- 16 Haziran 2020
- 4.474
- 10.020
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.441
Teşekkürler canımHayirli ugurlu olsun Rabbim saglikla devam ettirsin kucagimiza almayi da nasip etsin tebrik ederim canim
3 haftaya rahatlarsin kuzum benim bulanti kusma olayim sayiliyir 2 kere mi 3 mu ama ilk 3 ay zor oluyor gebelde bu yonden az daha sabret
Evet 4 ay boyunca sürekli kanama sürekli düşük riski yaşadım hamileligin hemen hepsini evde yatarak geçirmek zorunda kaldım Dr artık düşük riski yok normal hayata geçebilirsin dedikten iki gün sonra 23.haftafs sancı ve kasilmadan erken doğum riski başladı sürekli hastanelerde yatarak zor süreçler geçirdim 33.jaftaya kadar tutabildik sonra geldi benim minik savaşçılarım her kanamada evlatlarıma inandım beni bırakıp girmesinler diye konuştum onlarla Rabbime yalvardım sonuç şimdi ikisi kucağımda ikissine mamasını veriyorum şükür bin şükürKalkman riskli ise ev de hemşire çağırabilirsin…
Zor bir süreç ama korkma hiç…
İlaymilay olması lazım, ikizlere hamileydi… 5 ay aktif kanaması oldu, sonra birden kesildi ve toparladı..
Ilayumut
Ne güzel bir yasanmıslık olmus.. hayırlı uğurlu olsun Rabb'im hayırla sağlıklı sekilde kucagına alabilmeyi nasip eylesinAmin
Evliliğimin ilk ayları dermoid kistim olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum kistle beraber Bir yumurtalığım alındı iki yıl boyunca normal denedik olmadı sonra aşılama yapalım dedik tutmadı. eşim tahlil verdi sperm değerleri Kötü çıktı sayı olarak yüksek ama anomalisi çok fazlaydı bide çift taraflı varikosel vardı ve oradaki doktorlar imkansız çocuğunuz olmaz bu değerlerle dediler. Sonrasında eşim ameliyat oldu senesi doldu ama sonuçlar değişmedi.
Herşeyimizi ardımızda bırakıp İstanbul'a yerleştik 11 ay önce tedavi için. Tüp bebek istedik ama devlette öyle hemen vermiyorlar. Bir sürü tahlil tetkikler den sonra sizin normalden çocuğunuz olur ve sırasıyla tedavi uygulayacagz dediler. İlk subat ayında klomen artı oviltre yaptık olmadi sonra nisan ayında tekrar klomen artı oviltre yaptık yine olmadı sonra da temmuzda aşılama yaparz dediler temmuz geldi bayram vardı iptal oldu sonra Ağustos dediler ve ben 1 Ağustos da reegl olmalıydım günüm geçti 5 gün oldu önce evde teste yaptım yapar yapmaz çift çizgi sonra hastaneye gittim çok şükür değerim iyi çıktı veee hamileyimhafta içi doktora gitcem bundan sonrasını bende bilmiyorum
Yazarken ne kolay geliyor ama yaşaması o kadar zor ki Rabbim biliyor
Hiç bir belirti yaşamadım normal regl belirtileri olurdu sadece bu ay yaptığım tek değişiklik düzenli olarak her gün yarım avokado yemek ve normalde eşimle robot gibi bebek için 2 günde bir berebar olurduk bu ay boşverdik canımız ne zaman isterse o zaman dedik. Neyin etkisi var ne nasip oldi bilmiyorum ama oldu çok şükür inşallah devamı da gelir bekleyenleri de en kısa zamanda bulur bu mucize
Teşekkür ederim Rabb'im sizlere de yaşatsın bu güzelliği inşallahNe güzel bir yasanmıslık olmus.. hayırlı uğurlu olsun Rabb'im hayırla sağlıklı sekilde kucagına alabilmeyi nasip eylesin
Arkadaştakş gibi hesaplarsam 3.85 falanBenimki ng/ml
Yani ölçüm değeri daha hassas olarak yapmışlar. O yüzden değer o kadar yüksek…
Muhtemelen seninki de 4 civarı.
Arkadaşın ile kıyaslarsan tam net çıkar…
Çok iyi yani…
Gözün aydın canımKızlarrımmmmmmmnn güzellıklerımmmmmmm hsg çıktım sonuc temiz anestesiz yaptırdım rabbi güç verdi bana güçççççççç cok şükür buna da
Sagol cnaım benım bı adım dhaa ilerledik rabbım yüzümüzü güldürsün ins kısa zaman daGözün aydın canım
Sonucun temiz çıkmasına sevindim
Ah ne güzel mucizeAmin
Evliliğimin ilk ayları dermoid kistim olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum kistle beraber Bir yumurtalığım alındı iki yıl boyunca normal denedik olmadı sonra aşılama yapalım dedik tutmadı. eşim tahlil verdi sperm değerleri Kötü çıktı sayı olarak yüksek ama anomalisi çok fazlaydı bide çift taraflı varikosel vardı ve oradaki doktorlar imkansız çocuğunuz olmaz bu değerlerle dediler. Sonrasında eşim ameliyat oldu senesi doldu ama sonuçlar değişmedi.
