- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.194
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.821
Benimde böyleydi aşılama sonucu kuzum ama ne yazik ki pek mümkün değilllGeç döllenme olup sonradan pozitif görme şansım var mı acaba. Aşılamanın 12. Günüydü Bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde böyleydi aşılama sonucu kuzum ama ne yazik ki pek mümkün değilllGeç döllenme olup sonradan pozitif görme şansım var mı acaba. Aşılamanın 12. Günüydü Bugün
Iyiyim bebikk yeni yumurtlama dönemindeyim gidemedim bu ay alev hocaya beklemedeyimJulimmmm nasılsın. ? Senin branş neydi gı
Kuzum ben sana şöyle diyim. Ben küçükken çok hasta oluyormuşum, 2 kere de havale geçirmişim zaten…Kızlar ben sımdı aktif olarak üç başlıktayım
Bu ay basıma bısı geldı anlatıyorum dikkatli okuyun
Mardin’de bi türbe varmıs seyhmus sultan turbe
Neyse vesselam ben simir için doktora gidiyordum
Bizim şirkette şoför arkadaş götürdü benı
Oda bizim oralı
Sonra abla bizim evim oraya da gidicez akrabalar var esenlere bırakmamız lazım dedi
Olur kardesım tamam dedim
Neyse akrabaları bındı
Aralarında baldızı da vardı baldızı üç aylık hamıle
2 kere felan düşük yapmıs
Bide bizim şoför arkadaşın amcasının eşide
vardı konu benden açıldı işte doktor gittiğim felan konuşuldu Kürtçe
Arkadan kadın bana peçeteyr sarılmış 3 tane küçük incir verdi
Kürtçe konuştu tercüme eden de şoförün baldızı oldu
Bu inciri eşim ile birlikte 2 persembe yiyicdm abdest alıp namaz kılıp ılıskıye giricekmısım
Neyse ben aldım cüzdanıma koydum bana abla sakın kaybetme dedi
Neyse aldım
Simir carsmaba oldu persembe de zaten çalışmalara başlıcakrkm annemı aradım böyle böyle diye evet Mardin’de bi türbe dedi çocuğu olmayanlar gidiyormuş
Niyet tabiki de once Allah dan dilemek sonra ermiş insan olduğu için onlar aracı oluyormus annem de Allah sana onları gondermıs kızım dedi
Neyse ben baldınız aradım oda birer tane niyet edip yedikden somra namaz kılıcakmısım dua edip brebarlık olacak dedi bu 2 perşembe oluyormus
Ben kk da da okudum bununşa ılgılı cok yazı
Bide kızı planlar sultan oğlu planlar Şehmus koyuyormuş çocuğunun adını eğer isim konulmuyor ise bile ziyaret de bulunuyormuş
Hiç duydunuz mu yazmak istedim size de
Şirk koşmak değil onlar Allah’a bağlı olan ermiş insanlar olduğu için duana aracı oluyorlar
Kötü yorum yazanlar da olmus kk da ben inanarak yedim rabbim dualarımı kabul etsin
Hiç duymadım valla böyle bişey. Tuhaf geldi bana ama oladabilir ne bileyimKızlar ben sımdı aktif olarak üç başlıktayım
Bu ay basıma bısı geldı anlatıyorum dikkatli okuyun
Mardin’de bi türbe varmıs seyhmus sultan turbe
Neyse vesselam ben simir için doktora gidiyordum
Bizim şirkette şoför arkadaş götürdü benı
Oda bizim oralı
Sonra abla bizim evim oraya da gidicez akrabalar var esenlere bırakmamız lazım dedi
Olur kardesım tamam dedim
Neyse akrabaları bındı
Aralarında baldızı da vardı baldızı üç aylık hamıle
2 kere felan düşük yapmıs
Bide bizim şoför arkadaşın amcasının eşide
vardı konu benden açıldı işte doktor gittiğim felan konuşuldu Kürtçe
Arkadan kadın bana peçeteyr sarılmış 3 tane küçük incir verdi
Kürtçe konuştu tercüme eden de şoförün baldızı oldu
Bu inciri eşim ile birlikte 2 persembe yiyicdm abdest alıp namaz kılıp ılıskıye giricekmısım
Neyse ben aldım cüzdanıma koydum bana abla sakın kaybetme dedi
Neyse aldım
Simir carsmaba oldu persembe de zaten çalışmalara başlıcakrkm annemı aradım böyle böyle diye evet Mardin’de bi türbe dedi çocuğu olmayanlar gidiyormuş
Niyet tabiki de once Allah dan dilemek sonra ermiş insan olduğu için onlar aracı oluyormus annem de Allah sana onları gondermıs kızım dedi
Neyse ben baldınız aradım oda birer tane niyet edip yedikden somra namaz kılıcakmısım dua edip brebarlık olacak dedi bu 2 perşembe oluyormus
Ben kk da da okudum bununşa ılgılı cok yazı
Bide kızı planlar sultan oğlu planlar Şehmus koyuyormuş çocuğunun adını eğer isim konulmuyor ise bile ziyaret de bulunuyormuş
Hiç duydunuz mu yazmak istedim size de
Şirk koşmak değil onlar Allah’a bağlı olan ermiş insanlar olduğu için duana aracı oluyorlar
Kötü yorum yazanlar da olmus kk da ben inanarak yedim rabbim dualarımı kabul etsin
Masallah kuzum zaten önemli olan kimden istediğin. Ve niyetin ve kim aracı oluyor işe onun şifa olması ile olurmus ya bilmiyorum iNs bu ay guzel haberler alırız belkı de bneım kısmetiymiş baksana belki de kadın başkasına saklamıştı o incirleriKuzum ben sana şöyle diyim. Ben küçükken çok hasta oluyormuşum, 2 kere de havale geçirmişim zaten…
Neyse baktılar tıp birşey yapamıyor annem aldı beni köye götürdü.
