Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy yerim seni yaaa sen ne harika bir arkadaşsn
Duvarım ne alemde hiç bilmiyorum valla
Evet 4 yılin sonunda tam tedaviye gidecekken oldu şaka gibi ama mucizem beni buldu şükür

Evet 4 yılin sonunda tam tedaviye gidecekken oldu şaka gibi ama mucizem beni buldu şükür
Canımm beniim hivdoşumm heyecanını resmenn senınle yaşadımm Ayarlardan düzenleyelim onu kızlarda görsünn çiçeğimGözün aydınnnn hayırlı uğurlu olsunn mucizennnn

Canımm beniim hivdoşumm heyecanını resmenn senınle yaşadımm Ayarlardan düzenleyelim onu kızlarda görsünn çiçeğimGözün aydınnnn hayırlı uğurlu olsunn mucizennnn
Yarın ayarlarım canm onu
Rabb'im senden razı olsun sürekli sorduğun için beni yalnız birakmadn Allah'ımda sana en kısa zamanda minik bir arkadaş versin bekleyen herkese

Yarın ayarlarım canm onu
Rabb'im senden razı olsun sürekli sorduğun için beni yalnız birakmadn Allah'ımda sana en kısa zamanda minik bir arkadaş versin bekleyen herkese
Amiiinnn aminnn Şurda olan emek eden yolunu gözleyen bütün arkadaşlarıma hepsine nasip olsunnn kuzumm

Ahh benim de iştahım bir an önce açılır inşaAllahh
iştahlı iştahlı yemek yiyenleri hem hayranlıkla izleyip hem de tiksiniyorum, duygularım bile karmakarışık
Sen nasılsın kuzumm toparladın mı kendini gülen emojilerini görmeye başladım sanki sevindim

Ahh beni en çok zorlayan şey o ağızdaki tat zaten kuzum her yutkunmam da midem kalkıyo. Reflü de vardı ben de o da azdı muhtemelen bugun doktorumun tavsiyesiyle gaviscon şurup kullanmaya başladım çok şükür o da rahatlattı biraz
İnşaAllah ben de senin gibi yakın zaman da atlatırım bugunleri

Sağol canım benim Sağlıcakla bebeğim gelişiyodur inşaAllah Su içememek çok kötü yapıyo beni, 9+2deyim ve 2 kez idrar yolu enfeksiyonu oldum su içemediğim için bunun sürekli tekrarlamasından korkuyorum gün de 2 bardak zar zor içebiliyorum su olayını tez zaman da halledebilirim inşaAllah

İnan ben bile nasıl oldu anlamadm halen şoktaym asla gebe kalmam diodum ama her zaman da bi umut vardı içimde cook şükür Rabbime şükürler olsun oldu sonunda
Sağlıkla gelsin inşallah canım benim, peki 4 sene neden olmadı yani elle tutulur bir sebep var mıydı? Doktora vs gittin mi? Sürecinden bahsedersen herkese umut olur

Sağlıkla gelsin inşallah canım benim, peki 4 sene neden olmadı yani elle tutulur bir sebep var mıydı? Doktora vs gittin mi? Sürecinden bahsedersen herkese umut olur
Amin
Evliliğimin ilk ayları dermoid kistim olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum kistle beraber Bir yumurtalığım alındı iki yıl boyunca normal denedik olmadı sonra aşılama yapalım dedik tutmadı. eşim tahlil verdi sperm değerleri Kötü çıktı sayı olarak yüksek ama anomalisi çok fazlaydı bide çift taraflı varikosel vardı ve oradaki doktorlar imkansız çocuğunuz olmaz bu değerlerle dediler. Sonrasında eşim ameliyat oldu senesi doldu ama sonuçlar değişmedi.
Herşeyimizi ardımızda bırakıp İstanbul'a yerleştik 11 ay önce tedavi için. Tüp bebek istedik ama devlette öyle hemen vermiyorlar. Bir sürü tahlil tetkikler den sonra sizin normalden çocuğunuz olur ve sırasıyla tedavi uygulayacagz dediler. İlk subat ayında klomen artı oviltre yaptık olmadi sonra nisan ayında tekrar klomen artı oviltre yaptık yine olmadı sonra da temmuzda aşılama yaparz dediler temmuz geldi bayram vardı iptal oldu sonra Ağustos dediler ve ben 1 Ağustos da reegl olmalıydım günüm geçti 5 gün oldu önce evde teste yaptım yapar yapmaz çift çizgi sonra hastaneye gittim çok şükür değerim iyi çıktı veee hamileyim hafta içi doktora gitcem bundan sonrasını bende bilmiyorum
Yazarken ne kolay geliyor ama yaşaması o kadar zor ki Rabbim biliyor
Hiç bir belirti yaşamadım normal regl belirtileri olurdu sadece bu ay yaptığım tek değişiklik düzenli olarak her gün yarım avokado yemek ve normalde eşimle robot gibi bebek için 2 günde bir berebar olurduk bu ay boşverdik canımız ne zaman isterse o zaman dedik. Neyin etkisi var ne nasip oldi bilmiyorum ama oldu çok şükür inşallah devamı da gelir bekleyenleri de en kısa zamanda bulur bu mucize

Ya tam anlamıyla bende bırakmak istiyorum bazen şunu yapacağım bunu derken bir yanım aman bırak gitsin diyor ah kendimizi bıraksak stres psikolojik çöküş bize hiçbirşey kazandırmıyor kii hatta daha geriye atıyor.İnşallah çok sağlıklı güzel bir gebelik sürecin olur bebeğimm
dua listemden bir kişi daha elendi

Ben tam anlamıyla kafadan atmamıştm ama diğer aylara oranla daha az aklıma geliyordu hatta Kendi kendime söylendim unutmaya başlıyorum acaba tutar mı diye biraz rahat olmak etkiledi galiba
İnşallah daha çok eksilir o listeden bana ettiğin dualar için Rabb'im razı olsun

Hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikla devam ettirsin kucagimiza almayi da nasip etsin tebrik ederim canim
3 haftaya rahatlarsin kuzum benim bulanti kusma olayim sayiliyir 2 kere mi 3 mu ama ilk 3 ay zor oluyor gebelde bu yonden az daha sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…