Ayy canim yazmistin muhtemelen ama hatirlayamiyorum su an, senin bebis cinsiyeti belli olmus muydu
Ben de iyi sayilirim kuzum kanamalar arada oluyor yine ama devam etmiyor duruyor cok sukur ki, o yuzden hep yatmaca… benimki de boyle gececek muhtemelen ama olsun
Ya kendiliginden olsa keske gercekten… tuple olan gebelikler bir tik daha zorlu geciyor bence; en azindan su ana kadar gordugum orneklerden bunu cikardim… insallah bu ay senin ayindir
Ayyy kuzu niye gerginsin
Ne kadar guzel bir noktadasin, darisi basima, bekleyen herkesin basina insallah
Bu pasaport vize isleri TRde de cok sikinti bu ara, demek ki tum dunyada problemler var
insallah cozulur de gelirsin buraya hic degilse ailenin yaninda biraz boyle prenses gibi takilirsin
Benim 27 sinde canim bir sonraki randevu, zaten en son gecen cuma gitmistim…
İnsallah yarin guzel haber gelir, istedigin gibi. Ama gelmezse de herseyde bir hayir vardir. Bu tup bebek yolunda aksilikler cikabiliyor, tedavi iptalleri olabiliyor, bunlar canini sikmasin. Onemli olan tedavinin en dogru sekilde olmasi
Diger turlu baska sikintilar olabiliyor cunku; ihmaller nedeniyle pozitif sonucu riske atmaya degmez. Gec olsun guc olmasin kuzu. Girdin artik bir yola, hersey guzel olacak insallah
Yok gecen cuma gitmistim canim, 27’sinde bir dahaki.
Benim zorlu geciyor. Kanamalar agrilar eksik olmuyor hep bi korkutuyor… onun disinda 3 kilo aldim o da ayri bi sinir bozuyor…
Tabi ki hicbir seyden sikayet etmem, nankorluk olur. O benim cok emek sonucu ulastigim mucizem..
Ama insan ozeniyor problemsiz gule oynaya hoplaya ziplaya hamilelik gecirenlere :) insallah sizlerinki oyle olur