- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.841
Amin inş Rabbim seni de bekletmesin inşAynen he o kadar gğzel soyledin ki inssss vesile olmustur bana da Sultan Şehmus , helal olsun annesine yA Allah kabul etsin inşallah duasını rabbım sana em kısa zöaan da bebiş nasip etsin
Yaaa organları mı var artık minik minik yaaakuzum ya debelenip duruyorum, Yarin detayli organ taramamiz var onun gerginligi Aldi simdi de, pasaportum da gelmedi daha, Kanada 2.5 Aydan fazla suredir bi vizemi veremedi en son bileti iptal ettikBen de pasaportum gelince memleketime gidicem artik gercekten gina geldi daraldim burda iyice
Senin ne zaman bi sonraki randevun
Merhabalar canims kendi halimdeyim ben deKizlar nerelerdesiniz
Ozellikle bazilarinizin hic sesi cikmiyor…Tiniminimavihanim Hali @Maviesra @A R Y A TheDandelion Papatyamveben-Mavi @M-Mavera2048 @MaviNAZLI @Teach_Mavi @Mavigrill MaviHayallerim @Tenyearslatermavi M MaviMabellee @Mavi Mandalina @evrem92 partalina_
Kuzumm arada girip bakıyorum şu ara biraz kafa dinleme seansi :) balayı gibi diyelimKizlar nerelerdesiniz
Ozellikle bazilarinizin hic sesi cikmiyor…Tiniminimavihanim Hali @Maviesra @A R Y A TheDandelion Papatyamveben-Mavi @M-Mavera2048 @MaviNAZLI @Teach_Mavi @Mavigrill MaviHayallerim @Tenyearslatermavi M MaviMabellee @Mavi Mandalina @evrem92 partalina_
Ayy canim yazmistin muhtemelen ama hatirlayamiyorum su an, senin bebis cinsiyeti belli olmus muyduOyle kendimle ugrasiyorum kuzu sen nasilsin bebisin nasil
Ya kendiliginden olsa keske gercekten… tuple olan gebelikler bir tik daha zorlu geciyor bence; en azindan su ana kadar gordugum orneklerden bunu cikardim… insallah bu ay senin ayindirAslında bu ay sonu reglimde başlayacaktım ama hiç içimden gelmiyor yaaa.. eylül sonu başlayacağım sanırımbir ümit kendiliğinden bişeyler olursa da kabulüm tabi ki
Ayyy kuzu niye gerginsinkuzum ya debelenip duruyorum, Yarin detayli organ taramamiz var onun gerginligi Aldi simdi de, pasaportum da gelmedi daha, Kanada 2.5 Aydan fazla suredir bi vizemi veremedi en son bileti iptal ettikBen de pasaportum gelince memleketime gidicem artik gercekten gina geldi daraldim burda iyice
Senin ne zaman bi sonraki randevun
İnsallah yarin guzel haber gelir, istedigin gibi. Ama gelmezse de herseyde bir hayir vardir. Bu tup bebek yolunda aksilikler cikabiliyor, tedavi iptalleri olabiliyor, bunlar canini sikmasin. Onemli olan tedavinin en dogru sekilde olmasiBuralardayım canım ara arq bakıyorum
Tüp bebek işleri ile uğraşıyorum. Bugün adetin 2. Günü
Doktora gittim başlamak için ama haberler iyi değil maalesef
Geçen aydan 14 mm yumurta kalmış doktor bu sıkıntı ya tedaviyi iptal eidcez yada bunu yok sayıcaz dedi.
Hormon testi istedi e2 lh prolaktin
Bunların sonucuna göre karar verecekler yarın arayacaklar bakalım.
Yumurta baskılsyıcı ilaca da hemen başladı tarlusal yazdı şimdilik bu akşam gonal f yi de kullan dediler modum düştü
Yok gecen cuma gitmistim canim, 27’sinde bir dahaki.Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Bir sonraki kontrol ne zaman
10 gün olmadı mı daha
Belli bi haftadan sonra belki duzelir kesilir kanamalarin kuzumAyy canim yazmistin muhtemelen ama hatirlayamiyorum su an, senin bebis cinsiyeti belli olmus muydu
Ben de iyi sayilirim kuzum kanamalar arada oluyor yine ama devam etmiyor duruyor cok sukur ki, o yuzden hep yatmaca… benimki de boyle gececek muhtemelen ama olsun
Ya kendiliginden olsa keske gercekten… tuple olan gebelikler bir tik daha zorlu geciyor bence; en azindan su ana kadar gordugum orneklerden bunu cikardim… insallah bu ay senin ayindir
Ayyy kuzu niye gerginsinNe kadar guzel bir noktadasin, darisi basima, bekleyen herkesin basina insallah Bu pasaport vize isleri TRde de cok sikinti bu ara, demek ki tum dunyada problemler var insallah cozulur de gelirsin buraya hic degilse ailenin yaninda biraz boyle prenses gibi takilirsin
Benim 27 sinde canim bir sonraki randevu, zaten en son gecen cuma gitmistim…
İnsallah yarin guzel haber gelir, istedigin gibi. Ama gelmezse de herseyde bir hayir vardir. Bu tup bebek yolunda aksilikler cikabiliyor, tedavi iptalleri olabiliyor, bunlar canini sikmasin. Onemli olan tedavinin en dogru sekilde olmasiDiger turlu baska sikintilar olabiliyor cunku; ihmaller nedeniyle pozitif sonucu riske atmaya degmez. Gec olsun guc olmasin kuzu. Girdin artik bir yola, hersey guzel olacak insallah
Yok gecen cuma gitmistim canim, 27’sinde bir dahaki.