Herşeyimizi ardımızda bırakıp İstanbul'a yerleştik 11 ay önce tedavi için. Tüp bebek istedik ama devlette öyle hemen vermiyorlar. Bir sürü tahlil tetkikler den sonra sizin normalden çocuğunuz olur ve sırasıyla tedavi uygulayacagz dediler. İlk subat ayında klomen artı oviltre yaptık olmadi sonra nisan ayında tekrar klomen artı oviltre yaptık yine olmadı sonra da temmuzda aşılama yaparz dediler temmuz geldi bayram vardı iptal oldu sonra Ağustos dediler ve ben 1 Ağustos da reegl olmalıydım günüm geçti 5 gün oldu önce evde teste yaptım yapar yapmaz çift çizgi sonra hastaneye gittim çok şükür değerim iyi çıktı veee hamileyimhafta içi doktora gitcem bundan sonrasını bende bilmiyorum
Yazarken ne kolay geliyor ama yaşaması o kadar zor ki Rabbim biliyor
Hiç bir belirti yaşamadım normal regl belirtileri olurdu sadece bu ay yaptığım tek değişiklik düzenli olarak her gün yarım avokado yemek ve normalde eşimle robot gibi bebek için 2 günde bir berebar olurduk bu ay boşverdik canımız ne zaman isterse o zaman dedik. Neyin etkisi var ne nasip oldi bilmiyorum ama oldu çok şükür inşallah devamı da gelir bekleyenleri de en kısa zamanda bulur bu mucize
Ayyy geçmiş olsun geçti gitti işte çok şükürKızlarrımmmmmmmnn güzellıklerımmmmmmm hsg çıktım sonuc temiz anestesiz yaptırdım rabbi güç verdi bana güçççççççç cok şükür buna da
Cok şükür kuzum baştan sonra görmüşsündür yeni bi yola başladım cok şükür simir kaldı bakalımAh ne güzel mucizebayram geldi size
Ayyy geçmiş olsun geçti gitti işte çok şükür
Smear kolay ya, onda bir şey yokCok şükür kuzum baştan sonra görmüşsündür yeni bi yola başladım cok şükür simir kaldı bakalım
Saglikla kucagina al insallahYarın ayarlarım canm onu
Rabb'im senden razı olsun sürekli sorduğun içinbeni yalnız birakmadn Allah'ımda sana en kısa zamanda minik bir arkadaş versin bekleyen herkese
Valla herseyi yaptım artık o kolaydır dedigin gbii hayırlısı bakalımSmear kolay ya, onda bir şey yok
Evet 4 ay boyunca sürekli kanama sürekli düşük riski yaşadım hamileligin hemen hepsini evde yatarak geçirmek zorunda kaldım Dr artık düşük riski yok normal hayata geçebilirsin dedikten iki gün sonra 23.haftafs sancı ve kasilmadan erken doğum riski başladı sürekli hastanelerde yatarak zor süreçler geçirdim 33.jaftaya kadar tutabildik sonra geldi benim minik savaşçılarım her kanamada evlatlarıma inandım beni bırakıp girmesinler diye konuştum onlarla Rabbime yalvardım sonuç şimdi ikisi kucağımda ikissine mamasını veriyorum şükür bin şükürdarısı riski olan herkesin böyle yazmasına hepiniz sağ salim kucağınuza alın inşallah
Hangi kanaldaydi hatirlamiyorum ama birkac sene evvel boyle bir program vardi (tlc olabilir) “hamile oldugumu bilmiyordum” diye - aynen boyle hikayeler vardi cok enteresanAyy olaya bakın kızlarkadın 42 dakika da hayatının en büyük şokunu yaşamıştır herhalde
Eki Görüntüle 3108481
Oy inşallah seninde kısa zamanda geçer bulantıların kuzumAhh benim de iştahım bir an önce açılır inşaAllahh
iştahlı iştahlı yemek yiyenleri hem hayranlıkla izleyip hem de tiksiniyorum, duygularım bile karmakarışık
Sen nasılsın kuzumm toparladın mı kendini gülen emojilerini görmeye başladım sanki sevindim
Maşallah Allah analı babalı büyütsünEvet 4 ay boyunca sürekli kanama sürekli düşük riski yaşadım hamileligin hemen hepsini evde yatarak geçirmek zorunda kaldım Dr artık düşük riski yok normal hayata geçebilirsin dedikten iki gün sonra 23.haftafs sancı ve kasilmadan erken doğum riski başladı sürekli hastanelerde yatarak zor süreçler geçirdim 33.jaftaya kadar tutabildik sonra geldi benim minik savaşçılarım her kanamada evlatlarıma inandım beni bırakıp girmesinler diye konuştum onlarla Rabbime yalvardım sonuç şimdi ikisi kucağımda ikissine mamasını veriyorum şükür bin şükürdarısı riski olan herkesin böyle yazmasına hepiniz sağ salim kucağınuza alın inşallah
Hayırlı olsun.. İnş tez vakitte müjdeli haberlere inşKızlarrımmmmmmmnn güzellıklerımmmmmmm hsg çıktım sonuc temiz anestesiz yaptırdım rabbi güç verdi bana güçççççççç cok şükür buna da
Oyy ama beyni yakıyorArkadaştakş gibi hesaplarsam 3.85 falan
Nette çevirince 6
Pazartesi sağlık ocağına gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?