• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin 🤲
Evliliğimin ilk ayları dermoid kistim olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum kistle beraber Bir yumurtalığım alındı iki yıl boyunca normal denedik olmadı sonra aşılama yapalım dedik tutmadı. eşim tahlil verdi sperm değerleri Kötü çıktı sayı olarak yüksek ama anomalisi çok fazlaydı bide çift taraflı varikosel vardı ve oradaki doktorlar imkansız çocuğunuz olmaz bu değerlerle dediler. Sonrasında eşim ameliyat oldu senesi doldu ama sonuçlar değişmedi.
Herşeyimizi ardımızda bırakıp İstanbul'a yerleştik 11 ay önce tedavi için. Tüp bebek istedik ama devlette öyle hemen vermiyorlar. Bir sürü tahlil tetkikler den sonra sizin normalden çocuğunuz olur ve sırasıyla tedavi uygulayacagz dediler. İlk subat ayında klomen artı oviltre yaptık olmadi sonra nisan ayında tekrar klomen artı oviltre yaptık yine olmadı sonra da temmuzda aşılama yaparz dediler temmuz geldi bayram vardı iptal oldu sonra Ağustos dediler ve ben 1 Ağustos da reegl olmalıydım günüm geçti 5 gün oldu önce evde teste yaptım yapar yapmaz çift çizgi sonra hastaneye gittim çok şükür değerim iyi çıktı veee hamileyim 🤲💜 hafta içi doktora gitcem bundan sonrasını bende bilmiyorum
Yazarken ne kolay geliyor ama yaşaması o kadar zor ki Rabbim biliyor 😢
Hiç bir belirti yaşamadım normal regl belirtileri olurdu sadece bu ay yaptığım tek değişiklik düzenli olarak her gün yarım avokado yemek ve normalde eşimle robot gibi bebek için 2 günde bir berebar olurduk bu ay boşverdik canımız ne zaman isterse o zaman dedik. Neyin etkisi var ne nasip oldi bilmiyorum ama oldu çok şükür inşallah devamı da gelir bekleyenleri de en kısa zamanda bulur bu mucize 🥰❤️❤️
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Bebiş zamanını bekliyormuş demekki 🤗

Kızlar aşılamamı oldum geldim. İlk seferimdi. Öyle çokta basit değilmiş yada benim ki çok kolay olmadı. Hsg çektiriyo gibi hissettim. 18 inde bakalım test olacak. Hayırlısı olur inşallah
İnşAllah pozitif sonuç alırsın kuzum tek seferde💙

İlerideki çocuğuma iyi bir ebeveyn olabilmek için ara ara çocuk gelişim kitapları alıyorum Sırça köşk de uygundu o yüzden aldımm.
IMG_20220806_180016.jpg

İnşAllah pozitif sonuç alırsın kuzum tek seferde💙

Ay hadi bakalım güzel haberler ver bize 😍
Amin inşallahh canlar. Yalnız bu arada bişi daha danışmak istiyorum size benim başım tuttu başım ve boynum çok ağrıyor şuan herhangi bir ağrı kesici içmemem gerekir değil mi? Ben böyle ağrım olduğumda ilaçtan ayrı bir fincan türk kahveside içerim ilaç niyetine kafein çok iyi geliyo böyle zamanlarda ama kafein almak ne kadar doğru olur bilemedim. Nasıl atlatıcam bu ağrı atağını bilemedim 😣😣

Amin inşallahh canlar. Yalnız bu arada bişi daha danışmak istiyorum size benim başım tuttu başım ve boynum çok ağrıyor şuan herhangi bir ağrı kesici içmemem gerekir değil mi? Ben böyle ağrım olduğumda ilaçtan ayrı bir fincan türk kahveside içerim ilaç niyetine kafein çok iyi geliyo böyle zamanlarda ama kafein almak ne kadar doğru olur bilemedim. Nasıl atlatıcam bu ağrı atağını bilemedim 😣😣
Doktorlar hamilelikte ve emzirmede parol kullandırtıyor ama su anki durumda kullanılır mı bilmiyorum canım doktoruna ulasma sansın varsa ona sor istersen

Doktorlar hamilelikte ve emzirmede parol kullandırtıyor ama su anki durumda kullanılır mı bilmiyorum canım doktoruna ulasma sansın varsa ona sor istersen
Şuan ulaşma şansım yok. Boynumda kendimi kasmaktan sanırım tutuldu fena ağrıyo. Krem felan sürdüm ama yok cıkss hafiflemedi hiç. İlaç içmektense hafif bir kahve belki en azından iyi gelir diye düşünüyorum

Şuan ulaşma şansım yok. Boynumda kendimi kasmaktan sanırım tutuldu fena ağrıyo. Krem felan sürdüm ama yok cıkss hafiflemedi hiç. İlaç içmektense hafif bir kahve belki en azından iyi gelir diye düşünüyorum
Canim oncelikle hayirli olsun, insallah guzel sonuc alirsin 🙏🏻🌸 bir fincan turk kahvesine izin veriyor doktorlar, ben tup bebek transferi sonrasinda da icmistim. Sen de icebilirsin bence sakincasi olacagini sanmiyorum…agrinin stresi daha fazlaysa hele.

Canim oncelikle hayirli olsun, insallah guzel sonuc alirsin 🙏🏻🌸 bir fincan turk kahvesine izin veriyor doktorlar, ben tup bebek transferi sonrasinda da icmistim. Sen de icebilirsin bence sakincasi olacagini sanmiyorum…agrinin stresi daha fazlaysa hele.
Allah razı olsun canım inşallahh 💕 bunu duyduğuma sevindim çok yoğun olmayan bi kahve yapıverdim. Zaten bebek düşündüğümğz andan itibaren kahveyi baya azaltmıştım ilaç niyetine kullanmaya çalışıyordum. İnşallah şuan ki ağrımada şifa olur çabucak 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Anladım canım kahve hafifletir inşallah 🤲🏻

Selam kızlar bende sürecimi yazayım belki sizlere de bir umut olurum 1.5 yıla yakındır gebelik oluşmuyordu hormon testlerimde hiçbir problem yoktu eşimde sperm testi verdi ondada sorun yok sebebsiz infertilite dediler sırasıyla klomen ovitrella denedik olmadı letu ovitrella denedik olmadı femara ovitrella denedik yine olmadı son çatlatma iğnemde mfkya başlamıştım artık hormonlardan yorulduğum için mfkyla ilerlemeye karar verdim 2. Eş paketi söyledim artı advictor gene olmadı doktora yazdım mfk doktoru beklentisiz devam et son ayın olucak ddi 3. Ayın sonunda mucizem geldi 😍😍 ve en önemli olay regl bitti 3–2-3-2 kuralını uyguladık birebir yaptık. Bol yeşillik yedim hergün maydonoz dereotu arada avakado nane havuç yeşil sogan tüketmiştim bir de meditasyon yaptım hamile kalmak için sebebsiz infertilite olanlara faydalı olur gerçekten biraz uzun oldu rabbim hepimizin kucaklarını doldursun , saglıklı gebelikler nasip etsin bu ay güzel haberler alın insallah 🙏🙏🙏

Evet canım 3 agustosta oldu 36+6 da pırtladı benimkisi 🙉cok sükür her sey yolunda gözüküyor suan🌸🧿 darısı size olsunn🤲🏻
Hayırlı olsun kuzum,
Allah analı babalı büyütsün inş. Ne güzel herşey yolunda gitmiş. Kızların erken doğduğunu duymuştum. Sende de öyle olmuş :) :anne:

Back