Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım
Zaten bana taze transfer olmayacak Ekim kasımı bulur transfer
Artık kullana kullana hemşire miz olduk kendi kendimizin vuruluyorum canım
Dondurulmusta olasilik hep daha yuksek deniyor kuzum, sen de arastirmistin zaten. İnsallah guzel olacak
Valla hayranim sizlere ben daha kendi kendime 1 tane igne vurabilmis degilim

Valla hepsi birer vesile canım belki kısmetin ayağına gelmiştir

Valla hepsi birer vesile canım belki kısmetin ayağına gelmiştir
kuzum ins Allah dualarımızı kabul etsin ins Sultan seyhmus bana vesile olmustur rabbim duysun hepimizin sesini ins en yakın zaman da Bursalı tüm arkadaşlara cani gönülden diliyorum

Dinlen kuzum, bu zamanin da tadini cikar
Bu sureclerde o kadar yoruldun ki sen de, normal zamanlar nasil oluyordu unutmussundur muhtemelen. İnsallah cok iyi gelmistir sana bu zorunlu dinlenme
Hemde nasıl anlatamam...
Düşünmeden ilişkiyi unutmuşum resmen
Hep kafam doluymuş.
Evet gerçekten ne olduğunu anlayamadım zamanlardı, inşallah bundan sonraki süreç güzel hayırlı olur
İyi hissediyorum canım ya 45gun olmuş süreçten sonra,ruhum yenilendi ,evliliğimiz yenilendi. İnşallah heryer hepimiz için çok güzel olsun

Cookk geçmiş olsun canım.
Bende doğal yolla dış gebelik yaşadım tüpe hazirlanirken..
Nasip, yani doktorlar net bişey diyemiyor.
Sperm kaynaklı olabilir yunurta kalitesizliği olabilir ,enfeksiyon vs ya da hiç sebepsiz olabilir dediler.
Tüp bebekte de oluyormuş bende onu doktor ile görsunce öğrendim.
İnşallah bu sefer sağlıkla ilerlesin canım hamileliğin içini ferah tut aynısı olacak diye birşey yok

Kızlar hormon testleri için kadın doğuma gideceğim.

Benim reglim 3 gün siyah leke geldikten sonra kırmızı geliyor.
Adetin 3. Günü doktora gidip tahlillerin yapiasi için, siyah lekelenmeyi mi saymalayilm, kırmızının 3. Günü mü gitmeliyim

Allah sabırlar versin seni çok iyi anlıyorum tüp bebek başlı başına o kadar zor ve yıpratıcı bir süreçken bunu yaşamak çok daha zor ama Rabbimin sınavı buymuş
Cok korkuyorum şuan denemeye..
Bende temmuzda tüpe başlayacakken dış gebelik geçirdim Haziran sonu .
İmtihan kuzum dediğin gibi, inşallah bundan sonra sağlıkla gelsin

Dondurulmusta olasilik hep daha yuksek deniyor kuzum, sen de arastirmistin zaten. İnsallah guzel olacak
Valla hayranim sizlere ben daha kendi kendime 1 tane igne vurabilmis degilim
Evt dondurulmuş olan saha iyi diyorlar bakalım. Pco olduğum için uygun görmesi doktor bende hangisi olması gerekiyorsa o olsun yapacak bişey yok dedim.
Valla iğne başa gelince vuruluyor ya zaten hazır kalem ipne ucu da pek yok kolay yani
Cetrotide da iğne ucu baya var onu bilmiyorum nasıl yaparız hepsimi girmesi lazım deri altına

evet hepsi giriyor onda da. Ama oyle cok farki yok yaa merak etme ekstra acitmiyor cetrotide da

Canim selam
Yani aktif kirmizi kanamanin goruldugu gun birinci gun sayilir denir ama senin siyah lekelerin nasil birsey bilemedim…

Yumurtlama donemin geliyor mu, gecti mii?
İnsallah o gun cok yakindir kuzum
Ben ayni canim. Surekli yattigim icin bana da gunler baya yavas geciyor…
Espummmm yumurtlamaaa yeni olacak ama heyecanını kaybettiikk sanki aman diyim bu dönemleri yatarak değerlendir boşver çiçeğimm iy olun sizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…