ki tum dunyada problemler var insallah cozulur de gelirsin buraya hic degilse ailenin yaninda biraz boyle prenses gibi takilirsin
Benim 27 sinde canim bir sonraki randevu, zaten en son gecen cuma gitmistim…
İnsallah yarin guzel haber gelir, istedigin gibi. Ama gelmezse de herseyde bir hayir vardir. Bu tup bebek yolunda aksilikler cikabiliyor, tedavi iptalleri olabiliyor, bunlar canini sikmasin. Onemli olan tedavinin en dogru sekilde olmasi Diger turlu baska sikintilar olabiliyor cunku; ihmaller nedeniyle pozitif sonucu riske atmaya degmez. Gec olsun guc olmasin kuzu. Girdin artik bir yola, hersey guzel olacak insallah
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Bir sonraki kontrol ne zaman
10 gün olmadı mı daha
Yok gecen cuma gitmistim canim, 27’sinde bir dahaki.
Benim zorlu geciyor. Kanamalar agrilar eksik olmuyor hep bi korkutuyor… onun disinda 3 kilo aldim o da ayri bi sinir bozuyor…
Tabi ki hicbir seyden sikayet etmem, nankorluk olur. O benim cok emek sonucu ulastigim mucizem.. Ama insan ozeniyor problemsiz gule oynaya hoplaya ziplaya hamilelik gecirenlere :) insallah sizlerinki oyle olur

Belli bi haftadan sonra belki duzelir kesilir kanamalarin kuzum bugun gittim kontrole net pozisyon degildi ama kiza benziyor dedi erkek olsa ayirt ederdik dedi buyuk ihtimal kiz

Kocama sardim bu aralar sanirsin Kanadali degil Adanali bilmiyorum ya yoruldum, darisi senin organ taramana Insallah Yapim geregi kontrol manyagi oldugum icin geriliyorum ister istemez cunku hicbirsey benim elimde degil artik

Hayırlısı olsun kuzu.. Bu ayda deneseydin belki vesile olurdu…
Neyin nereden geleceğini hiç bilmiyoruz..
E2 28
Lh 6.2
Progestron 0.5
Çıkmış hastaneden haber geldi başlıyoruz tedaviye
Sonuçlar bu yumurta için nasıl canım

Yaaa organları mı var artık minik minik yaaa
Endişe etme, kontrol cok güzel geçecek canım
Off şu vize işleri yok mu deli eder insanı..
Tum dunyada bir cip sikintisi var diye duymustum arkadasim da 3 aydir yeni TR pasaportunu bekliyor.
En son ultrasonda bizim bebenin burnu
Maasallah karadeniz esintileri tasiyordu Insallah yarin guzel pozlar verir bize, darisi senin basina da

İnşallah canım
Olsun geçer inşallah sabrın sonu selamet yeterki sağlıkla doğsun bebişin. En son gittiğin de kese flawn görünmüştü zaten. Kiloyu takma alınır verilir dert etme
Benimde sonuçlar çıkmış tedaviye başlıyoruz ilk iğnemi vuruldum şimdi

Kuzum mfk ya gore gidiyorsan zaten icerde hazir askerler vardir yarin da zaten catlama gunune denk gelmez mi, bugun pik gosterdiyse yarin catlamaz mi? Benim de hep 12-13. gunlerde oluyordu yumurtlama… İnsallah bu ay guzel haberlerle gelirsin

Kuzumm arada girip bakıyorum şu ara biraz kafa dinleme seansi :) balayı gibi diyelim
Sen nasılsın tatlım,bebiş nasıl
Dinlen kuzum, bu zamanin da tadini cikar
Bu sureclerde o kadar yoruldun ki sen de, normal zamanlar nasil oluyordu unutmussundur muhtemelen. İnsallah cok iyi gelmistir sana bu zorunlu dinlenme

Belli bi haftadan sonra belki duzelir kesilir kanamalarin kuzum bugun gittim kontrole net pozisyon degildi ama kiza benziyor dedi erkek olsa ayirt ederdik dedi buyuk ihtimal kiz
Bu ara galiba kiz bebek donemi son 2-3 aydir belli olan cinsiyetlerde duyduklarimin %80’i kiz
Allah gonlunuze gore versin kuzum, insallah bir dahakine net gosterir bakalim Bir de bu son donemdekiler pek bir nazli gosterme konusunda MaviSasa234

Kocama sardim bu aralar sanirsin Kanadali degil Adanali bilmiyorum ya yoruldum, darisi senin organ taramana Insallah Yapim geregi kontrol manyagi oldugum icin geriliyorum ister istemez cunku hicbirsey benim elimde degil artik
Bir Kanadali olarak nasil bir Adanalilik yapiyor cok merak ettim
Hmm. Bu yapi bende de var kuzu. Yillardir mucadele etmeye calisiyorum. Huylu huyundan kolay vazgecmiyor tabi. İster tevekkul olarak isimlendir, ister akisa uyum saglamak olarak, buna yonelik kitaplar okuyabilirsin belki… kendini rahatlatmaya calismak gerekiyor hep

Tum dunyada bir cip sikintisi var diye duymustum arkadasim da 3 aydir yeni TR pasaportunu bekliyor.
En son ultrasonda bizim bebenin burnu
Maasallah karadeniz esintileri tasiyordu Insallah yarin guzel pozlar verir bize, darisi senin basina da
Sizde var mi ki Karadeniz burnu Sen Mersinli degil miydin

icerde sperm vardir ve sansin Cok yuksek bence

Amin kuzum amin insallah

Hadi hayirlisi olsun hersey yolunda gitsin insallah
Kendin vurabiliyor musun igneleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…