Benim zorlu geciyor. Kanamalar agrilar eksik olmuyor hep bi korkutuyor… onun disinda 3 kilo aldim o da ayri bi sinir bozuyor…
Tabi ki hicbir seyden sikayet etmem, nankorluk olur. O benim cok emek sonucu ulastigim mucizem..Ama insan ozeniyor problemsiz gule oynaya hoplaya ziplaya hamilelik gecirenlere :) insallah sizlerinki oyle olur
Kocama sardim bu aralar sanirsin Kanadali degil AdanaliAyy canim yazmistin muhtemelen ama hatirlayamiyorum su an, senin bebis cinsiyeti belli olmus muydu
Ben de iyi sayilirim kuzum kanamalar arada oluyor yine ama devam etmiyor duruyor cok sukur ki, o yuzden hep yatmaca… benimki de boyle gececek muhtemelen ama olsun
Ya kendiliginden olsa keske gercekten… tuple olan gebelikler bir tik daha zorlu geciyor bence; en azindan su ana kadar gordugum orneklerden bunu cikardim… insallah bu ay senin ayindir
Ayyy kuzu niye gerginsinNe kadar guzel bir noktadasin, darisi basima, bekleyen herkesin basina insallah Bu pasaport vize isleri TRde de cok sikinti bu ara, demek ki tum dunyada problemler var insallah cozulur de gelirsin buraya hic degilse ailenin yaninda biraz boyle prenses gibi takilirsin
İnsallah yarin guzel haber gelir, istedigin gibi. Ama gelmezse de herseyde bir hayir vardir. Bu tup bebek yolunda aksilikler cikabiliyor, tedavi iptalleri olabiliyor, bunlar canini sikmasin. Onemli olan tedavinin en dogru sekilde olmasiDiger turlu baska sikintilar olabiliyor cunku; ihmaller nedeniyle pozitif sonucu riske atmaya degmez. Gec olsun guc olmasin kuzu. Girdin artik bir yola, hersey guzel olacak insallah
Benim zorlu geciyor. Kanamalar agrilar eksik olmuyor hep bi korkutuyor… onun disinda 3 kilo aldim o da ayri bi sinir bozuyor…
Tabi ki hicbir seyden sikayet etmem, nankorluk olur. O benim cok emek sonucu ulastigim mucizem..Ama insan ozeniyor problemsiz gule oynaya hoplaya ziplaya hamilelik gecirenlere :) insallah sizlerinki oyle olur
E2 28Hayırlısı olsun kuzu.. Bu ayda deneseydin belki vesile olurdu…
Neyin nereden geleceğini hiç bilmiyoruz..
Bu testin sonucu nedir ilk 5 dk olmadan cıktı
Tum dunyada bir cip sikintisi var diye duymustum arkadasim da 3 aydir yeni TR pasaportunu bekliyor.Yaaa organları mı var artık minik minik yaaa
Endişe etme, kontrol cok güzel geçecek canım
Off şu vize işleri yok mu deli eder insanı..
İnşallah canımAyy canim yazmistin muhtemelen ama hatirlayamiyorum su an, senin bebis cinsiyeti belli olmus muydu
Kuzum mfk ya gore gidiyorsan zaten icerde hazir askerler vardirMfk günlerini deneyim dedim bu ay.
bugün yumurtlama ovu testim birden pik oldu
Ama degerlendirmicem
Degerlendirmem gereken mfk günüm yarın
karnımda hafif hafif ağrıyor
yine 12.gun yine yumurtlama
bu yumurtalar ne erken çatlıyor ya sonra ise yaramıyor
işte amh dusuklugunun sonucu hayirlisi
Dinlen kuzum, bu zamanin da tadini cikarKuzumm arada girip bakıyorum şu ara biraz kafa dinleme seansi :) balayı gibi diyelim
Sen nasılsın tatlım,bebiş nasıl
Bu ara galiba kiz bebek donemiBelli bi haftadan sonra belki duzelir kesilir kanamalarin kuzumbugun gittim kontrole net pozisyon degildi ama kiza benziyor dedi erkek olsa ayirt ederdik dedi buyuk ihtimal kiz
Bir Kanadali olarak nasil bir Adanalilik yapiyor cok merak ettimKocama sardim bu aralar sanirsin Kanadali degil Adanalibilmiyorum ya yoruldum, darisi senin organ taramana Insallah Yapim geregi kontrol manyagi oldugum icin geriliyorum ister istemez cunku hicbirsey benim elimde degil artik
Sizde var mi ki Karadeniz burnuTum dunyada bir cip sikintisi var diye duymustum arkadasim da 3 aydir yeni TR pasaportunu bekliyor.
En son ultrasonda bizim bebenin burnu
Maasallah karadeniz esintileri tasiyorduInsallah yarin guzel pozlar verir bize, darisi senin basina da
icerde sperm vardir ve sansin Cok yuksek benceMfk günlerini deneyim dedim bu ay.
bugün yumurtlama ovu testim birden pik oldu
Ama degerlendirmicem
Degerlendirmem gereken mfk günüm yarın
karnımda hafif hafif ağrıyor
yine 12.gun yine yumurtlama
bu yumurtalar ne erken çatlıyor ya sonra ise yaramıyor
işte amh dusuklugunun sonucu hayirlisi
Amin kuzum amin insallahİnşallah canım
Olsun geçer inşallah sabrın sonu selamet yeterki sağlıkla doğsun bebişin. En son gittiğin de kese flawn görünmüştü zaten. Kiloyu takma alınır verilir dert etme
Benimde sonuçlar çıkmış tedaviye başlıyoruz ilk iğnemi vuruldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?