İbrahim Hakkı hz hocası İsmail Fakurullah hz türbesinde bir zincir var. Kimin ne dileği haceti varsa o zincire dolanıp söyleyince oluyormuş.
Yani biz o zaatları vesile kılarak Allah’tan yardım diliyoruz…
Ben o zamandan sonra iyileştim. Bir daha da hasta olmadı. Ne hastaneye yatırıldım ne ateşli ciddi bir hastalığım oldu…
Bende hiç duymadım hem anneme hem anneanneme söyledim merdin de cok meşhur bi türbeymiş vesile olsun ins önce Allah’ın rızası ile tabiHiç duymadım valla böyle bişey. Tuhaf geldi bana ama oladabilir ne bileyim
Güzel anne, tatlı anne, taze anne her şey yolunda kuzum yaz modu, sinsi sinsi değerlendirmelere devamKizlar nerelerdesiniz
Ozellikle bazilarinizin hic sesi cikmiyor… Tiniminimavihanim Hali Maviesra A R Y A TheDandelion Papatyamveben-Mavi M-Mavera2048 MaviNAZLI Teach_Mavi Mavigrill MaviHayallerim Tubismavis M MaviMabellee Mavi Mandalina evrem92 partalina_
Sinsi sinsi diyorsun yerim seniGüzel anne, tatlı anne, taze anne her şey yolunda kuzum yaz modu, sinsi sinsi değerlendirmelere devam
Oyle kendimle ugrasiyorum kuzu sen nasilsin bebisin nasilKizlar nerelerdesiniz
Ozellikle bazilarinizin hic sesi cikmiyor… Tiniminimavihanim Hali Maviesra A R Y A TheDandelion Papatyamveben-Mavi M-Mavera2048 MaviNAZLI Teach_Mavi Mavigrill MaviHayallerim Tubismavis M MaviMabellee Mavi Mandalina evrem92 partalina_
Aslında bu ay sonu reglimde başlayacaktım ama hiç içimden gelmiyor yaaa.. eylül sonu başlayacağım sanırım bir ümit kendiliğinden bişeyler olursa da kabulüm tabi kiSinsi sinsi diyorsun yerim seni
Sen tekrardan tup bebek deneyecek misin kuzu?
kuzum ya debelenip duruyorum, Yarin detayli organ taramamiz var onun gerginligi Aldi simdi de, pasaportum da gelmedi daha, Kanada 2.5 Aydan fazla suredir bi vizemi veremedi en son bileti iptal ettik Ben de pasaportum gelince memleketime gidicem artik gercekten gina geldi daraldim burda iyiceKizlar nerelerdesiniz
Buralardayım canım ara arq bakıyorumKizlar nerelerdesiniz
Belki de nasibin nereden gelir bilemezsin..Masallah kuzum zaten önemli olan kimden istediğin. Ve niyetin ve kim aracı oluyor işe onun şifa olması ile olurmus ya bilmiyorum iNs bu ay guzel haberler alırız belkı de bneım kısmetiymiş baksana belki de kadın başkasına saklamıştı o incirleri
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikKizlar nerelerdesiniz
Hayırlısı olsun kuzu.. Bu ayda deneseydin belki vesile olurdu…Buralardayım canım ara arq bakıyorum
Tüp bebek işleri ile uğraşıyorum. Bugün adetin 2. Günü
Doktora gittim başlamak için ama haberler iyi değil maalesef
Geçen aydan 14 mm yumurta kalmış doktor bu sıkıntı ya tedaviyi iptal eidcez yada bunu yok sayıcaz dedi.
Hormon testi istedi e2 lh prolaktin
Bunların sonucuna göre karar verecekler yarın arayacaklar bakalım.
Yumurta baskılsyıcı ilaca da hemen başladı tarlusal yazdı şimdilik bu akşam gonal f yi de kullan dediler modum düştü
Aynen he o kadar gğzel soyledin ki inssss vesile olmustur bana da Sultan Şehmus , helal olsun annesine yA Allah kabul etsin inşallah duasını rabbım sana em kısa zöaan da bebiş nasip etsinBelki de nasibin nereden gelir bilemezsin..
Bende bugün arkadaşımın annesinin bana hatim tuttuğunu öğrendim.. Çocuğum olsun diye. Tek başına okumuş, duasını yapmışlar.
Kısa süreli beraber çalışmıştık ama demekki annesini etkilemiş. Belki vesile olan onun duasıdır